Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Ούτε ένας, ούτε δύο. Επτά (7) ..."επιφανείς" δικηγόροι ανέλαβαν την υπεράσπιση του αναρχικού Θ. Ηλιόπουλου

Το σήριαλ με τον προφυλακισμένο αναρχικό αντιεξουσιαστή Θεόδωρο Ηλιόπουλο, δεν λέει να πάρει τέλος.
Μετά τις αλλεπάλληλες γνωματεύσεις ..."προοδευτικών" γιατρών (δείτε εδώ), την υπερασπιστική ...σκυτάλη ανέλαβαν οι επίσης ..."προοδευτικοί" δικηγόροι.
Χθές λοιπόν,
κλιμάκιο αποτελούμενο από επτά (7) δικηγόρους (!!!) που ανέλαβαν την ...υπεράσπιση του προφυλακισμένου αναρχικού και δήθεν απεργού πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλου, επισκέφθηκαν το Υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να ..."απαιτήσουν" τη μεταφορά του στο νοσοκομείο των φυλακών.
Ο Γ.Γ. του Υπουργείου δεν τους δέχτηκε, λόγω φόρτου εργασίας και δεσμεύτηκε να τους συναντήσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου.
Οι ...δικηγόροι δήλωσαν: "...Την Παρασκευή ο Θοδωρής Ηλιόπουλος θα βρίσκεται στην ...29η μέρα "απεργίας πείνας". Υπάρχει μεγάλη, άμεση και επιτακτική ανάγκη να μεταφερθεί ο ...Θοδωρής στο νοσοκομείο, ανεξάρτητα απο τον φόρτο εργασίας του Γ. Γραμματέα..."
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΟ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ
________
gianniotis:
Πρωτοφανές για το δικονομικό σύστημα της χώρας μας. Ο κάθε πολίτης σύμφωνα με τον Κ.Π.Δ. δικαιούται ως κατηγορούμενος να έχει μέχρι δύο συνηγόρους υπεράσπισης κατά την προανάκριση, και μέχρι τρεις ενώπιον του ακροατηρίου.
Εδώ, λέτε να έχουμε νέο θίασο "Η χιονάτη και τα επτά ...." ;;;

6 comments:

  1. Μα φίλε μου μιλάμε για παρα πολύ ιδεολογικό χρήμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΣΠΑΣΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΒΑΡΒΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιοι ειναι οι κυριοι?ονοματακια δεν βλεπω πουθενα.μηπως και αυτο ειναι απορρητο προσωπικο δεδομενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεσκεπάστε επιτέλους τους έμμισθους ανθέλληνες και πράκτορες του αντιεξουσιαστικού χώρου που κολυμπούν στο χρήμα.Απο που προέρχεται άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ένας θα είναι σίγουρα με το μικρό όνομα Φραγκίσκος!!! Αυτός είναι "Προοδευτικό"πληκτος!

    Δεν τους αντέχω άλλο. Μπορεί κάποιος να τους "πετάξει" έξω από την χώρα; Ολόκληρο το τρομοκρατικό δίκτυο από τους ακαδημαικούς (Ρεπούση, Φραγκιαδάκη, Γιαννουλόπουλο), τραγουδιστές (Πανούση), ηθοποιούς-κλόουν (Αλ τσαντίρι) σεναριογράφους (Γαβράς), δημοσιογράφους, πολιτικούς, καναλάρχες, απλούς ανθρώπους ΝεοΤαξίτες κτλ κτλ.

    Φτάνει πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή