Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

"Κόλλησε" η ...βελόνα σας κύριε Σαμαρά;

Τελικά κύριε Σαμαρά, θα τα καταργήσετε όλα, ...όταν (;) γίνετε πρωθυπουργός;
Ως τότε όμως κύριε Σαμαρά, οφείλετε να κάνετε σοβαρή αντιπολίτευση.
Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που ψηφίζονται εκτρωματικά νομοσχέδια από την ... "κυβέρνηση" του Pasok με πρωθυπουργό τον mr. Papandreou, εσείς να ανταπαντάτε ότι θα τα καταργήσετε όλα, όταν ...γίνετε Πρωθυπουργός.!
Συγνώμη κύριε Σαμαρά, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, ούτε και βεβαίως υπεύθυνη στάση αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Προ ημερών, η νομίμως εκλεγείσα εκ του Ελληνικού λαού κυβέρνηση του Pasok, τη βοηθεία των ανθελληνικών σταλινικών απο-κομμάτων, ψήφισε το υπέρ των λαθρομεταναστών νομοσχέδιο - έκτρωμα, κι' εσείς μας ...καθησυχάσατε λέγοντας πως θα το καταργήσετε, όταν θα ...έρθετε στην εξουσία.!
Όταν...
Στην χθεσινή σας ομιλία στη βουλή κύριε Σαμαρά, αφού ασκήσατε αυστηρή κριτική στην "κυβέρνηση" για το απαράδεκτο κομματικό σχέδιο "Καλλικράτης", όπως το χαρακτηρίσατε, "δεσμευθήκατε" για άλλη μια φορά ότι θα ...καταργήσετε ή θα αντικαταστήσετε το συγκεκριμένο σχέδιο, όταν η Νέα Δημοκρατία έλθει στην εξουσία.
Όταν...
Ε, όχι κύριε Σαμαρά. Καθημερινά έρχονται τα πάνω κάτω, κι' εσείς μας λέτε ...εάν και ...εφόσον.!
Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κύριε Σαμαρά όταν μας λέτε κάθε φορά πως θα τα ...καταργήσετε όλα, όταν (;) γίνετε πρωθυπουργός.!
Και ποιός σας είπε ότι είναι βέβαιο πως θα γίνετε πρωθυπουργός, ιδίως κάτω από πολιτικές συνθήκες που σύντομα θα διαμορφωθούν με την επικείμενη δημιουργία νέου πολιτικού σχήματος από την εχθρό σας (καλά το λέω) Κυρία Μπακογιάννη;
Π.Ν.

4 comments:

  1. Ο εν θέματι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πρωθυπουργός. Οι πατρώνες του, εν προκειμένω οι Αμερικανοί, του έχουν αναθέσει εδώ και χρόνια άλλο συγκεκριμένο καθήκον. Την αποδόμηση και περιθωριοποίηση της Κεντροδεξιάς παράταξης.

    Σ΄ αυτή τη φάση τα πράγματα για τον ίδιο και τα αφεντικά του είναι εύκολα. Ένας φαύλος, αδιάφορος και ασήμαντου μεγέθους πολιτικός, αφού διέλυσε την κυβερνητική Νέα Δημοκρατία για πέντε χρόνια, παρέδωσε με βρώμικο τρόπο το κόμμα, σ΄αυτόν που έπρεπε κανονικά να βρίσκεται στο σπίτι του και να κοιτά τα ντουβάρια. Βλέπετε είχε ένα πιασάρικο επώνυμο.

    Άρα γιατί απορούμε όταν βλέπουμε τα σημερινά καμώματα του φαύλου Καραμανλή και του ψυχασθενούς Σαμαρά ; Κύλησε ο τζέντζερης και βρήκε το καπάκι.

    Και μη ξεχνάτε ότι ο λωλός, το 1993 δημιούργησε κόμμα, ανέτρεψε την κυβέρνηση με αποστασία, έβρισε επί τέσσερα χρόνια τον Έβερτ, ψήφισε τον κολλητό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Στεφανόπουλο, και είναι αυτός που έφερε την συμμορία Σημίτη στην εξουσία για 8 χρόνια.

    Τώρα διαλύει με ευκολία, ένα από καιρό διαλυμένο κόμμα. Απλώς η απάτη Σαμαρά είναι πολύ μεγάλη και για αυτό γίνεται και πιστευτή σήμερα. Πομπώδεις δηλώσεις, κούφια λόγια, ποιηματάκια μελό και άφθονη υποστήριξη από όλη την διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ. Βλέπει ο κόσμος και ψάχνει να κατακάμει τι γίνεται.Σε δύο χρόνια όλα αυτά θα μας φαίνονται φυσιολογικά και απόλυτα συνεπή με την ιστορία του κυρίου.

    Βλέπετε σ΄ αυτό τον τόπο συνηθίζουμε σε τακτικά χρονικά διαστήματα να κάνουμε εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γεγονος και μονο οτι ξυλωσε το παρακρατος του Μητσοτακη αρκει για να χαρακτηρισθει ηρωας ο Σαμαρας. Οσοι δεν ειστε απο Κρητη μερια δεν μπορειτε να καταλαβετε. Εδω ο Μητσοτακης χρησιμοποιωντας τη ΝΔ σαν οχημα εχτισε το παρακρατος του. Δομες μαφιας. Προσωπικος στρατος, ολη η κρατικη μηχανη, υπο τον ελεγχο του. Χαρακτηριστικος ο τροπος που επεβαλε το ανδρεικελο του τον Σπανουδακη, στον ΟΑΔΥΚ παρακαμπτοντας αλλον υποψηφιο. Οποια πετρα και να σηκωσεις καποιος ανθρωπος του Μητσοτακη ειναι απο κατω, εδω στην Κρητη. Η οικογενεια ειναι ικανη να σπρωξει τον τοπο σε περιπετειες μονο και μονο για να κρατησει την εξουσια στα χερια της. Ακομη και αποσχιση της Κρητης θα ελεγα. Ηθελε τσαγανο η απομακρυνση τους απο την ΝΔ, και τσαγανο εχει ο Σαμαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε απο την Κρήτη άν ήταν τόσο μισητός στην πατρίδα σας ο Μητσοτάκης όπως ισχυρίζεσαι δέν θα έπαιρνε η Ντόρα στις εσωκομματικές εκλογές ειδικά στην Κρήτη τόσο συντριπτικά ποσοστά που να πλησιάζουν το 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον ανώνυμο του ΠΑΣΟΚ.

    Την κυβέρνηση Μητσοτάκη την εξέλεξε ο Ελληνικός λαός με 47 % και την έριξε ο πράκτορας των Αμερικανών για τα δίς που του δώσανε για τον κόπο του. Η κυβέρνηση της συμμορίας Σημίτη εξελέγη με 41 % και αυτό έγινε με την παρουσία της ΠΟΛΑΝ που έκοψε το 2,5 % από την Νέα Δημοκρατία. Αυτό το παρακράτος το έφερε ο Σαμαράς και όχι ο Μητσοτάκης.

    Όμως ο κόσμος έχει καταλάβει πλέον ότι ο Αντωνάκης είναι το μακρύ χέρι του ΠΑΣΟΚ, και εσείς ότι χάνετε τον καλύτερο πράκτορα σας.

    Αφήστε επομένως τις αηδίες περί του ήρωα που σώζει κάθε φορά την Ελλάδα και προετοιμαστείτε για το νέο Φιλελεύθερο κόμμα που θα βάλει στην γωνία τους πολιτικούς απατεώνες που ρήμαξαν την Ελλάδα τα τελευταία 22 χρόνια (1994-2010).

    ΑπάντησηΔιαγραφή