Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η επανάσταση των παπουτσιών...

Τρόμος πάνω απ την πόλη...!
Το νέο κυκλοφόρησε σαν αστραπή.. Τα κυβερνητικά στελέχη κοιτάζουν έντρομα το ένα το άλλο. -Τελικά δεν θα μας πάρουν με τις πέτρες αλλά με τα παπούτσια!! Μόλις ο ...αντιεξουσιαστής πρωθυπουργός βγήκε για λίγο στον δρόμο για να διαμαρτυρηθεί κατά του εαυτού του για την νεοφιλελεύθερη πολιτική του, εκτοξεύτηκε εναντίον του ολόκληρο ..παπούτσι! Τελικά αυτός ο λαός ούτε την εξουσία δεν ξέρει να ξεχωρίζει. Ανάστατη η εντεταλμένη δημοσιογραφία. Άλλο να πετάς γιαούρτια στον καραγκιόζη τον Ψωμιάδη και να μην μπορείς να κρύψεις τη χαρά σου και άλλο παπούτσια στον Γιώργο. Ο αιμοβόρος Σκαρβελάκης κιτρίνισε και έσταξε πράσινη κακία. Η Κ. Μακρή πέρασε απ ευθείας στην κλιμακτήριο.
-To BBC διοργάνωσε την εκτόξευση του παπουτσιού!
-Φοβάμαι ότι τον χειμώνα θα έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις! Προειδοποιεί ο Πρετεντέρης.. Μόνο ο (καθ ομολογία του βλάκας) Μ. Καψής δεν μίλησε αυτή τη φορά και όλοι κατάλαβαν γιατί...
Για την ιστορία λοιπόν, το παπούτσι δεν το πέταξε ένας μπαχαλάκιας κουκουλοφόρος αλλά ένας καθόλα ευυπόληπτος πολίτης, ο Στέργιος Πραπαβέσης , οικογενειάρχης και γιατρός η πολιτική οργάνωση του οποίου είχε προειδοποιήσει στην ιστοσελίδα της, 15 ημέρες πριν, ότι συγκεντρώνει παπούτσια τα οποία μάλιστα τα μοίρασε στον κόσμο κατά μήκος του δρόμου στη θεσ/νίκη απ όπου θα περνούσε η κυβέρνηση των ..αντιεξουσιαστών μαζί με τον ..αντιεξουσιαστή πρωθυπουργό της για να διαδηλώσουν κατά του ..εαυτού τους.. Ο ανταποκριτής του BBC ενημερώθηκε για το γεγονός και έτρεξε φυσικά από την προηγούμενη κιόλας μέρα να κάνει το ρεπορτάζ όπως θα έκανε κάθε δημοσιογράφος πλην των Ελλήνων εντεταλμένων φυσικά..
Ο τρόμος των κυβερνητικών στελεχών και η πρεμούρα της εντεταλμένης δημοσιογραφίας να μειώσουν τη βαρύτητα του γεγονότος και να το αποδώσουν σε προβοκάτσια του .. BBC (!) αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα ουδείς από όλους αυτούς τους ..αντιεξουσιαστές της κυβέρνησης και των ΜΜΕ είχε πιστέψει ότι αυτά τα μέτρα θα περνούσαν έτσι στα τόσο μαλακά όπως πέρασαν.
Ουδείς είχε πιστέψει ότι μπορεί να υπάρχει λαός τόσο μαλάκας που βουλιάζει στους καναπέδες και δεν διαμαρτύρεται ό,τι και να του κάνουν.. Έχοντας λοιπόν πλήρη συνείδηση της αποστολής τους να πείσουν τον κόσμο ότι η λεηλασία των συνταξιούχων «σώζει την πατρίδα», ότι «λεφτά υπάρχουν», αυτά δηλαδή που οι συνταξιούχοι μάζευαν μια ολόκληρη ζωή, βλέπουν εφιάλτες στον ύπνο τους και τους πολίτες να τους κυνηγούν με τις πέτρες..
Ποτέ τους δεν φαντάστηκαν ότι με τέτοια αναλγησία, κοινωνική αδικία, εξαπάτηση, προπαγάνδα και “σοσιαλισμό” έως γελοιότητας, τα παπούτσια αγανακτούν και επαναστατούν από μόνα τους. Βγαίνουν από τα πόδια χωρίς να ρωτήσουν τον μαλάκα που τα φοράει και εκτοξεύονται στοχευμένα σε κάθε εντεταλμένο πολιτικό και μη..
Στους δρόμους, στις πλατείες στις καφετέριες..
Μια έντονη μυρωδιά παπουτσιών πλανάται πλέον πάνω από την πόλη και όπως είναι φυσικό την αντιμετώπιση της έχει αναλάβει και λόγω ονόματος, ο χαρούμενος που έγινε υπουργός Χ. Παπουτσής. Ήδη αρχίζουν και κυκλοφορούν τα νέα μέτρα κατά των παπουτσιών ότι στο εξής κανείς πολίτης δεν θα πλησιάζει τα κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές και μεγαλοδημοσιογράφους σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων φορώντας παπούτσια.. Μόνο ξυπόλυτοι.. Τα δε υπουργικά συμβούλια θα γίνονται και αυτά με ξυπόλυτους υπουργούς γιατί μέσα στη γενική σύγχυση και έτσι όπως έχουν κατανεμηθεί οι αρμοδιότητες κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει σε μία διαβούλευση.. Τελικά αυτός ο χειμώνας δεν πλησιάζει μόνο πολύ βαρύς, αλλά και ξυπόλυτος..
ΥΓ. Αδιαφορώ παντελώς για το λεγόμενο Πατριωτικό Μέτωπο.. Για μένα αυτά που έχουν σημασία είναι τα ..παπούτσια του μαλάκα που βουλιάζει στον καναπέ του...
sofistis
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου