Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Πάμε για 20 χρόνια κατοχή. Ο ρόλος των ξεπουλημένων κολλεγιόπαιδων!

Tρίβουν τα χέρια τους από χαρά "ΤΑ ΝΕΑ" , επειδή η κατοχή της Τρόικας και του ΔΝΤ θα συνεχισθεί για πάνω από 20 χρόνια.
Χαίρεται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και πληκτρολογεί sms στον Μανώλη Καψή, για τις δηλώσεις των Ευρωπαίων περί επιμήκυνσης της αποπληρωμής, λες κι αυτό είναι μια χαρούμενη είδηση που πρέπει να μας κάνει σαν πολίτες να πετάμε στα σύννεφα.
Κι ενώ κανένα από τα καθάρματα που έφαγαν τα λεφτά δεν είναι στη φυλακή, ο Παπακωνσταντίνου χαίρεται γιατί η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ με τα εγχώρια κολλεγιόπαιδα -τσιράκια της θα μας πηδάνε για δεκαετίες.
Κάτι τέτοια κολλεγιόπαιδα, έχει τοποθετήσει ο Παπακωνσταντίνου στις ημικρατικές τράπεζες για να σκορπούν διαφήμιση σε κολλητούς ώστε να του φτιάχνουν το προφίλ.
Την ίδια ώρα οι νταβατζήδες των ΜΜΕ, ετοιμάζονται να πάρουν λεφτά από το ΕΣΠΑ.
kourdistoportocali
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Συνέλληνες, έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας αλλά πολλοί δεν το έχουμε καταλάβει. Πρώτον μπορούμε να κλείσουμε την τηλεόραση και να μη βλέπουμε και ακούμε τα πράσινα παπαγαλάκια και πληρωμένους ξεσκονιστές της εξουσίας. Δεύερον σε επερχόμενες εκλογές μπορούμε να τους δώσουμε ένα γερό μάθημα. Τρίτον έχουμε τη δυνατότητα να τους πάρουμε με τις πέτρες και με καδρόνια. Όπως αντιλαμβάνεστε η ΔΥΝΑΜΗ βρίσκεται στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ, ας προσπαθήσουμε να τη χρησιμοποιήσουμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή