Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Το κέντρο της Αθήνας αποκτά μετά την China Town και την Muslim Town.!

Πολλά έχουν λεχθεί για την ΜΗ ανέγερση του τεμένους στην ΑΘΗΝΑ και ειδικά στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ. Το γιατί έχει αναλυθεί κατά καιρούς από πολλούς αναλυτές. Εγώ θα παραθέσω άλλη μια άποψη που έχει σχέση με τα συμφέροντα που υπάρχουν πίσω από το θέμα αυτό και τους λαθρομετανάστες!
Κατ΄ αρχάς, η επιλογή της περιοχής, είναι τυχαία; Δεν νομίζω.
Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ είναι μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της ΑΘΗΝΑΣ και η τελευταία παραδοσιακή γειτονιά της. Περιοχή, χωρίς αποχέτευση, χωρίς πεζοδρόμια, υποτυπώδης φωτισμός και άλλα! Αν γίνει εκεί το τέμενος, τότε θα τρέξουν οι μουσουλμάνοι να νοικιάσουν σπίτια και σιγά σιγά θα γίνει MUSLIM TOWN αλλά CHINA TOWN στην ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ και ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ! Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι λιγοστοί έλληνες να μετακομίσουν αλλού αφού πουλήσουν όσο όσο τα σπίτια τους!
Και εδώ είναι το μυστικό. Θα έλθουν επιχειρηματίες έλληνες και κυρίως ξένοι να τα αγοράσουν! Το ίδιο συμβαίνει και στο ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΚΥΨΕΛΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και άλλου. Οι Έλληνες αρχίζουν μπροστά στην αρρωστημένη κατάσταση που δημιουργείται παράλληλα με την αδιαφορία της πολιτείας να επιβάλλει τον νόμο, να φεύγουν. Και τότε δια μαγείας παρουσιάζονται μεσίτες που αγοράζουν.
Και ποίοι είναι αυτοί; Πληροφορίες λένε, μια μεγάλη κατασκευαστική από την ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, με έδρα το κέντρο, αγοράζει ότι βρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ!
Ποίος όμως ασχολείται με το ξεπούλημα της γης στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ; Και τι θα φέρει αυτό σε συνδυασμό την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών από τον ΕΒΡΟ; Τι νόημα είχε η δημοσία προσευχή των απίστων στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ;
Είναι ερωτήματα που θέλουν απάντηση!
Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα! Να καθαρίσει το κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ από την σαβούρα που γέμισε! ΄Όλοι οι παράνομοι να φύγουν. Η χώρα μπαίνει σε μια περίοδο βαθιάς ύφεσης, με μεγάλη ανεργία και αν έχεις τόσους πολλούς παράνομους και ταυτόχρονα, άστεγους, άεργους, καταλαβαίνετε τι θα γίνει.
Γι αυτό, ΠΟΤΕ, τέμενος, στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ.
Για δε τους Έλληνες πολίτες που είναι μουσουλμάνοι και είναι εδώ χρόνια και δουλεύουν, ζουν ειρηνικά, να βρεθεί χώρος λατρείας εκτός ΑΘΗΝΩΝ!
Η υποβάθμιση του κέντρου συντελείται με γρήγορο ρυθμό. Επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, οι Έλληνες φεύγουν, την θέση τους παίρνει το οργανωμένο έγκλημα. Το κράτος τι κάνει; Δυστυχώς απουσιάζει συστηματικά!
Είναι τυχαίο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έφτασε στο 20% στις περιοχές αυτές; Όχι διότι η αγανάκτηση των Ελλήνων είναι τεράστια!
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Υ.Γ: Το πολυνομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση μετατρέπει την χώρα σε απέραντο νεκροταφείο! Μήπως επιτέλους είναι καιρός ο Έλληνας να ξυπνήσει από τον βαθύ ύπνο που τον έχουν ρίξει;
Bookmark and Share

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου