Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ντοκουμέντο κόλαφος για την δυναστεία των Papandreou.!

Πατήστε για μεγέθυνση
Κάτι που πρέπει να διαβάσουν και να μάθουν όλοι οι Έλληνες, σχετικά με την Ελληνοαμερικανική δυναστεία της οικογένειας Papandreou. 

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε λεφτά στο λαό και ένα …σωρό άλλες αηδίες και γελοιότητες.

Κατ' αρχήν, για να ξέρουμε τι λέμε, θα πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:

 Ζίγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμήσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση...

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει στην Αμερική για σπουδές όπου και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant.

Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων παιδιών και τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

 Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παράπλευρο έγγραφο που δημοσιεύουμε, χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την …"κατασκευή" του ΠΑΣΟΚ.

Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda, κτλ κτλ) μέσο των διπλασιασμών των μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει, οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ).

 Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ επέκταση την γραφειοκρατία καθιστώντας απίθανο έως αδύνατο το να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.
Αποτέλεσμα της μη ύπαρξης εσόδων σε συνδυασμό με τα τερατώδη έξοδα ήταν να καταφύγει σε υπέρογκο ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες "οικείες" για να ξεπληρώσει και την υποχρέωση...

Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει.

Το χρέος από 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή εκτοξεύεται στα 100+ ΔΙΣ. Αυτό έθεσε την Ελλάδα δέσμια των Τραπεζών (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το σε ποιους ανήκουν, όποιος διαθέτει έστω και 5 δράμια μυαλό ξέρει).

Ο Μηχανισμός "ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ" δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια αλλά σε βάθος χρόνου μάζεμα αυτών των "δωρισμένων" χρημάτων με τον μηχανισμό που λέγεται "ΦΟΡΟΣ" για να ξεπληρωθούν τα δάνεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι όπως είναι φυσικό τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη "λύση" πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων.

Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320 ΔΙΣ + 120ΔΙΣ + τόκους μετα ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά...).

Ο όρος "ΦΟΡΟΣ" στην οικονομολογία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από αφαίμαξη ρευστού από την αγορά με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται. Επίσης ο όρος "ΦΟΡΟΣ" σημαίνει μεγάλα λειτουργικά έξοδα με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται (ακρίβεια κτλ).

 Εν ολίγοις, ο Ανδρέας, ως άριστος ψυχολόγος των μαζών δίνει όχι υγιή αλλά δανεικά χρήματα στον λαό, γίνεται ήρωας (δηλαδή ψήφους για μια ζωή), ο λαός αρχίζει να συνηθίζει στα πολλά έξοδα (υπερκαταναλωτική μανία) μετά από ένα χρονικό διάστημα τα χρήματα αυτά μέσω των φόρων επιστρέφονται στην βάση από όπου ξεκίνησαν, με την διαφορά ότι έχει μείνει ως κληρονομιά όλης αυτής της ιστορίας το ΧΡΕΟΣ (=το μέσον χειραγώγησης ενός κράτους από τον δανειστή της).
Ως χώρα δηλαδή, κάναμε έναν κύκλο και φτάσαμε πάλι από εκεί που είχαμε ξεκινήσει, με την διαφορά ότι τώρα είμαστε δέσμιοι.

Ελπίζω να κατανοήσαμε ότι όταν ο Ανδρέας μοίραζε χρήματα στον λαό δεν μοίραζε υγιή χρήματα από εξωτερικά κρατικά έσοδα, αλλά από εξωτερικό δανεισμό για να ξεπληρώσει υποχρεώσεις και συμφωνίες που είχε κάνει, βάζοντας στον θαμπωμένο λαό μια θηλιά που ονομαζόταν ΧΡΕΟΣ.

Δείτε το έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.

"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"

Τι λέει το κείμενο:

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

Πατήστε για μεγέθυνση
2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και ΗΠΑ.

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο).

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ.

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο).

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Andreas Papandreou

Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ (των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!

Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τις κινήσεις που θα μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε.
Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις".

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση "η κυβέρνηση του Παπανδρέου", επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974, δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.

Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το "7 χρόνια μετά" ή συμβαίνει κάτι άλλο...

Πηγή εγγράφου: "Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"

Bookmark and Share

15 comments:

  1. ε ρε γλέντια και χορούς ο μέγας μιμίκος....
    σ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν είχε δράκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 4.07. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ,ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ , ΞΥΠΝΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ" .ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ,ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΑΣΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕ ,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ(!!!) ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ. ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ,ΜΕΓΑΛΕ , ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ 17Ν ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ? ΑΝΤΕ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.......ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟ, ΗΘΕΛΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΡΑΚΟ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? Τ.ΓΙΑΝΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΟΡΘΩΣΙΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ....ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΔΡΕΑ ΕΠΑΘΑ ΜΠΛΑΚ ᾹΟΥΤ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ!!! Τ.ΓΙΑΝΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο το χαρτι ειναι ψευτικο αποδεδειγμενα , κυκλοφορει στο νετ εδω και καιρο (τουλαχιστον 1 χρονο) , την πατησατε παλι , ο λαικισμος σε ολο του το μεγαλειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 8,08 ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΕΝ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ, ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΗΡΩΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΡΕΜΑ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ,ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ..... Τ.ΓΙΑΝΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 18 Φεβρουαρίου 2011 8:33 μ.μ

    Το θέμα δεν είσαι εσύ που είσαι κωμωδία αλλά ο διαχειριστής που δεν αντιλαμβάνεται ότι σε ένα μπλοκ ελέγουμε τις μαλακίες πυ γράφονται και οχι ποιας πολιτικής απόχρωσης είναι.

    Δυστυχώς ήσουν σχεδόν ένα αστείο που δεν ολοκληρώθηκε ποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -Ο Αλέκος Παναγούλης είχε πεί γιά τόν Ανδρέα Παπανδρέου οτι ήταν ο Μουσσολίνι τής Ελλάδος..
    Καί τόν έφαγε τό σκοτάδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΟΠΑΠΑΡΑ,ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ,ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ. ΑΜΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΟ, ΓΥΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ...ΣΥΝΕΛΘΗΣ. Τ.ΓΙΑΝΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε εμετικε πασοκε, ποσο κοπρολαγνος μπορει να εισαι για να υποστηριζεις αυτον που εβαλε τα θεμελια της σημερινης καταστροφης;

    Ο μαλακαντρεας:
    1. Εκμαυλισε τον Ελληνα, καλλιεργωντας τις κακες πλευρες του χαρακτηρα του (τεμπελια, ανοργανωσια, ωχαδερφισμό, "πουστιά", κλεψιά κλπ) και απενεργοποιώντας τις αρετες του (σφιχτη οικονομικη διαχειριση, διαρκης προοδος μεσω της εργασίας, μπεσα, μεγαλοψυχια, πατριδα, θρησκεια, οικογενεια γμτ το πρασινοροζ καλτσον σου πασοκε κλπ). Πως το καταφερε αυτό;με κομματισμό παντού, λαϊκισμό παντού, αυριανισμό παντού και κρατισμό παντού. Δηλαδή με πασοκισμό. Δηλαδή πρασινη κοπρος του Αυγείου παντού.
    2. Υπερτριπλασιασε το Δημόσιο χρεος ξοδευοντας περισσοτερα απο οσα παρηγαγε το κρατος. Εσυ ρε κοθωνι πασοκε ξοδευεις περισσοτερα απο οσα βγαζεις; Εαν το κανεις εισαι βλαξ και εξηγει τον λογο για τον οποιο ψηφιζεις ΠΑΣΟΚ. Εαν δεν το κανεις, τοτε γιατι ψηφιζεις/ες εναν που το κανει σε επιπεδο κρατους, γεγονός που σου αφαιρει τον τιτλο του βλακα και σε κανει μαλακα ολκης, δηλαδη πασοκο ντε λουξ;
    3. Αποβιομηχανισε την χωρα, εβαλε στρατιες αργοσχολων, τεμπεληδων και τσογλαναραίων στο Δημοσιο, τις πρασινες καμπιες, και τοκανε πιο σκατα απο οτι ηταν, πιο ακριβό απο οτι ηταν και πιο διεφθαρμενο απο οτι ηταν.

    Οι ριζες των τωρινων περιπετειων μας βρισκονται:α) πρωτιστως στην εγκληματικη δεκαετια του 80, β) δευτερευοντως στις παπαριες Σημιτη που εχτισε μια ελλδα που στεκοταν λογιστικα (παλι με πασοκικες πουστιες εξαχθεισες στην Ευρωπη) αλλα δεν παρηγαγε τιποτα παρα μονο ναυαγια οπως το σαμινα και το χρηματιστηριο και γ) στον γραψαρχιδισμό και την εγκληματικη ανικανοτητα του βλακα Κωστακη που ειχε τοσο ιδεα απο οικονομια οσο ο μαλακαντρεας απο συζυγικη πιστη.

    Για τα σαμαρικα οσχεα δεν θα μιλησω. Χεσμενο τον ειχα διπλοχεσμενο τον εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανδρεας Γ. Παπανδρέου
    -Καρφωσε τους συντροφους του στον Μανιαδακη επι Μεταξά και, ελέω πατρός, την κοπανησε για Αμερικα
    -Δεν πολεμησε με τον Ελληνικο Στρατο το 40. Εκανε διδακτορικο οταν οι αλλοι πεφταν στην Αλβανία.
    -Ελαβε αμερικανικη υπηκοότητα ορκιζομενος εναντιον της χωρας
    -Δεν ελαβε μερος στην Αντισταση
    - Δεν εβγαλε κιχ την περιοδο 1946-49
    -Δεν ελαβε μερος στον ανενδοτο ενατιον του προδικτατορικού Καραμανλή.
    -Δεν εβαλε υποψηφιοτητα στις εκλογες του 1963 διοτι δεν ηταν βεβαιο οτι θα βγει
    -Εβαλε υποψηφιοτητα τον Φεβρ 1964 που ηταν βεβαιο οτι θα βγει
    -Ενεπλακη στο σκανδαλο Σκιαδαρεση
    -Ενεπλακη το ονομα του στον ΑΣΠΙΔΑ (ορα μαρτυρια Μπουλουκου)
    -Την κοπαναει απο την χουντα γλυφοντας την και με αμερικανο διαβατηριο (εχουν δημοσιευθει οι διαλογοι του με αξιωματουχους της χουντας οπου τους συμβουλεύει και στα οικονομικα ενω παιρνει το διαβατηριο)
    -«Σκοτώθηκε» να κανει αντισταση στην Β.Αμερικη και στην Σουηδία (οπου ειχε και αδιαμφισβητητες εξωσυζυγικες περιπετειες)
    -Τον Ιουλιο του 74 δεν επεστρεψε αμεσως μετα τον Καραμανλη αλλα 6 εβδομαδες αργότερα, μετα τον Αττίλα-2 . Ο λόγος; Μηπως φοβόταν;Αλλωστε δεν διεκρινετο και για την γενναιοτητα του ως προσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. - 81: The prasinofrouroi rule! Ολα τα σκιαζει και τα πλακωνει η σκια των πρασινοφρουρων και των κλαδικών. Η Ελλαδα αρχιζει να παρακμαζει σε νοοτροπία.
    -Φωτογραφιες του μονου Εθναρχη Βενιζελου κατεβαινουν και ανεβαινουν φωτογραφιες του Βελουχιωτη!
    - 81-89 τριπλασιασε (τουλαχιστον) το εθνικο χρεος που τελικα μας οδηγησε σημερα στο ΔΝΤ
    -Δεν εκανε καμμια παραγωγικη επενδυση. Προωθησε ζημιογόνες εθνικοποιήσεις τρεφοντας το πρασινο κηφηναριο.
    -Δεν καταδικασε την καταρριψη του νοτιοκορετικου τζάμπο απο τους σοβιετικούς
    -82: νομος πλαισιο για την παιδεία. Σας αρεσουν τα σημεριμα ελληνικα πανεπιστημια; Δικο του δημιουργημα
    -Καταργει τους Επιθεωρητες σε Δημοτικα-Γυμνασια-Λυκεια. ΔΟΕ και ΟΛΜΕ κανουν παρτυ. Κανεις δεν ελεγχει σοβαρα εαν οι δασκαλοι κανουν την δοθλεια τους, εαν τα παιδια μαθαίνουν γραμματα. Σας αρεσουν τα σημεριμα σχολεια; Δικο του δημιουργημα
    -Καταργει το πολυτονικό. Κλονιζει την ιστορικη συνεχεια της γλώσσας.
    -Αρνειται συμπαραγωγη τμηματων F16 (τελικα οι Αμερικανοι πηγαν στην Τουρκια) λογω πρωτοφουλιας των 6 για την ειρηνη μαζι με κατι αλλους γελοιους της υφηλίου.
    -Πουλαει τον Καραμανλη στο θεμα της προεδριας. Καλα να παθει και εκεινος. Μια ζωή σιγουράς. Και πάντα αντιθετος στον Μητσοτακη. Ας προσεχε.
    - Μιμή. Να πω περισσοτερα; Απλως να σας θυμισω την φωτογραφια της Αυριανης με τα μπουτια της μελλουσας πρωτης κυριας της χωρας ανοιχτά. Οση αξια ειχαν τα ανοιχτα μπουτια της Μιμης τοση αξια ειχε τοτε η χωρα στα ξενα ΜΜΕ.
    - Κοσκωτάς. Ρωτηστε τους δημοκραταρους εκδοτες που τα στριψαν στο Ειδικο Δικαστηριο. Σιγουρα θα ξερουν να σας πουν.
    -«Αναλαμβανω την πολιτικη ευθυνη του σκανδαλου Κοσκωτα»-Δηλωση στην βουλη
    - Κουτσονομος. Ενα και κατι εκατομμυρια δολλαρια στον λογαριασμο του πρωθυπουργεύοντος και δεξιου του χεριου Κουτσογιωργα. Ηταν πολυ τυχερός που ταφτυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -Φωτογραφια Γιαννοπουλου με βρακι αοιδούς στο κεφαλι. Κλασσικό παραδειγμα ανδρεϊκής αισθητικης και αντιληψης ζωής.
    -«Δεν δικαιουσθε δια να ομιλειτε»-Κουτσογιωργας
    -«Ειπαμε να κανουμε ενα δωρακι στον εαυτο μας αλλα οχι και 500 εκατομμυρια»
    -«MEA CULPA» . Το κυπριακο στο ραφι.-
    -«Τσοβολα δωστα ολα» Ο Τσοβολας ταδωσε. Ο Ολι Ρεν τα παιρνει πισω.
    -«Κρυβεται» πισω απο τα στιφη των οπαδων του φοβουμενος το Ειδικο Δικαστηριο. Χεστης μια ζωή.
    -Απαλασσεται (ή «απαλασσεται») με 7-6 στο Ειδικό. Εαν ηταν ενας απο μας ποια θα ηταν η καταληξη;
    -Το παιζει Παυλος Μελας στο Σκοπιανο αυτός που δεν εχει ακουσει ντουφεκιά στην ζωή του. Μπαρουτοκαπνισμενος Ηγετης. Απο τα θυμιατα των σφουγγοκολλαριων.
    -Κανει δηλωση για «κρατος των Αθηνων» λίγο προτού ο Μητσοτακης κερδισει την αποφαση της Λισσαβώνας που κερδιζε το ονομα Μακεδονια 100% μονο για την Ελλαδα σε επιπεδο Ευρώπης ομως (οχι ΟΗΕ φυσικα). Μια ζωή ανεύθυνος.
    -Αμολαει τα πρασινα συνδικατα που προσπαθουν να αποσταθεροποιησουν την χωρα ενω ο Μητσοτακης προσπαθει να συμμαζεψει την οικονομια.
    -Κολλάδες. Οι συνδικαλιστες του ΠΑΣΟΚ στα λεωφορεία. Ονομα και πραμα. Κατἐικονα και ομοίωση Πασοκ και Ανδρεα.
    - Παντρευεται την Μιμη (ναι εκεινη με τα ανοιχτα μπουτια εις δημοσιαν θεαν) ινα πηρωθει το ρηθεν υπο τας «δημοκρατικάς» εφημεριδας περι «ξοάνων» και «τσοκἀρων»
    -Αγορά κωλόσπιτο Αγραμπελης για να στεγασει τον γεροντοερωτα του. Το αγορασε με δανεικά. Εις εκ των δανειστων και η αυτου εξο΄χωτητα κ.Κ.Παπούλιας!
    -Απο Παυλος Μελας προχωρει σε ενδιαμεση συμφωνια με τα Σκοπια στηριζομενος στο FYROM που εχει κερδισει ο Μητσοτακης στον ΟΗΕ. Γυριστρούούλααα.....
    -Με την πτωση του κομμουνισμου παιρνει φιπες στους Αμερικανούς. Γλυφει εκει που εφτυνε ως γνησιος Ανδρεας. Με τις βασεις του θανατου τι εγινε;
    Βαρέθηκα να γραφω.....και γαμώ τα παιδιά τελικά ο Αντρικος, ε; Η ψυχή του ηταν τοσο φωτεινή οσο η camera obscura.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. -ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΩΝ ...ΥΠΝΘΥΜΗΣΕΩΝ?? ΣΤΟΝ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ"ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΚΑΙ 200 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΤΕΡΑ, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ...ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ,ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΤΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ...2 ΜΗΝΕΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ...ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΜΠΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ , ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ"ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ "ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ" .ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ... ( ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ,ΜΗ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ) Τ.ΓΙΑΝΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δέν είναι απαραίτητο τό αναφερόμενο, επιβαρυντικό γιά τόν Αν.Παπανδρέου, έγγραφο ("Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29") νά είναι ... γνήσιο!!! Αρκεί νά σκεφθή κανείς λογικά τίς πολιτικές ενέργειες τού ανδρός καί τό αποτέλεσμα πού είχαν γιά τήν χώρα! Δέν θά υπήρχε ευκολώτερος τρόπος νά βουλιάξης μακροπροθέσμως τήν Ελλάδα (εκ τού ασφαλούς, γιά νά μήν ξεσηκωθούν αμέσως καί σέ "στείλουν"), από τό νά ακολουθήσης τήν οικονομική στρατηγική τού καθηγητού επί τών οικονομικών καί "δασκαλεμένου" από τούς από τούς "καταλληλωτέρους" καταστροφείς τών εθνών.
    Όσοι εξακολουθούν νά θεωρούν τόν Ανδρέα "ευεργέτη" τής πατρίδος, ή αγνοούν τόν όρο πατρίδα (άλλο πατρίδα καί άλλο ... παρτίδα!), ή δέν γνωρίζουν τήν πρόσφατη ιστορία τής Ελλάδος, ή ήσαν από τούς ακολούθους - ευεργετημένους, αυτούς πού "έγλειφαν κοκκαλάκια εξουσίας". Τά λαμόγια, τά μεγάλα κοματόσκυλα, δέν διαμαρτύρονται, ίσως διότι κατάλαβαν τί συνέβαινε, ή επειδή "δέν τούς παίρνει" (προτιμούν νά λουφάξουν, περιμένοντας νά περάση η μπόρα)!
    Άς παρηγορηθούν όμως μέ τό γεγονός ότι καί ό άλλος "σπουδαίος" ηγέτης, ο "εθνάρχης", ο Κων/νος Καραμανλής, ξεπούλησε μέ αντίστοιχο τρόπο τήν χώρα: Μέ εντολή τού "εθνάρχη" κατεστράφη τό τεράστιο αρχείο τών εγκλημάτων τών Γερμανών κατά τής Ελλάδος, μά εντολή τού "εθνάρχου" απελευθερώθησαν οι εγκληματίες πολέμου, μέ εντολή του δέν ηξιώθησαν οι αποζημιώσεις από τούς Γερμανούς! Ακόμη παριμένουμε τόν "εθνάρχη" νά ανοίξη τόν "Φάκελο τής Κύπρου"!! Καί πόσα άλλα! Καί τού στήσμαμε καί αυτουνού ανδριάντα!
    Νά γκρεμισθούν οι ανδριάντες των (Παπανδρέου, Καραμανλή). Νά μετωνωμασθούν οι οδοί τών πόλεων, οι οποίες φέρουν τά ονόματα τών ανθελλήνων, σέ ονόματα Ελλήνων ηρώων. (Οι ήρωες τών Ιμίων είναι μία κατάλληλη επιλογή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή