Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ιδού ο καθηγητής - Μέλος του ΑΝΤAΡΣΙΑ που συνομιλεί με τους κουκουλοφόρους. (βίντεο)

Κοιτάχτε πάλι κάτι "συμπτώσεις"...
Κοντά στους κουκουλοφόρους να συνομιλεί μαζί τους (να τους καθοδηγεί και να τους βάζει χέρι γιατί καθυστερούν θα έλεγε κάποιος άλλος) είναι πάλι κάποιος που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του.
Ποιός; ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μέλος του ΑΝΤAΡΣΙΑ. πρώην μέλος της ΟΛΜΕ. Υποψήφιος με το ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν με τον συνδυασμό "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ" Τώρα είναι μέλος στην Ε' ΕΛΜΕ.
Έχει χαρακτηρίσει "ΑΝΟΗΤΟΥΣ" τους εκτελεστές της "Σέχτα", καθοδηγούσε μαζί τον Κωνσταντίνου μουσουλμανικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Άθήνας, ενώ δικαιλογούσε το πλιάτσικο και την καταστροφή της Αθήνας εκείνον το "Δεκέμβριο" χαρακτηρίζοντας επαναστάτες τους πλιατσικολόγους και τους εμπρηστές.

Αυτός είναι ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος που συνομιλεί με τους κουκουλοφόρους.! ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΧΗΜΕΙΑ!

stoxos
Bookmark and Share

5 comments:

  1. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΡΙΑ!!!!!!!

    http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/2009-06-11-19-34-56/1173-2011-02-28-22-24-56

    Κυρώσεις για τη µαύρη εργασία αλλά και νομιμοποίηση μεταναστών!


    Τα πάντα για να μη μας φύγουν οι αλλοδαποί εργάτες ενώ η ανεργία έχει χτυπήσει ταβάνι

    Στο επίκεντρο ωστόσο της συνάντησης θα βρεθούν και τα κριτήρια βάσει των οποίων χορηγούνται οι άδειες παραµονής σε µετανάστες που διαµένουν νόµιµα στη χώρα. Σύµφωνα µε την επεξεργασία που έχει γίνει από το υπουργείο Εργασίας, υπάρχει "ορατός κίνδυνος", όπως μας πληροφορεί δημοσίευμα της εφημερίδας 'Τα Νέα', αρκετοί αλλοδαποί να εκπέσουν της νοµιµότητας, καθώς αντιµετωπίζουν δυσχέρεια στην εξεύρεση των απαιτούµενων ενσήµων για τη χορήγηση άδειας.

    Για τον λόγο αυτόν προωθούνται ευνοϊκότερες διαδικασίες για την έκδοση ή ανανέωση των αδειών. Οπως πρόσφατα είχε αναφέρει η κ. Νταλάρα εξετάζεται κατά κύριο λόγο να µειωθεί ο απαιτούµενος αριθµός ενσήµων, ενώ µελετάται και το ενδεχόµενο να υπάρξουν ειδικές ρυθµίσεις και για µετανάστες που έχασαν στο πρόσφατο παρελθόν τη δυνατότητα ανανέωσης της άδειας παραµονής τους εξαιτίας έλλειψης ενσήµων!

    Με όλα αυτά τα απαράδεκτα που ανακοινώνονται, προκύπτει - εκτός από την ανακολουθία των προεκλογικών δεσμεύσεων και της κυβερνητικής πολιτικής (δηλαδή ο απόλυτος εμπαιγμός των Ελλήνων πολιτών),- το εξής ερώτημα: Με ποιόν τρόπο θα καλύπτονται τα έξοδα περίθαλψης των δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών, εφόσον θα μπορούν να ασφαλίζονται με κατά πολύ λιγότερα ένσημα από τους Έλληνες ασφαλιζόμενους; Υποθέτουμε πως θα τα πληρώσουν όσοι από τους κυβερνώντες πήραν μέρος στην «παράνομη» εκ νέου νομιμοποίηση. Ωστόσο αν δεν είναι έτσι, και τελικά μετακυλήσουν το όποιο οικονομικό κόστος στους δεινοπαθούντες Έλληνες, να είναι βέβαιοι οι της κυβέρνησης πως θα γίνει απαιτητή η δήμευση της ατομικής περιουσίας των ιδίων.

    Ένσημα = Νομιμότητα

    Οι εκτιµήσεις αναφέρουν ότι περίπου 500.000 µετανάστες, οι οποίοι διαµένουν επί σειρά ετών στη χώρα, θα µπορέσουν να κάνουν χρήση των ρυθµίσεων αυτών ώστε να µην περάσουν σε καθεστώς παρανοµίας, κάτι που θα δηµιουργούσε επιπλέον προβλήµατα µε δεδοµένο το αγκάθι των λαθροµεταναστών το οποίο ήδη αντιµετωπίζει η χώρα.


    Δικαίωμα εργασίας σε λαθρομετανάστες βάσει του "Καθεστώτος ανοχής"

    Παράλληλα, στο τραπέζι των συζητήσεων που έχει ξεκινήσει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας µε συνδικαλιστικούς φορείς, κοινωνικές οργανώσεις και εκπροσώπους µεταναστών, είναι και η ενδεχόµενη πρόβλεψη να αποκτούν δικαίωµα εργασίας όσοι παράνοµοι µετανάστες υπαχθούν στο λεγόµενο "καθεστώς ανοχής", που συνεπάγεται πως δεν µπορούν να απελαθούν άµεσα από την Ελλάδα.

    Για όσους δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τη νέα τρικλοποδιά της κυβέρνησης, το σχέδιο προβλέπει με την ελάχιστη καταβολή τις μέγιστες απολαβές. Οι αλλοδαποί εργαζόμενοι θα μπορούν να παρουσιάζουν 50 ένσημα παραδείγματος χάριν , το χρόνο, θα απολαμβάνουν ιατρικής περίθαλψης, ενώ θα μπορούν να εργάζονται παράνομα τους υπόλοιπους 10 μήνες το χρόνο.. και τα έσοδα τους δεν θα τα λαμβάνει φυσικά το ελληνικό κράτος, αλλά οι χώρες καταγωγής τους, στις οποίες και στέλνουν σωρηδόν τα εμβάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικο δεν ειναι να διδασκει Χημεια ο ανθρωπος; Απο που θα μαθουν τα νεα μελη της ανταρ-CIA να φτιαχνουν μολοτωφ και βομβες; Απο τιποτα κομπογιανιτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Τί; Πώς τό είπατε; Μέλος τής ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ή τής.. AνταρCIA ;; Διευκρινήστε το παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέλος τού ΣΥνασπισμού τής ΡΙΖοσπαστικής Αποσυνθέσεως (τού Ελληνικού κράτους).
    Μήπως είναι αυτός ο οποίος, φορώντας μία μάσκα γαϊδάρου, εσχολίαζε περιπαιχτικώς καί υβριστικώς τόν Αδ. Γεωργιάδη καί τήν σύζυγό του πρό ετών σέ βίντεο στό Youtube; Σέ εκείνο τό βίντεο ο μασκοφόρος έλεγε, εκ τού ασφαλούς, "εξυπνάδες", αλλά σέ κάποια στιγμή η κοτσίδα του φάνηκε κάτω από τήν μάσκα. Βέβαια στόν (Τ)ΣΥΡΙΖΑ έχουν καί άλλον "λαμπρό" καθηγητή με κοτσίδα! (αυτόν τό σοϊ του δέν θέλει ούτε νά τόν ακούση!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμηθήτε ότι η μολότωφ η οποία έκαψε τήν ΜΑΡΦΙΝ - ΕΓΝΑΤΙΑ, καί δολοφόνησε 4 ανθρώπους, ήταν "ειδικού" τύπου! Μήπως ήταν δική του ευρεσιτεχνία;; Από χέρια κουκουλοφόρων, ως αυτοι τού βίντεο, ρίχτηκε στήν τράπεζα!

    (Γιά τούς 4 νεκρούς τής ΜΑΡΦΙΝ - ΕΓΝΑΤΙΑ, θά γίνη "πορεία" διαμαρτυρίας;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή