Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Απίστευτος ανθελληνισμός μέσα από το τσαντίρι του αισχρού Λα-λάκη.! Δεν σεβάστηκε ούτε την μνήμη των δύο νεκρών Αστυνομικών.!

Πατήστε για μεγέθυνση 
Χθες βράδυ βυθίστηκε στο πένθος η Ελληνική Αστυνομία.
Ο 22χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23χρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης, έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες τριών στυγερών δολοφόνων, ενδεχομένως και λαθρομεταναστών, που τους έστησαν ενέδρα θανάτου σ’ ένα στενό δρομάκι στου Ρέντη.
Οποία σύμπτωσις.!
Χθές, η Ελληνική Αστυνομία τιμούσε τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς…
Τα δύο νέα παιδιά που υπηρετούσαν στην ομάδα "ΔΙΑΣ" εκτελέστηκαν εν ψυχρώ με σφαίρες από καλάσνικοφ στο κεφάλι. Κι ήταν μια μέρα σαν τις άλλες, που έδιναν την δική τους μάχη στο δρόμο με την εγκληματικότητα…
Οι οικογένειές τους, και η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας βυθίστηκαν στο πένθος.
Άπαντες οι έχοντες Ελληνική συνείδηση σοκαρίσθηκαν από την τραγική είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας των δύο νέων παλικαριών της ΕΛ.ΑΣ.
Άπαντες πλην ενός. Του αισχρού Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος - συμπτωματικώς - χθες μέσα από το ανθελληνικό τσαντίρι του, προσέφερε προς το χαϊβανοειδές ακροατήριό του και μέσα από την TV στον Ελληνικό λαό, ρεσιτάλ αθλιότητος και κρετινισμού.
Την ώρα που ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία θρηνούσε για τον άδικο χαμό των δύο παλικαριών, η ίδια αυτή Ελληνική κοινωνία συνεχίζει να ανέχεται την αυτο-αναγόρευση σε κριτή των πάντων τον άνθρωπο που συνήθιζε να βρίσκεται εν πλω προς Μύκονο στο κατάστρωμα του περιβόητου κότερου "Therapin" του ιδιοκτήτη της ψυχιατρικής κλινικής "Κασταλία" και πλήρως εξαρτημένου εκ των ψυχοτρόπων Πέτρου Λυμπέρη, όπου το καλοκαίρι του 2001 στη Μύκονο η αστυνομία εντόπισε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης. Τότε, οι επώνυμοι επιβαίνοντες φυγαδεύτηκαν αντί να συλληφθούν. 
Μεταξύ των "επωνύμων" και ο ...Λάκης.!
Είναι απίστευτο...
Την ώρα που οι δύο εν ψυχρώ και εν ώρα υπηρεσίας δολοφονηθέντες νεαροί Αστυνομικοί από τα ομαδικά πυρά των αδίστακτων (ενδεχομένως και λαθρομεταναστών) φονιάδων, αυτός ο ..."άνθρωπος" είχε 20λεπτη ζωντανή σύνδεση με τα λαθροφέρματα της Υπατίας, εκφράζοντας μάλιστα και δημοσίως την πλήρη συμπαράστασή του στον ..."δίκαιο αγώνα"  (απεργία πείνας) που κάνουν, προκειμένου να εκβιάσουν την ανύπαρκτη ελληνική κυβέρνηση να προβεί στην παράνομη ...νομιμοποίησή τους.  
Σήμερα, η Ελληνική σημαία θα σκεπάσει τα φέρετρα των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών.
Όσον αφορά τον Λάκη και τους ανήκοντες στην ίδια συνομοταξία, δεν τρέχει τίποτα. Απλά ...ψόφησαν δυο "αντιπαραγωγικοί" μπάτσοι, που δεν λεγόταν ...Γρηγορόπουλοι.!
Εμείς όμως θα θρηνούμε. Και θα θρηνούμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε πάντα για όλους εκείνους που στο βωμό του καθήκοντος θυσιάζονται για να επιβιώνουν οι κάθε λογής ...σαπιοκοιλιάδες αντιπρόεδροι και μη.
Τί κρίμα.!
Μα το Θεό τι κρίμα, να περάσω από τις ίδιες πόρτες του ΔΠΘ με το ανθελληνικό υποκείμενο που ακούει στο όνομα Λα-λάκης.!

gianniotis
Bookmark and Share

23 comments:

  1. Η EΒΡΑΙΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΝΑΚΑΜΠΤΕΙ...
    O EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ...ΕΛΛΑΔΑ!ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΝΥΜΑ ΤΟΥ 1932 ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ!!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΕΞΩΣΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ!

    Μπουτάρη ήθελαν στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν οι ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ διώξεις κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι απλά έκαναν τη δουλειά τους. Λογοκρισία χειρίστου είδους! Διαβάστε και φρίξτε: η δημοσιογράφος του δημοτικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης (FM 100), Δέσποινα Μηλιάδου, κλήθηκε σε απολογία από την αντιπρόεδρο της ΔΕΠΘΕ Σοφία Ασλανίδου, διότι σε εκπομπή την 24η Φεβρουαρίου 2011 και αναφερόμενη στο θέμα που προέκυψε με τις αλβανικές φωνασκίες κατά του Έλληνα Προξένου Κορυτσάς και στην ανάκλησή του, χρησιμοποίησε τον όρο «Βόρειος Ήπειρος»! Ήδη, έχει ειπωθεί στην εμβρόντητη δημοσιογράφο, ότι «η χρήση του όρου δεν είναι παραδεκτή γιατί προκαλεί»!

    Φυσικά, αυτά μαθεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη και έγινε θόρυβος. Ο Μπουτάρης κάνει τα πάντα για μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη σε «πολυπολιτισμικό» και «κοσμοπολίτικο» κέντρο, αλλά διώκει όσους μιλάνε για «Βόρειο Ήπειρο». Για να δούμε τι λέει όμως η ΕΣΗΕΜΘ για το θέμα της δίωξης κατά της κ. Μηλιάδου και της ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ λογοκρισίας σε βάρος της. Πάντως, στην ιστοσελίδα της δεν είδαμε κάτι...
    ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΟ

    Ποια είναι αυτή που τολμά και διώκει δημοσιογράφους, θέτοντας σε κίνδυνο το ψωμί τους; Ας δούμε το βιογραφικό της, όπως έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, για να μάθουμε μερικά για το «κυκλωματάκι» των εθνομηδενιστών που διοικούν το Δήμο Θεσσαλονίκης: «Η Σοφία Ασλανίδου είναι απόφοιτος της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ, αλλά και της σχολής Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Παρισίων. Εργάστηκε ως καθηγήτρια στην Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και από το 1988 είναι Πρωτοβάθμια Καθηγήτρια στην Ανώτατη Σχολή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Είναι μέλος του συλλόγου εθελοντριών του δημοτικού βρεφοκομείου Αγ Στυλιανός καθώς και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Νέων Κατοίκων Παρθενώνα Χαλκιδικής». Μια απορία: τι σχέση έχει αυτή με τα δημοσιογραφικά και τα media;

    http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id
    =7030:2011-02-28-08-26-21&catid=89:
    2008-10-10
    -10-48-18&Itemid=281

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άψογε όπως πάντα κ. γιαννιώτη. σε συνχαίρω για το άρθρο σου. με τη σειρά μου και γω στέλνω τα θερμά μου συληπητήρια στους συγγενείς των δολοφονημένων αστυνομικών. εύχομαι επίσης ταχεία ανάρωση στους τραυματισμένους.
    σ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκαιο για το σχόλιο του κ. Λαζόπουλου. Ενα ξεχνάνε οι κύριοι αυτοί. Εάν εμείς σταματήσουμε το κουμπί της τηλεόρασης να βλέπουμε τις βωμολοχίες που ξεστομίζει κάθε φορά και οι καθώς πρέπει κυρίες να λύνονται στα γέλια, ο κ. Λαζόπουλος θα είναι ένα τίποτα. Εμείς οι ΄΄ Ελληνες τον ανεβάζουμε σε νούμερα και τον κάνουμε ΣΤΑΡ αυτόν και κάτι άλλους.Χωρίς την δική μας συμπαράσταση (των Ελληνων) θα είναι ένα ΤΙΠΟΤΑ.Καί τότε ας του δώσουνε ποσοστά τηλεθέασης οι συμπατριώτες του ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνο κιαπαυξάνω ,φιλε Γιαννιωτη,
    Ωπως παντα σωστος στην κριση σου.Ο ανθελληνισμός αυτου του "κυριου" δεν εχει όρια.
    Α.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!!!!

    ΣΑΣ ΕΞΟΡΚΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ!!!!

    ΚΑΝΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ, ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΠΙΣΟΠΛΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΡΩΣΟΤΑΤΑΡΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΓΥΦΤΟΥΣ, ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΕΣ.

    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ!!!

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΖΗΤΑΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΥΛΟΣ,Ο ΚΥΝΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΗΛΥΤΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ.Ο ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΥΠΑΡΟ, ΟΘΩΜΑΝΟΛΑΓΝΟ ΜΙΑΣΜΑ,ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΟΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ;ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.Ο ΛΑΛΑΚΗΣ,ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.ΤΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mα οι εκπομπές του είναι μαγνητοσκοπημένες, ή λάθος κάνω; Οπότε είναι θέμα καναλιού. Δεν τις παρακολουθώ και ο τύπος μου προξενεί αηδία. Αλλά θέλω να καταλάβω για τι πράγμα ακριβώς το κατηγορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεκω--Λακη, που ειναι οι εποχες που προωθουσες τα ξεπεταρουδια σου στην T.V.; Αλλαξανε τα γουστα σου και γινανε πιο μπρουταλ ή οι ασπρες σκονες κοστιζουν πολυ και κανεις οικονομια στο κρεας, αγοραζοντας "κατατρεγμενους" στη λαικη; Με τις υγειες ρε, μονο μην προκαλεις τοσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ (ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ) ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΘΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΪΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΛΥΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΝΜΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΤΑΤΡΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΠΑΓΑΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
    ΣΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ Μ.....ΕΣ ΤΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΡ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχω μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία που φοβάμαι οτι θα επαληθευτεί πολύ σύντομα. Οι αδίστακτοι δολοφόνοι είναι γνωστοί στην αστυνομία, αλλοδαποί και δεν ανακοινώνεται τίποτα προς το παρόν για το φόβο γενικού ξεσηκωμού, τουλάχιστον μέχρι να περάσουν κάποια εικοσιτετράωρα να ξεθυμάνει κάπως η οργή
    Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους
    Η μπάλα θα πάρει και τον λαλάκη του κότερου και πολλούς "προοδευτικούς"
    Ειλικρινά εύχομαι να μη ισχύει κάτι τέτοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Αστυνομια στην ελλαδα, το τελευταιο κομμουνιστικο παραμορφωμα στην ευρωπη, φταει οχι για οτι πραττει ή δεν πρεττει,Φταιε γιατι υπαρχει!!!.Αυτο ειναι τοδιαχρομικο μηνυμα συνθηαμ των σταλινικων και των ροζ πουα προοδευτικων ..Τους τελευταιος εκπροσωπει ως το απαυγασμ της προοδευτικουρας του πρωκτου οκος Λακης...
    Ομως και τα μεσα εξαχρειωσεως το ιδιο κανουν.Θρηνουν υποκριτικα ενω καθημερινα χυνουν το δηλητηριο τους..Εχθες μονο τις συντεταγμενες των περιπολικων δεν εδινα με τις περιγραφες τοςυ ωστε να ενημερωνονται οι δολοφονοι ..Ειναι χρεος μας να δημιουργησουμε ενα λογαριασμο τραπεζικο για την ασυνομια και ναεκδηλωνουεμτην αλληλεγγυη μας οποτε μπορουμε.
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί δίνετε αξία σάυτόν τον ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Ι5 ΜΕ ΚΌΤΕΡΟ με ύποπτα παιχνίδια σε βάρος των ένστολων.
    Αυτό έχει αποφανθεί σε όποιον έχει μάτια και αυτιά ανοικτά.
    Σέ τέτοιο είδος απανθρώπους ταιριάζει.
    ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΛΑΘΡΟΦΕΡΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΦΟΥΣΤΗΣ ,ΘΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΝΙΚΟΥΣ --Ε ΓΕΝΕΑΙ ΠΑΣΑΙ---ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΨΥΧΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΤΩΝ 8 ΔΙΟΡΘΩΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΑΛΑΡΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΧΑ ΤΖΕΦΡΥ ΟΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΦΙΛΟΙ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Ο ΤΖΕΦΡΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΤΟΥ ΗΡΘΕ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ .ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η εκπομπή του εχτές δεν ήταν μαγνηντοσκοπημένη, ήταν ζωντανή, περίμενα ώρα μήπως και ακούσω κάτι από αυτόν τον άνθρωπο για τους δυο αστυνομικούς, μάταια.

    Περίμενα να ακούσω μια καλή κουβέντα για τα χαμένα παλικάρια....τα χαμένα παλικάρια που χάθηκαν στο καθήκον.....για να προστατέψουν εμένα,εσένα μα και τον κάθε "Λάκη Λαζόπουλο", τον επιφανή αυτόν κύριο (το κάπα μικρό γιατί έτσι πρέπει σ'αυτόν).

    Αυτό δυστυχώς, δείχνει το ποιόν του ανθρώπου αυτού, μικρός σαν τους Μήτσους του, που τόσο πετυχημένα μετενσάρκωνε στο γυαλί.

    Άτομο με αποδεδειγμένα τεράστιο ταλέντο ο "Λάκης", άτομο όμως και με τεράστια αριστερά κόμπλεξ, απέναντι στην αστυνομία και στο αστυνομικό σώμα, αλλά και σε οτιδήποτε εθνικό.

    Το άτομο εχτές θυμήθηκε τον ρόλο του διασκεδαστή, και απώλεσε πλήρως τον ενημερωτικό του ρόλο. Για ένα θέμα που διαδραματιζόνταν παράλληλα με την εκπομπή του και που θα μπορούσε να δείξει ανωτερότητα σε σχέση με αυτά που νομίζαμε ότι πρεσβεύει......

    Δυστυχώς ο Λάκης είναι αληθινά Μικρός και με μεγάλη κακία.

    Ντροπή του...

    Φταίνε όμως και όλοι οι Μπάτσοι που πάνε και φυλάνε κάτι τέτοιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό που δεν μπορούσαν ποτέ να προβλέψουν οι ηλίθιοι υποτιθέμενοι προοδευτικοί και οπαδοί της πολιτισμικότητας και των άλλων ιδεολογημάτων απίστευτης συσσωρευμένης βλακείας ή σκοπιμότητας, είναι ότι το τέρας που παράγει η κουλτούρα τους είναι μια μάζα λαού-ζόμπι η οποία νομίζει ότι διασκεδάζει όταν ο τετραπέρατος Λάκης την υποβάλει στο μαρτύριο του χαχανίσματος.
    Προσέξτε την εκπομπή. Είναι στιγμές που μοιάζει όλο αυτό το παραλήρημα γέλιου και αμετροέπειας σαν κραυγή φρίκης και πόνου από φρικτά βασανιστήρια της μητέρας μας, της πατρίδας μας.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Posted by olympiada στο Μαρτίου 2, 2011

    Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων συνεδρίασε στις 25/2/2011, στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών για να εκτιμήσει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να προτείνει νέες κινητοποιήσεις.

    Στην παραπάνω συγκέντρωση παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός εκπροσώπων και αναπτύχθηκε σοβαρός προβληματισμός για τις κατάλληλες κινητοποιήσεις στο σωστό χρόνο και κυρίως όμως, για την διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής συναδέλφων.

    Κατόπιν πολύωρης συζήτησης, υιοθετήθηκε η πρόταση πραγματοποίησης μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Πέμπτη 10/3/2011, και ώρα 8:00 π.μ., έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), και πορείας διαμαρτυρίας προς τα κεντρικά κομματικά Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ,ΌΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θερμα Συληπητηρια στις οικογενειες των παιδιών, στην Ελλαδα που εχασε άλλα δυο παιδιά της...
    στη μανα του Λαλακη για το ςκτρωμα που γεννησε αλλά και στην Ελλάδα (ξανα) για τους σκ@τοκεφαλους, υοστηριχτές αυτής της λούγκρας, που έχει στα χώματα της ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To παράκανε ο λαζόπουλος. Δεν αξίζει ούτε φτύσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ισως φιλοι δεν γνωριζεται....οτι ο Φουστης Λαζοπουλος (κατα Καρβελα), στις 5 Μαιου το 1999, συνεληφθει απο την αστυνομια στα λιθαριτσια, μετα απο παρασταση στο πνευματικο κεντρο του δημου, γιατι ασελγουσαν πανω του πολλοι φανταροι περνοντας το κατι τις τους!!!. Κοινως ειναι Λα-λακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρωτα απ'ολα ο Λαζοπουλος αναφέρφθηκε στο τραγικο περιστατικο και μετα πηγε σε συνδεση με τους μεταναστες.Δευτερον ο γρηροροπουλος οπως λες δολοφονήθηκε απο αστυνομικο δηλαδη απο κρατικο οργανο που πληρώνεται υποτίθεται να προστατεύει τους πολιτες,ενω αντιθέτως τα παιδια που δολοφονειθηκαν προχθες ήταν αστυνομικοι που έκαναν την δουλειά τους που μεσα σ'αυτο το πλαισιο υπαρχει παντα ο κύνδυνος της φύσης του επαγγελματος και βεβαιως και σημαντικότερο δολοφονήθηκαν απο στιγνους εγκληματιες όχι απο κρατικα όργανα.Ολοι οι Ελληνες λυπουνται πιστευω για τον χαμο των δύο παιδιών όμως δεν είδα να συγκινηθεί κανένας ιδιαιτερα γι'αυτα πυ συμβαινουν στην Κερατέα που τα ΜΑΤ για λογαριασμο MEGAλοεργολάβου χτυπάνε άγρια τους πολίτες και είχαν και ως αποτέλεσμα και το χαμο ενος αγέννητου αγγελουδιου!!!!!(αποβολη)απο την δράση τους. Εντάξυ εντολες παιρνουν αλλα προς τι τετοιο μίσος και μανία προς τους συμπολίτες τους !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα πατριωτικά αντανακλαστικά του ελληνικού λαού δυναμώνουν.Πιστεύω οτι το "τσαντήρι" προκαλεί αντιδράσεις ακριβώς αντίθετες από εκείνες που επιδιώκει.
    Οι εποχές αλλάζουν.Η ανοχή τελειώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητοι, αυτη η εθνοθολουρα, οχι μονο σας καθιστα επικυνδυνους (πρωτα για τον εαυτο σας) αλλα φτανετε και στα ορια του γελοιου. Αν πραγματικα θελατε να αλλαξει κατι θα το ειχατε δρομολογησει εδω και καιρο. Αντ αυτου, κρυβεστε σαν... μη πω τι... πισω απο τις φουστες του καθε "πατριωτη" κομματαρχη, που σιγουρα σας εκμεταλλευεται ως προσωπικο του στρατο. Ξυπνηστε, και αρχιστε στις κλωτσιες τον καθε εκμεταλλευτη της χωρας. Αφηστε κατα μερος τις εθνοπαπαριες και στρωθειτε.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή