Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Κόψε τις γελοιότητες ρε λαοπλάνε Αβραμόπουλε.

Ενώ ο ίδιος γνωρίζει ότι η ..."βάση" της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα ξεχαρβαλωμένο μαγαζί που όποιος θέλει μπαίνει κι' όποιος θέλει φεύγει και επί της ουσίας δεν υφίσταται, εν τούτοις ο λαοπλάνος πολιτικάντης του άλλοτε ΚΕΠ επιμένει να ομιλεί περί ..."οργανωμένης βάσης" της Νέας Δημοκρατίας.
Ρε παιδιά, ενημερώστε επιτέλους αυτόν τον κ. Τίποτα ότι κάποιοι κατάλογοι μελών των Ν.Ε. έχουν να ενημερωθούν από το ...1996.!
Επανακάμπτει λοιπόν ο Νο 2 λαοπλάνος και φιγουρατζής της αντιπολίτευσης και μας λέει ότι οι υποψήφιοι βουλευτές πρέπει να εκλέγονται και από τη ..."βάση".
Ποιά βάση ρε ...μέγιστε πολιτικέ; Υφίσταται βάση της Νέας Δημοκρατίας; Ή μήπως εννοείς σαν κι' αυτή που εξέλεξε τον αρχηγό σου;
Συγνώμη ρε Αβραμόπουλε αλλά ώρες ώρες (ή και μονίμως) είσαι για τον γάιδαρο καβάλα.
Δεν φτάνει που επανέρχεσαι με το θέμα της ανύπαρκτης βάσης του κόμματος των μπούφων της Νέας Δημοκρατίας, κάνεις λόγο και για το καταστατικό, που προβλέπει την επιλογή ενός σημαντικού ποσοστού των υποψηφίων βουλευτών από την ..."οργανωμένη βάση".
Αβραμόπουλε κόψε τις γελοιότητες, γιατί ο λαός της Ν.Δ. έχει και κρίση αλλά προ πάντων μνήμη.
Εσύ δεν είσαι ρε που έγραψες στα ...γκογκόφια σου το καταστατικό του κόμματος όταν βάσει αυτού έπρεπε να εκλεγεί ο νέος αρχηγός της Ν.Δ.;
Τότε το καταστατικό ήταν ...κουρελόχαρτο και τώρα "ιερό πολιτικό ευαγγέλιο" που πρέπει να τηρηθεί με ευλάβεια;
Ανάλυσέ μας σε παρακαλώ και την δήλωση που έκανες στο Πρώτο Θέμα:

"Τελειώνουμε με τη κλειστή κάστα στελεχών, ανοιγόμαστε στην ανεξάρτητη δεξαμενή της κοινωνίας και την εμπιστευόμαστε στην τελική της αξιολόγηση. Παρέες, βαρονίες, κυκλώματα και όλα αυτά που συνέβαιναν στο παρελθόν τελειώνουν".
  • κλειστή κάστα στελεχών
  • ανεξάρτητη δεξαμενή της κοινωνίας
  • Παρέες, βαρονίες, κυκλώματα
"Κόψτε" έναν ..."πολιτικό" που δεν ανήκε ποτέ στην "κλειστή κάστα στελεχών", που απευθυνόταν πάντα στην "ανεξάρτητη" δεξαμενή της κοινωνίας και που ποτέ δεν ανήκε σε ...παρέες, βαρονίες και ...κυκλώματα.!

Άει παράτα μας ρε Αβραμόπουλε.
Π.Ν.
Bookmark and Share

14 comments:

  1. Η βάση για να ψηφίσει πάλι όλο το ΠΑΣΟΚ, η αριστερά, οι λαθρομετανάστες και δέν συμμαζεύεται. Έβγαλαν τον Ζηγδαντώνη πρόεδρο να βγάλουν τώρα υποψήφιους βουλευτές όλα τα Ζηγδαντωνάκια.
    Α παράτα μας καραγκιόζη Αβραμόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτό το πολιτικό κάθαρμα, που διέλυσε οτι ειχε απομεινει απο το ΕΣΥ, εχω να καταγγειλω το παρακάτω-ενα από τα πολλα-που εγινε επί υπουργειας του:

    Οπως γνωριζετε, για να δοθει αιμα προς μεταγγιση ελέγχεται για διαφορους ιούς μεταξυ των οποίων και για τον ιό ΗΙV (Aids). Τα αιματα μπορούν να ελέγχονται είτε μια-μια φιάλη ή σε ομάδες ανά δεκα ας πούμε. Ο Γερμανικός ερυθρός σταυρός τα ελέγχει ανα ομάδες επειδή το κόστος είναι τεράστιο. Ο κος Αβραμόπουλος επί υπουργείας του, παρα την εισηγηση αξιοπρεπων συναδελφων-που όχι μόνο δεν θελησαν να τα τσεπώσουν είχαν και προβλήματα και τελικά αγνοηθηκαν, εδωσε εντολή να ελέγχονται μια-μια φιάλη και μαλιστα εκχωρησε τον έλεγχο στην ιδια την εταιρεία που παρέχει τα αντιδραστηρια ελέγχου!!!!! Και εβαζαν αυτοί επαναληψεις (σιγα μην εβαζαν) και χρεωναν και πληρωνε μαλάκα ψηφοφόρε του κοπριτη αυτού που προηχθη εις τα υπατα αξιώματα με σκοτεινές μεθοδους. Εκατονταδες εκατομμύρια ευρώ εκαναν φτερά ετσι. Το ακούς κυριαρχε λαέ που ριχνεις το κουκί σου????? Επειδή δε δεν υπαρχει δικαιοσύνη ανεξάρτητη μαντευεται ποια πρεπει να ειναι η λύση?????

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω θα συμφωνησω για τα περι τον Αβραμοπουλο. Πιστευω οτι ειναι ενας απλος κ. τιποτας, ενας φιγουρατζης. Αλλα η βαση της ΝΔ υφισταται εξ αντικειμενου. Οι ΝΟΔΕ εχουν εκλεγει απο αυτην την βαση, και λειτουργουν στον βαθμο που επιτρεπει η γενικη απαξιωση του πολιτικου συστηματος. Οι κινησεις αναστηλωσης του κομματος απο τον Σαμαρα ειναι σοβαρες και αποτελεσματικες, αν κρινω απο την επιλογη Μιχελακη. Μην τα γαμαμε λοιπον ολα για να αναστησομε φαντασματα. Αν θελετε να προσφερετε κατι στον τοπο, βαλτε πλατη στον Σαμαρα, ο ανθρωπος ειναι καλων προθεσεων, σε αντιθεση με τα στρατολογημενα στρατιωτακια των πιο βρωμικων και ανθελληνικων συμφεροντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.ΣΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ.ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα τις χάσουμε όλες τις τρίχες μ΄ αυτά που διαβάζουμε.

    Επειδή η αμάκα ο Αβραμόπουλος είναι χάλια, εμείς να βάλουμε πλάτη στον Σαμαρά.

    Χρυσέ μου ο Τίποτε είναι καλύτερος από τον Εθνικό ρουφιάνο. Ασχολήθηκε με την πολιτική για να τσεπώσει και αυτό κάνει συνεχώς. Μέχρι και κόμμα έκανε για να βάλει χέρι το ταμείο.

    Ο άλλος ο ψυχοπαθής τα βρίσκει μόνο με ραδίκια επιπέδου Μιχελάκη. Εκπρόσωπος ο ηλίθιος που γελάνε όλοι μαζί του.

    Καλά κρασιά στο φαλιμέντο του Αντωνάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΓΥΑΛΟ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ;
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ TI ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ !!!!.
    ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ;85% ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΑΡΑ ΡΕ ΜΑΚΡΥ ΓΥΑΛΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ 20 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΑΝ 100; ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΗ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕ.
    ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ BLOG.ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ;
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ;
    ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ μου φίλε 12.00 μμ.
    Δεν με κολακεύει καθόλου το γεγονός ότι επισκέπτεσαι το blog μου ένεκα ...αναμνήσεων.
    Ποιόν ..."λάθος άνθρωπο" στηρίζω όπως λες και πώς βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα;
    Το άρθρο ανήκει σε φίλο αναγνώστη με αρχικά Π.Ν., όπερ σημαίνει πως δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκην και οι απόψεις του.
    Στείλε μου σε παρακαλώ τις απόψεις σου -έστω και μέσω σχολίων- και αμέσως θα διαπιστώσεις ότι με την ίδια "άνεση" θα ανεβάσω και αυτές που κατά την κρίση σου θα έχουν να κάνουν με τον ..."σωστό άνθρωπο".

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναί σ'αρέσει δέν σ'αρέσει με ψήφους των οπαδών του ΠΑΣΟΚ βγήκε ο Σαμαράς αρχηγός. Οι Κρητικοί την ψήφισαν όλοι απλά λόγω εντοπιότητας αλλά οι Πασόκοι της Αθήνας, της Πάτρας, των Ιωαννίνων και δέ συμμαζεύεται ψήφισαν όλοι Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΣΧΟΛΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΦΙΛΕ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΩ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΟΜΟ ΑΡΤΙΝΟΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΠΑΡΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ. ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.
    ΣΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Hellas-Hellas ρουφιανος Samaras!

    (ψαλλεται εν χορω απο τους υπαλληλους της αμερικανικης Πρεβειας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. AΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΣΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΞΕΤΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΕΙ,ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή