Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αλβανοί συνελήφθησαν με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Σκοτώνουν τη νεολαία μας και η κυβέρνηση, αρνείται να κλείσει τα σύνορα...
Μια μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ, πέρασε απαρατήρητη, καθώς τα media «πνίγουν» τις ειδήσεις που αφορούν στην εγκληματικότητα των αλλοδαπών, ώστε να μην υπονομεύεται η κοινωνική μηχανική για την εφαρμογή του πολυπολιτισμικού μοντέλου.
Συνελήφθησαν με πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην περιοχή του Γκύζη, δύο Αλβανοί, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 23 ετών και 22 ετών αντίστοιχα, για...

κατοχή και διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης. Οι δύο παραπάνω, που φυσικά εκμεταλλεύονται, όπως και άλλοι συμπατριώτες τους, την ελευθέρας για Ελλάδα και την έλλειψη αστυνόμευσης στα σύνορα την οποία καταγγέλλουμε συνεχώς τους τελευταίους μήνες είχαν στήσει high tech εργαστήριο, όπου συσκεύαζαν αλλά και νόθευαν ναρκωτικές ουσίες.
Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση, κατέσχεσαν ποσότητα ηρωίνης βάρους σχεδόν 15 κιλών (!), κοκαΐνη βάρους 235 γραμμαρίων, σκόνη για νόθευση της ηρωίνης βάρους σχεδόν 30 (!) κιλών, άλλη σκόνη βάρους ενός κιλού, αλλά και όπλα: ένα Kalashnikov με γεμιστήρα και 28 φυσίγγια, ένα πιστόλι τύπου Tokarev και 44 φυσίγγια, ζυγαριές ακριβείας, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Και πάλι ληστεία επιβατών στον ΗΣΑΠ...

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι καταγγελίες για την ανεξέλεγκτη δράση αλλοδαπών κακοποιών. Πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με μαρτυρία που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, ομάδα αλλοδαπών εισήλθε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Κάτω Πατήσια και ξυλοκόπησε και λήστεψε επιβάτες του συρμού. Και μπορεί αυτά να αποτελούν «λεπτομέρειες» για τους αρμόδιους, που ασχολούνται με τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν αποτελούν λεπτομέρειες για τους Έλληνες πολίτες που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους, τον ΗΣΑΠ.
Κι όλα αυτά, την ώρα που οι μητροπολίτες του Έβρου με επιστολή τους στον πρωθυπουργό, Διδυμότειχου, ο Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός και ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, τονίζουν ότι «η παράνομη είσοδος χιλιάδων μεταναστών από τα χερσαία σύνορα του Νομού, έχει δημιουργήσει πρωτοφανή και ογκώδη προβλήματα στην περιοχή... Έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα το αίσθημα ασφαλείας των εντοπίων κατοίκων. Οι μετακινούμενες πολυπληθείς ομάδες των νεαρών στην ηλικία μεταναστών, σε δρόμους και σε πλατείες χωριών μας, επιφέρουν αίσθημα τρόμου στους ηλικιωμένους γηγενείς, που κλείνονται στα σπίτια τους από το μεσημέρι... Η πρόσφατη δε εξαγγελθείσα πρόθεση της Πολιτείας να δημιουργήσει στο Νομό, επιπλέον Κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών, εγκυμονεί κοινωνικές αναταραχές στον τόπο με ανεξέλεγκτες επιπτώσεις».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου