Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κοιμήσου και μη νοιάζεσαι, μάγκα Νεοέλληνα

Φωτό απο άλλες εποχές …. όταν οι άντρες είχαν αρχίδια, δεν θέλαν να μοιάσουν σαν έναν μετροσέξουαλ Μπέκαμ, δεν τους ένοιαζε αν στα μαλλιά τους ειχαν βάλει αρκετό ζελέ, αν τα ρούχα τους ήταν τρέντυ. Ήταν και γαμώ τους άντρες γιατί δεν κάθονταν να αισθάνονται άντρες μπινελικιάζοντας τις αδερφές στα τηλεπαιχνίδια και σαλιαρίζοντας τις γκόμενες στα λόγια. Όταν η χώρα βούλιαζε, άφηναν τις έχθρες κατά μέρος, έξυπνα οργανώνονταν στα κρυφά, έβλεπαν τον στόχο τους και πολεμούσαν γι’αυτό που ποθούσαν.
Τα πράγματα ήταν σκατά τότε και σκατά είναι τώρα, αλλά πάντα μα πάντα ήταν και είναι απλά. Οι “δοτοί” δεν φεύγουν. Θέλουν σμπρώξιμο. Αντικειμενικά, οι δυνατοί της σημερινής μας κοινωνίας — που τους έχουν κοιμήσει τα ΜΜΕ, οι εσκεμμένες διαμάχες και βαλτές βεντέτες — οι πυρήνες δράσης της σημερινής Ελλάδας είναι οι οπαδικοί σύνδεσμοι μιας και τα συνδικάτα ξεπουλήθηκαν και η Εκκλησία που στην Επανάσταση έπαιξε καθοριστικό ρόλο αποφάσισε να κάτσει στα άμφιά της.
Για τον κοινό σκοπό της απελευθέρωσης της χώρας απ’τα ανδρείκελα που ξεπουλάνε τα πάντα και τώρα δεν θέλουν καν να γινουν εκλογές, για να σώσουν το ίδιο τους το μέλλον, με ένα κάλεσμα γίνεται μια όμορφη μάζωξη των συνδέσμων, ένας όμορφος αντάρτικος πόλεμος αντί για το καθιερωμένο ψέκασμα που τρώνε τα πρόβατα της κάθε απεργιακής διαδήλωσης συνδικαλιστικών συμφερόντων.
Που είναι οι μάγκες που θέλουν να τα βάλουν με το σύστημα; Πόσα λόγια ακούμε τι θα’θελαν να κάνουν στον τάδε που τους ρήμαξε τη δουλειά, την επιχείρηση, την σύνταξη της μάνας τους;
Ποιός θα κάνει το πρώτο βήμα να ζητήσει να βρεθούν καμιά δεκαριά άτομα απο συνδέσμους διαφόρων ομάδων, να οργανώσουν το μεγαλύτερο γεγονός της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας; Η Ελλάδα πρέπει να κατέβει στην Αθήνα, μια άλλοτε αξιοζήλευτη πόλη που την κατήντησαν απέραντο μπουρδέλο διαφθοράς και αερολογίας οπως η Ρώμη πριν την πτώση της.
Που όμως να βρεις άντρες σήμερα; Θέλει να’χεις μυαλό και κάκαλα για να γίνεις άντρας και τους άντρες τους ευνούχισαν προ πολλού. Κοιμήσου και μη νοιάζεσαι, μάγκα Νεοέλληνα. Κάτσε δες το στημένο το ματς και ασχολήσου μόνο με τη διαιτησία ενώ σε κλέβουν το φαΐ απ’το πιάτο σου
.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου