Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η "Χρυσή Αυγή" και τα "Χρυσά Αυγά"

Υπήρχε περίπτωση να έβλεπε άνοδο η Χρυσή Αυγή, αν όλο αυτό το συνονθύλευμα πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπέκυπτε σε επιχειρηματίες και τοκογλύφους;

Καθημερινά βλέπω τον ... θρήνο, τον πόνο και τον οδυρμό των πολιτικών αλλά και των δημοσιογράφων, για την δημοκοπική άνοδο της «Χρυσής Αυγής» και αναρωτιέμαι:

Τι είναι χειρότερο στο νου του μέσου Έλληνα; Nα μπει η «Χρυσή Αυγή» στη Βουλή ή... να παραμείνει Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος με την ... φαντασμαγορική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου;

Ποιον θα φοβάται άραγε η Ελλάδα μετά τις εκλογές;

Την απάντηση την ξέρετε όλοι!

Προσωπικά, δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι περισσότερες θέσεις της «Χρυσής Αυγής»! Ούτε οι πρακτικές της και κυρίως τα σύμβολά της!

Αλλά, γιατί ξαφνικά έπιασε ο φόβος τους δήθεν προοδευτικούς πολιτικούς;

Αυτοί δεν ήταν που με την ανοχή τους και την ψήφο τους, στήριζαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο; Αυτοί δεν ήταν που επί χρόνια «ξεπουλούσαν» την Ελλάδα και επέτρεπαν στους κλέφτες να κάνουν πλιάτσικο στη χώρα;

Αλλά γιατί ξαφνικά έπιασε ο φόβος τους δήθεν προοδευτικούς δημοσιογράφους;

Αυτοί δεν ήταν που εξυμνούσαν επί χρόνια τις πολιτικές των Κυβερνώντων; Αυτοί δεν ήταν που ξεροστάλιαζαν έξω από πολιτικά γραφεία, για να τους ψιθυρίσουν οι πολιτικοί στο αυτί, τι πρέπει να πουν και να γράψουν; Αυτοί δεν ήταν που επί χρόνια κατηγορούσαν όποιον ξέφευγε από τις «γραμμές» του δημοσιογραφικού κατεστημένου κι έλεγε αλήθειες;

Υπήρχε περίπτωση να έβλεπε άνοδο η Χρυσή Αυγή, αν όλο αυτό το συνονθύλευμα πολιτικών και δημοσιογράφων, δεν υπέκυπτε σε επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα σύστημα που εγκλημάτησε αλλά συνεχίζει να εγκληματεί κατά της χώρας;

Το 5% της Χρυσής Αυγής τους ξένισε τώρα; Μα γιατί;

Δικό τους δημιούργημα είναι!

Αυτοί οδηγούν τον κόσμο στην απόγνωση, αυτοί είναι που εξευτέλισαν την πολιτική και οδηγούν μερίδα του λαού σε ακραία κόμματα!

Τόσα χρόνια στην Ελλάδα, το συνονθύλευμα αυτό, βρίζει την άκρα-δεξιά και τον Εθνικισμό, ενώ ... εξυμνεί την άκρα αριστερά και την τρομοκρατία! Επιλεκτικά γιατί έτσι έκαναν τις ... δουλειές τους!

Και με δεδομένο ότι σήμερα, που ο λαός είναι έτοιμος να τους πετάξει στη θάλασσα , είναι ικανοί ακόμη και νοθεία των εκλογών να σκεφτούν να επιχειρήσουν! Γι` αυτό χρειάζεται επαγρύπνηση!

Γιατί μπορεί η «χρυσή αυγή» να αποτελεί ένα ακραίο τμήμα του Ελληνικού πολιτικού χάρτη, αλλά συγχωρέστε με, τα μεγάλα εγκλήματα τα έκανε το «προοδευτικό κέντρο»!

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έσκισαν τις σάρκες της Ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας διαπράττοντας το έγκλημα που ζούμε όλοι μας! Και σαφώς το μερίδιο του ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερο από αυτό της ΝΔ!

Συνεπώς το «αυγό του φιδιού» βρίσκεται σε αυτά τα δύο κόμματα!

Και το αυγό αυτό είναι χρυσό! Τόσο χρυσό, που αξίζει πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ! Τόσα λείπουν από τα ταμεία της χώρας από το 1980 και μετά!

Τόσα έκλεψαν οι προοδευτικοί και λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς που σήμερα προσπαθούν να πας πείσουν ότι κινδυνεύουμε από τη Χρυσή Αυγή!

Μιλούν για νίκη της πολιτικής στην Γαλλία οι σύντροφοι του Ε.Βενιζέλου και δεν λένε ότι στην «προοδευτική» Γαλλία η ακροδεξιά έχει φτάσει στο 18%!
Γι αυτό άλλωστε δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν οι πολιτικοί χωρίς την προστασία ειδικών αστυνομικών δυνάμεων που εσχάτως απ ότι μαθαίνω, εκπαιδεύονται στο να τρώνε αυγά και νεράντζια, προφυλάσσοντας τους πολιτικούς που συνοδεύουν!

Εκεί έφτασαν οι πραίτορες του «χρυσού αυγού»! Να τρώνε αυγά μελάτα στο κεφάλι κάθε φορά που ξεμυτίζουν στην κοινωνία!

Ο Έλληνας αυτή τη φορά θα ψηφίσει με την συνείδησή του κι όχι με την κομματική του ταυτότητα!! Γι αυτό θα δείτε τα μεγάλα κόμματα να μικραίνουν και τα μικρά να μεγαλώνουν. Και να δούμε μετά πως θα πληρώσουν τα δάνεια τους στους τραπεζίτες, μιας και έχουν υποθηκεύσει τις χρηματοδοτήσεις τους έως το 2020 με δεδομένο ότι έπαιρναν 3.000.000 ψήφους!!!

Στις 6 Μαΐου λοιπόν θα καταλάβουν όλοι τους, μέσα κι έξω από τη γυάλα όπου ζουν και προσποιούνται τους «Σωτήρες» μας, ότι άλλο πράγμα η «Χρυσή Αυγή» κι άλλο πράγμα το ... «Χρυσό Αυγό» του φιδιού!

3 comments:

  1. Μερικές ερωτήσεις.

    Σε ποιες θέσεις τής Χρυσής Αυγής διαφωνείς;

    Με ποιες πρακτικές διαφωνείς; (εννοείς τα ΜΜΕ που καταλογίζουν στην Χρυσή Αυγή την κάθε φάπα που θα φάει αριστερός;)

    Με ποιά σύμβολα διαφωνείς; (με το μαίανδρο; τον στρατιωτικό χαιρετισμό τής 4ης Αυγούστου; τον σταυρό;)

    Μπράβο πάντως που είπες ότι διαφωνείς με κάτι διότι οι περισσότεροι δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο δεν θέλουν να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, απλά γενικά δεν τους κάθεται καλά, γενικά και άοριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως είναι από τις λίγες φορές που διαβάζω κάποιον δημοσιογράφο, να διαφωνεί με την χρυση αυγή αλλά να εκφράζεται κόσμια και χωρίς κομπλεξισμούς! Αφήστε που ο άνθρωπος λέει ξεκάθαρα, ότι τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι, χάιδευαν τους τρομοκράτες που σκότωναν τον κοσμάκη ενώ η Χρυσή αυγή δεν έχει κατηγορηθει για τέτοια εγκλήματα και τα ρίχνει άγρια στους δημοσιογραφίσκους-υπαλλήλους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Μπράβο του κι ας μην είναι δικός μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΝΟΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ. ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΖΩΗ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩΜΕ ΜΑΖΙ Μ` ΕΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟ DNS ΣΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DNA ΔEN EINAI DNA ΕΛΛΗΝΑ . ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ.
    Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΚΠΝΕΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ . ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΘΡΟΠΩΕΙΔΗ. ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΘΕΛΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ?
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΑΙΡΘΕΝΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΣΔΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ.
    ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ , ΛΕΣΧΕΣ ΜΠΙΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΗ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA EΠΕΙΣΗΣ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΠΟΤΕ? ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΗ ΑΚΟΜΑ?
    ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?
    ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ( OF THE NEW WORLD OREDR ) ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΤΥΦΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΑΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ? ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΩΝΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΑΚΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΙΘΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΙΛΑΜΕ Γ` ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ.
    Υ.Γ.
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ .
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
    Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή