Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Το Ελληνικό αίμα ρέει άφθονο και τα ΜΜΕ(ξαχρείωσης) βγάζουν ...το σκασμό.!

Τα ΜΜΕ(ξαχρείωσης) το έχουν κάνει γαργάρα και δεν αναφέρονται στην εθνικότητα των θυμάτων και σε αυτή των (αλλοδαπών) δραστών, για να μην αντιδράσουν οι Έλληνες. 
Τι έγινε: 
Τέσσερα ανθρωπόμορφα τέρατα, πιθανόν η συμμορία με τα καλάσνικοφ, προσπάθησαν να κλέψουν στην Καισαριανή ένα αυτοκίνητο. Χτύπησε όμως ο συναγερμός του οχήματος και έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, δύο αδέλφια ηλικίας 30 και 32 ετών, οι οποίοι... προσπάθησαν να τους αποτρέψουν. 
Τα τέρατα δεν δίστασαν ούτε λεπτό και πυροβόλησαν εναντίον τους με πολεμικό όπλο τύπου καλάσνικοφ, σκοτώνοντας τον έναν, τον 30χρονο (που δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος) και τραυματίζοντας σοβαρά τον άλλον. Αυτά έγιναν σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Βουτζά 83, στην Καισαριανή. Και οι τέσσερις δράστες, πιθανόν αυτοί που ληστεύουν πρατήρια και περίπτερα τον τελευταίο καιρό, σε προάστια της Αθήνας, κυκλοφορούν έξω ελεύθεροι, συνιστώντας έναν τεράστιο κίνδυνο για όλους μας...

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ένοπλοι Αλβανοί κακοποιοί ξυλοκόπησαν και τραυματίζοντάς τον βαρύτατα έναν 74χρονο στη Λαμία (στο Νέο Κρίκελο), αφού τον έδεσαν χειροπόδαρα, προκειμένου να του αποσπάσουν χρήματα. Ο ηλικιωμένος ομοεθνής μας νοσηλεύεται με σπασμένα πλευρά, ένα εκ των οποίων του τρύπησε τον πνεύμονα προκαλώντας του αιμορραγία και οδηγώντας τον στο χειρουργείο... 
Η περιοχή είναι ανάστατη, με τους πολίτες να κατηγορούν τους αρμόδιους για αδιαφορία. Για να μη μιλήσουμε για το πρωτοφανές μπαράζ ληστειών στην Αθήνα χθες το βράδυ, την ώρα που οι του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι θα αφοπλίσουν την αστυνομία! 
Ακόμα και κλοπές ποδηλάτων από ανήλικους με τη χρήση βίας είδαμε! 
Οι ελληνικοί δρόμοι, έχουν γίνει κολαστήρια! 
Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή η ΔΗΜΑΡ δεν έβγαλαν ανακοίνωση για τα συμβάντα. 
Γι' αυτούς, προτεραιότητα είναι η επιβολή της πολυπολιτισμικότητας... 
Που είναι η ΕΛΑΣ, οεο;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου