Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σε πλήρη εξέλιξη η μουσουλμανοποίηση της χώρας.!

Ανήκουστες απαιτήσεις είναι έτοιμοι να εγείρουν οι μουσουλμάνοι που ζουν στην χώρα μας άμα με τον σχηματισμό νέας – όχι υπηρεσιακής – κυβέρνησης. Το σημαντικότερο αίτημά τους αφορά στην δημιουργία ιδιωτικών ισλαμικών σχολείων, όχι μόνο στο Λεκανοπέδιο, αλλά και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως π.χ. η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό που έχουν διατυπώσει σε πρώην υπουργούς της... κυβέρνησης Παπανδρέου την περίοδο που ήταν στην επικαιρότητα το θέμα της "Υπατίας" τα παιδιά των μουσουλμάνων δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα που διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία, καθώς πολλά βιβλία θεωρούνται "βλάσφημα"!

Οι ίδιοι κύκλοι έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν να γίνεται ξεχωριστά για αγόρια και κορίτσια το μάθημα της γυμναστικής. Κάτι που φυσικά προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και των πιο ακραίων υποστηρικτών τους, που αντιπρότειναν την δημιουργία "διαπολιτισμικού σχολείου", όπως αυτό που χτίζεται με έξοδα του ελληνικού κράτους στην οδό Ηπείρου, λίγα μέτρα μόλις από το Μέγαρο της "Υπατίας".

Αλλά κι αυτό δεν άρεσε στους ακραίους ισλαμιστές που ζήτησαν την κατασκευή δικών τους σχολείων, όπου θα ισχύει η "Σαρία" δηλαδή ο ισλαμικός νόμος. Το θράσος των παραπάνω ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όταν υπέβαλαν αίτημα για ειδικά διατροφή, τόσο των μουσουλμάνων μαθητών, όσο και των εργαζομένων από τα εστιατόρια και καντίνες που υπάρχουν στα σχολικά συγκροτήματα και στα εργοστάσια. Φυσικά τέτοιο αίτημα δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτό, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται ούτε και για τους Χριστιανούς.

Οι εκπρόσωποι των μουσουλμανικών οργανώσεων δεν πτοήθηκαν από την απόρριψη της συγκεκριμένης πρότασής τους και επανήλθαν με νέες απαιτήσεις. Έκπληκτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου τους άκουσαν να ζητούν μεταξύ άλλων την αναγνώριση θρησκευτικών γάμων, των διαζυγίων, δημιουργία ξεχωριστού νεκροταφείου ή ξεχωριστών χώρων στα υπάρχοντα κοιμητήρια.

Επικαλέστηκαν μάλιστα το παράδειγμα της Δανίας, όπου λειτουργούν μουσουλμανικά σχολεία, ενώ και στη Βρετανία έχουν εκχωρηθεί σημαντικά δικαιώματα στους μουσουλμάνους. Πρόκειται για σχολεία που η κατασκευή τους χρηματοδοτήθηκε από το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, ιδεολογικό στίγμα του οποίου είναι ο "Ουαχαμπιτισμός". Μια ακραία, οπισθοδρομική αίρεση που ουσιαστικά ελέγχει την δημόσια ζωή στη συγκεκριμένη χώρα, με αποτέλεσμα οι πολίτες να στερούνται βασικών ελευθεριών και οι γυναίκες να θεωρούνται κυριολεκτικά υποζύγια αφού απαγορεύεται ακόμη και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, χωρίς την γραπτή άδεια ενός άνδρα συγγενούς.

Το ανησυχητικό είναι ότι έχει αυξηθεί στην χώρα μας ο αριθμός των ιμάμηδων που εκπροσωπούν τις αναχρονιστικές τάσεις του Ισλάμ και έχουν επιδοθεί σε συστηματική πολιτική προσηλυτισμού εξευρωπαϊσμένων μουσουλμάνων. Στα δεκάδες τζαμιά που λειτουργούν παράνομα στις φτωχογειτονιές της Αθήνας και των άλλων μεγάλων πόλεων, οι συγκεκριμένοι ιμάμηδες διακηρύττουν την επιστροφή των μουσουλμάνων μεταναστών στα αυστηρά ήθη του Ισλάμ.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, δεν διστάζουν να ασκήσουν κριτική στην πολιτική που εφαρμόζει το επίσημο ελληνικό κράτος απέναντι στο μουσουλμανικό στοιχείο που ζει στην χώρα μας, αποκρύπτοντας το στοιχείο ότι το 90% του συγκεκριμένου πληθυσμού στερείται κάθε νομιμοποίησης.

Όπως καταγγέλλουν προοδευτικοί μουσουλμάνοι, στα κηρύγματα των ιμάμηδων αμφισβητούνται της περισσότερες φορές οι αρχές του ελληνικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού όπως η ελευθερία της έκφρασης, τα ατομικά δικαιώματα, η ισότητα των δύο φύλων κα.

Ιδιαίτερα εξαπολύουν μύδρους κατά αυτών που "πάγωσαν" τη διαδικασία ανέγερσης τζαμιού στην περιοχή του Βοτανικού. Επικαλούνται μάλιστα τις συμφωνίες που έχουν γίνει για την κατασκευή του τεμένους με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση που φέρει την υπογραφή του πρώην αναπληρωτή υπουργού περιβάλλοντος – και γνωστού από το μένος που τον διακατέχει κατά της Εκκλησίας – Νίκου Σηφουνάκη 16 στρέμματα στην παλαιά Βάση του Ναυτικού παραχωρούνται για την ανέγερση τεμένους.

Αν και η διαδικασία έχει προς το παρόν "κολλήσει" εν τούτοις οι πιέσεις που δέχονται οι αρμόδιοι κυβερνητικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες είναι αφόρητες και ξεκινούν από "φορτικά" τηλεφωνήματα πρέσβεων ισλαμικών χωρών και φτάνουν μέχρι τις "απειλητικές" επισκέψεις στα γραφεία τους εκπροσώπων μουσουλμανικών οργανώσεων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου