Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Τ.Μπαλτάκος: "Αν ενωθούν ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάμε για 50 χρόνια"

Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος και αναφέρει ως ημερομηνία-ορόσημο τις ευρωεκλογές.

Επιπλέον, ο Τ. Μπαλτάκος αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε κόμμα της Δεξιάς και του ζήτησε... να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Είμαι Ν.Δ.» επέμεινε και ανέφερε ότι πολλοί τον προσέγγισαν. «Και υπουργοί και βουλευτές. Δεν θα αναφέρω ονόματα. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης το είπε και δημόσια», δήλωσε.

«Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της Ν.Δ. προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημάνει και τον αποκλεισμό μου από μια τέτοια Ν.Δ., τότε θα τα σκεφτώ όλα», απαντά στο ενδεχόμενο να ηγηθεί ενός νέου κόμματος με δεξιά και ακροδεξιά χαρακτηριστικά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ένστολοι και Εκκλησίαείναι οι πυλώνες του έθνους. Το μόνο μου ενδιαφέρον στην πολιτική ήταν να τους στηρίξω».

“Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά” υποστηρίζει και αναφέρει πως η ΝΔ, η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ φτάνουν το 46%. “Αν ενωθούμε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια, Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά”.

Στην ερώτηση αν επιμένει στη συνεργασία με τo Λαϊκό Σύνδεσμο ακόμα και τώρα που κατηγορείται ως "εγκληματική οργάνωση" απαντά: “Οχι με αυτούς. Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της ΧΑ που δεν είναι ναζί”.

Ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης μίλησε και για το βίντεο με την συνομιλία που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη, ενώ όταν τού ζητήθηκε να αποκαλύψει ένα από τα μυστικά που έμαθε από τον Λαϊκό Σύνδεσμο υποστήριξε στην συνέντευξή του: «Τους χρυσαυγίτες οι αντίπαλοί τους τους εμφανίζουν παγανιστές και ειδωλολάτρες. Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Όρους. Όχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία. Όταν το είπα στο Μαξίμου έμειναν άναυδοι».

Υπογράμμισε, δε, ότι: «Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου