Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ποιους και τι εκπροσωπείτε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;

Η εθνομηδενιστική της προδιάθεση οδηγεί την Κουμουνδούρου σε πολύ ολισθηρές ατραπούς.

Μετά λοιπόν το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όσο και ρατσιστικό περιστατικό (αποπομπή από το ψηφοδέλτιο) εις βάρος της - Ρομά στην καταγωγή – Σαμπιχά Σουλεϊμάν, μιας κοπέλας που όρθωσε το ανάστημά της έναντι του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, ήρθε η σειρά για άλλη μια αποκάλυψη για το πώς εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ την προστασία των εθνικών μας συμφερόντων. Πως την εννοεί; Ότι ο... καλύτερος τρόπος για να καταπολεμηθεί από τους αριστεριστές το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων, είναι η συμμαχία με τους εθνικιστές των χωρών που περιβάλλουν την πατρίδα μας. Και εξηγούμαστε.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΛΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Αχμέτ Κουρτ, άτομο με προνομιακές σχέσεις με το τουρκικό προξενείο, είχε επιλεγεί από την Κουμουνδούρου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη. Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, καθώς, σύμφωνα με αποκαλύψεις της εφημερίδας «Ριζοσπάστης», ο ίδιος ο Κουρτ είχε δημοσιοποιήσει πέρσι τον Δεκέμβριο φωτογραφίες του με τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, τον Τούρκο πολιτικό ο οποίος είναι ο επικεφαλής των Γκρίζων Λύκων (κόμμα MHP). Φυσικά, ο Κουρτ εξέφρασε τη στήριξή του στο φιλοτουρκικό κόμμα που ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ (Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη - DEB), λέγοντας τα κάτωθι:

«Επιθυμώ να αναφέρω πως αντιμετωπίζω με μεγάλο θαυμασμό την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές. Σε αυτές στις εκλογές που πιστεύω πως ως μειονότητα μας αναλογούν στον καθένα μια μεγάλη ευθύνη και καθήκον και επειδή πιστεύω πως η φωνή μας θα υψωθεί έτσι περισσότερο σε διάφορα ευρωπαϊκά φόρα, δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια πως στήριξα και θα στηρίζω αυτή την απόφαση και εύχομαι σε όλους τους αδερφούς μου επιτυχία σε αυτές τις εκλογές. Είναι απόλυτη η πίστη μου πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. Ας είναι ανοιχτός ο δρόμος μας».

ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ...

Η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται να ταυτίζεται με εξτρεμιστικούς κύκλους της μειονότητας που ελέγχονται από το τουρκικό προξενείο, είναι τεράστια. Και αυτό διότι γνώριζαν πως ο Κουρτ είναι ο ιθύνων νους και ο επικεφαλής της αυτοαποκαλούμενης τουρκικής ένωσης Ξάνθης, έναν Δούρειο Ίππο του τουρκικού προξενείου, τον οποίο χρησιμοποιεί στην προσπάθειά του να εκτουρκίσει τη μειονότητα. Και όλα αυτά, ενώ δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος από τις εθνικά απαράδεκτες δηλώσεις του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Χριστόπουλου. Για τα όσα είπε και για τα οποία μιλήσαμε στο χθεσινό μας φύλλο, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και βουλευτής Ιωαννίνων Άννα Ασημακοπούλου δήλωσε πως «μείζον θέμα προκύπτει για το ΣΥΡΙΖΑ από την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Χριστόπουλου στο Ευρωψηφοδέλτιό του. Ο κ. Χριστόπουλος, με διαδοχικές παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ, αποδομεί τις πάγιες εθνικές μας θέσεις, και απροκάλυπτα αμφισβητεί την ίδια τη Συνθήκη της Λωζάννης». Και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα επίδειξη θεσμικής ευθύνης και «άμεσα να πάρει θέση: Αδειάζοντας αμέσως τον κ. Χριστόπουλο και αποσύροντας την υποψηφιότητά του. Διαφορετικά, κάθε λεπτό που περνά και ο κ. Χριστόπουλος παραμένει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνειδητά, υιοθετεί τις ανιστόρητες και επικίνδυνες θέσεις του».

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ

Οι πατριώτες σε όλη την Ελλάδα και το χριστιανικό στοιχείο στη Θράκη, όπως και οι Πομάκοι και οι Ρομά που κατοικούν στην ακριτική μας περιοχή και υφίστανται την πίεση των πρακτόρων του τουρκικού προξενείου, βλέπουν πλέον την εξωφρενική όσο και εθνικά επικίνδυνη πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Η οπορτουνιστική ταύτιση της Κουμουνδούρου με τα εξτρεμιστικά στοιχεία της μειονότητας, τα οποία συνεργάζονται ανοικτά με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, έχει προκαλέσει μεγάλη οργή στις τάξεις των πολιτών που διαβιούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Η εθνομηδενιστική προδιάθεση της Κουμουνδούρου, η οποία οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε ανίερες συμμαχίες με πρόσωπα και κυκλώματα που απεργάζονται άσχημα πράγματα για τη χώρα μας, είναι πλέον ορατή στους πάντες. Οι δε επιλογές ενός κόμματος - συνονθυλεύματος που θέλει και να κυβερνήσει τη χώρα, είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Τον Καρυπίδη; Την αποπομπή μιας Ελληνίδας Ρομά και μουσουλμάνας αγωνίστριας, επειδή «ενοχλήθηκε» το τουρκικό προξενείο;

Νίκος Χιδίρογλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου