Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά κ. Μιχαλολιάκο

Ναι, το ξέρω… Είσαστε το Πάσχα μέσα στη φυλακή. Ενώ απέξω αλυχτάνε τα σκυλιά της λεηλασίας.
Τόσα ο κ. Τομπούλογλου, τόσα ο κ. Λιάπης, κι ακόμα πιο τόσα ο κ. Κάντας και τα διπλά και τα τρίδιπλα από τα τόσα, όλα τα λαμόγια που πέρασαν από δημόσιες θέσεις. Πρωθυπουργοί, υπουργοί, διοικητές, γενικοί γραμματείς
Όλοι. Μα, όλοι μηδενός εξαιρουμένου.
Από προέδρους και συνέδρους, ίσαμε τον τελευταίο υπάλληλο του πιο ξεφτιλισμένου δήμου.


Εσείς όμως είσαστε στη φυλακή!
Επειδή βεβαίως τους χαλάσατε την πιάτσα. Επειδή τολμήσατε να κάμετε λόγο για την...

ελευθερία της πατρίδας. Επειδή εναντιωθήκατε στην παγκόσμια κυριαρχία των τραπεζών, των hedge funds, των αφανών χρηματοπιστωτικών ομίλων, των ευρωαμερικάνικων διευθυντηρίων, των πολυεθνικών, των διεθνών μονοπωλίων, των χατζηαβάτηδων και των κολαούζων.
Επειδή είχατε το θάρρος να ξαναδώσετε λίγη περηφάνια στον Έλληνα, που το παιδί του παρακαλάει να βρει μια δουλειά του ποδαριού και βλέπει όλες τις θέσεις καπαρωμένες από αλβανοπακιστανικές ορδές.
Επειδή προσπαθήσατε να ξαναδώσετε στους Έλληνες τις πόλεις τους, τις πλατείες τους και τις γειτονιές τους, που έχουνε καταντήσει πλέον πολυπολιτισμικά μπουρδέλα.
Μάλιστα κ. Μιχαλολιάκο.
Για όλα αυτά, είσαστε εμπόδιο.
Κι εσείς και οι συναγωνιστές σας.
Στη φυλακή, λοιπόν…

Ναι, στη φυλακή… Ενώ τα παπαγαλάκια των καναλιών βγαίνουνε στη φόρα τα άπλυτα των Σημιτοπανδρεοκαραμανλήδων, επειδή τώρα αποφάσισαν οι άλλοι γκάγκστερς να τους ξεμπροστιάσουν στο πόπολο, για να διατηρήσουν αυτοί την εξουσία τους.
Λες και μπορεί ποτέ να είναι σύμπτωσις, ΤΩΡΑ που γίνηκε η των καραγκιόζηδων "ελιά" 
του σημιτισμού, το "ποτάμι" κλπ "προοδευτικές" ώστε να βγαίνει ο κάθε Κάντας και να «καταγγέλει» τις αρπαχτές των σημιτοπαντωνιοτσοχατζοπουλων.
Λες και μπορεί ποτέ να είναι σύμπτωσις, ΤΩΡΑ που πάει να σκάσει μύτη η λεγόμενη λαϊκή δεξιά, να βγαίνουνε στη φόρα οι αρπαχτές των Λιαπηδοτομπούλογλου.
Λες και μπορεί ποτέ να είναι σύμπτωσις, όταν η μία συμμορία της ελιτ κινδυνεύει να χάσει τα προνόμια της από άλλη συμμορία της ελίτ, να βγάνει ΤΟΤΕ η μια, τα άπλυτα της άλλης στη φόρα.
Αλλά βεβαίως εσείς το ξέρετε πολύ καλά κ. Μιχαλολιάκο.

Ξέρετε πως έτσι λειτουργεί το σύστημα. Ο ένας γκάγκστερ κρατάει τον άλλον γκάγκστερ και μόλις αισθανθεί ότι απειλείται αρχίζει να διοχετεύει «στοιχεία» και καταθετικούς λογαριασμούς» και ροζ ντιβιντι και ανωμαλιάρικες βιντεοταινίες και λίστες με μίζες και δεν συμμαζεύεται.
Κι όλους μαζί τους κρατάνε στο χέρι οι κάπο ντι τούτι καπι της οικουμένης.
Που έτσι και βγούνε στη φόρα τα μυστικά ντοκουμέντα της Ζήμενς, της ΣΙΑ της Μοσαντ, της ΚαΚεΜπε και δεν συμμαζευεται, ο καλύτερος από δαύτους θα αποδειχτεί ότι έχει κάμει πιο πολλά εγκλήματα και από τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη.
Ναι, εσείς το ξέρετε καλά κ. Μιχαλολιάκο.
Και το καταγγείλατε δημόσια.
Και υποσχεθήκατε στους Έλληνες πως αν σας δώσουν τη δύναμη, ελευθέρα, δημοκρατικά, αγνά και ντόμπρα, θα καθαρίσετε τον τόπο από αυτές τις λέρες.
Γι αυτό είσαστε μέσα!

Ε, λοιπόν μείνετε στη φυλακή κ. Μιχαλολιάκο.
Έτσι
Χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς πάρε-δώσε μ’ αυτήν την αλητεία.
Μείνετε μέσα στην καρδιά των Ελλήνων, που έχουν κατανοήσει βαθιά ότι δεν είναι τα πρόσωπα αυτά που φταίνε αλλά το σύστημα.
Ολόκληρο το σύστημα.
Όχι ο Σημίτης ή ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος ή ο κάθε Τσοχατζόπουλος.
Αυτοί ανθρωπάκια είναι. Τα βρήκαν, τα πήραν.
Όχι δεν φταίνε αυτοί αλλά το καθεστώς. Αυτή η τάχα μου «δημοκρατία» που ανέβαζε ότι πιο αισχρό, πιο κάλπικο, πιο προδοτικό υπάρχει, στα ηθικά κατακάθια μιας ελιτίστικης ληστοσυμμορίας.

Ναι, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για σας, να βρίσκεστε μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάτε τέτοιες μέρες.
Στο μέτρο του ανθρώπινου, ο ηρωϊσμός ήταν πάντα μια πράξη που το ξεπερνούσε.
Ωστόσο, αγαπητέ κ. Μιχαλολιάκο, δεν υπάρχει πιο γερό χαστούκι από αυτό που ρίχνετε ΤΩΡΑ στα μούτρα του καθεστώτος.
Εσείς στη φυλακή για τις ιδέες σας κι αυτοί στα κανάλια να ξερνάνε βόθρους ο ένας για τον άλλον.
Εσείς στον νου, στην ψυχή και στην καρδιά των Ελλήνων κι αυτοί στις πισίνες τους, να καταδίδουν ο ένας τις λαμογιές του άλλου.
Εσείς να βαστάτε ολομόναχος μια ματωμένη σημαία κι αυτοί να μετράνε τις καταθέσεις τους στις blackrocks, στις J.P. Morgan και στην πάσα μία συμμορία της παγκοσμιοποιημένης λεηλασίας.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά κ. Μιχαλολιάκο. 
Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι Έλληνες, σας έχουν φυλακίσει στην καρδιά τους…


Δ.Μ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου