Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πτήση ΜΗ17 Και Λογική - Νεκρά θύματα της Ιδεοληψίας

Η υποκρισια και η ηθελημενη αγνοια…

Από τον Ιάσωνα

Ο ουρανός εβρεξε πτωματα, που διαμελισμενα καμμενα παραμενουν αταφα κατασπαρτα σε μια αποστασι 20 χλιλομερτων, στην περιοχη που ελεγχουν φιολορωσσοι αυτονομιστες κοντα στο ορυχειο της Πετροπαβιουσκαγια. Οι συγγενεις τους δεν είναι δυνατον ουτε να τους αναγνωρισουν ουτε να τους... ενατφιασουν αφου ακομη και οι οι ερευνητες του ΟΣΑΕ παεμποδιζονται απο τους φιλορωσσους αυτονομιστες.

«Δεν έχουν την ελευθερία κινήσεων που χρειάζονται», είπε ο Ελβετός πρεσβευτής Τόμας Γκρέμινγκερ, η χώρα του οποίου ασκεί την προεδρία του ΟΑΣΕ. 

Είναι τραγικο. Οι 298 αθωοι πληρωσαν με την ζωη τους, το μισος και την δολοφονικη αγριοτητα των υποκριτων που κρυβονται πισω απο το αποτροπαιο κατορθωμα τους.Μεταξυ των θυματων ο διακεκριμενος Γιοπ Λανγκ, ο οποίος συμμετείχε επί τρεις τουλάχιστον δεκαετίες στις έρευνες για τον ιό HIV και θεωρείτο γίγαντας στον τομέα.. «Η θεραπεία για το AIDS θα μπορούσε να βρίσκεται πάνω σε αυτό το αεροπλάνο, απλώς δεν το ξέρουμε και δεν θα το μάθουμε», σχολίασε ο Τρέβορ Στράτον, σύμβουλος σε θέματα AIDS.

Σημερα 19/07/2014, αντι να γινη σεβαστη (αυτή εδώ) η συμφωνια, για ζωνη ασφαλειας 20 χλιομετρωμ και ερευνα απο ειδικους του ΟΑΣΕ με την συμμετοχη ολων των ενδιαφςρομενων μερων (Ουκτανων Ρωσσιας, Φιλορωσσων - αυτονομιστων), ώστε αφ ενός μεν να περισυλεγουν τα πτωματα και να ταυτοποιηθουν οι νεκροι, αφ ετερου δε να αποδειχθη η αδιαμφισβητητη αληθεια και να κατανομασθουν οι υπαιτιοι, η Υποκρισια και το το ψευδος η Προπαγανδα και η ιδεοληψια θριαμβευουν.

Και παλι οι σημερινες ανακοινωσεις των ιδιων των εκπροσωπων του ΟΑΣΕ που εμποδιζονται να προσεγγισουν την περιοχη που κατεπεσε το αεροπλανο, η εσπευσεμενη περισυλλογη 38 νεκρων απο αυτονομιστες που στελνουν τα πτωματα στη Ρωσια, και η αποκρυψι/παραποισησι στοιχειων μαρτυρουν αυτό που είναι στα χειλη των Απλων λογικων ελευθερων ανθρωπων..

Οι δολοφονοι βιαζονται α απομακρυνουν τα ιχνη..

Αν η Ρωσσια ειχε προθεσι να είναι γινη σεβαστην ως αληθως μεγαλη χωρα, έχασε μια μεγαλη ευκαιρια. Διοτι ενώ ωφειλε να επιβαλη στους φιλους της, αυτονομιστες την τηρησι της συμφωνιας ώστε η ανεξαρτητη επιτροπη να διεξαγη την ερευνα της και να φανη η αληθει μια ωρα αρχητερα αλλα κοι οι νεκροι να ταφουν γενομενοι σεβαστοι , αντι να παραμενουν διαμελισμενοι καμμενοι και παραπεταμενοι στα χωραφια, προτιμα να συμετεχει στην στγκαληψι της αληθειας.. 

Όμως εξ ισου τραγικο και αποτροπαιο εγκλημα είναι η υποκρισια και η ηθελημενη αγνοια των προπαγανδιστων της «μοναδικης» αληθειας που είναι η Φιλο-Ρωσσικη εκδοσι του δυστυχηματος.. Ενω ολιο οι αλλοι αναζητιυν στοιχεια, μονομ οι Φιλορωσσοι «γνωριζουν» τι εγινε, ενώ τατυτοχρονως παρεμποδιζουν και τους αλλους να μαθουν την αληθεια…

Βεβαιως οι ψυχιατροι του μελλοντος θα ασχοληθουν εκτενως με το φαινομενο της ηθελημενης αγνοιας των λεγομενων "ιδεολογων" που καθιστα την λογικη νεκρα,.. Αφου η υποδουλωσι στην ιδεοληψια απαγορευει «μπόκαρει» την αναπτυψι κάθε άλλη σκεψεως, πλην εκεινης που υπαγορευει η «ιδεολογια» και η «αγιογραφια» της. 

Ως εάν να θελουμε να πεισουμε ένα ισλαμιστη ή ένα κομμουνιστη με λογικα επιχειρηματα…που καταριπτουν τις «αληθειες» του κορανιου ή του σταλινισμου.

Γι αυτους δεν υπηρξε δασος κατυν λιμοκτονια στην Ουκρανια, Γκουλαγκ αλλα ουτε και παραδεισος χωρις μελι, πιλαφι …και παρθενες… ή επιτρεπεται να μεινη "άπιστος" ζωντανος.

6 comments:

  1. Πολύ σωστή η ανάλυση.
    Η μόνη ένσταση έχει να κάνει με σωρεία ορθογραφικών λαθών και λάθους χρήσης γραμμάτων (πχ Ουκτανών,αναζητιυν,μποκάρει την αναπτυψι,κλπ)
    Όσο για τονισμό των λέξεων;Χάος!!!!!!!!!!!!!!!
    Iωάννης Μητροσίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε κ. Γιάννη Μητροσίλη.

      Ο περί ο λόγος αρθρογράφος (κ. Ιάσων) έχει ένα ιδιαίτερο στυλ και είδος γραφής.

      Πρόκειται περί ενός ευγενέστατου και ευφυούς ατόμου και θα αποτελούσε ιδιαίτερη χαρά για μένα αν μπορούσα να τον γνωρίσω προσωπικά.

      Δεν πρόκειται περί "ορθογραφικών λαθών" ή άλλων συντακτικών ..."λαθών". Φρονώ ότι θα στέλνει τα θέματά του πιθανόν από κινητό, πράγμα που του στερεί την ...πολυτέλεια του πληκτρολογίου.

      Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά είθισται να απαντά ο ίδιος σε σχόλια που αφορούν τον ίδιο ή τα άρθρα του.

      gianniotis

      Διαγραφή
  2. Κε Μητροσιλη σας ευχαριστω για το σχολιο σας.

    Οπως αντιλαμβανεσθε δεν διαθετω γραμματεα...Ουτως κατα την δακτυλογραφησι πολλες φορες πληκτρολογω γραμματα παραπλησια του ορθου και εν συνεχεια ενω διαβαζω πολλες φορες το κειμενο ωστε η ουσια να ειναι ευληπτη ακριβης και σαφης παραβλεπω τα λαθη μου.ενω τονους οταν ο χρονος με πιεζει δεν τονιζω τις λεξεις

    π.Χ Ουκρανων (γραφω Ουκτανων , διοτι αντι να πληκτρολογησω το ρ, πληκτρολογησα το διπλανο του δηλαδη το τ) Κ.Ο.Κ

    Ομως ειναι ισως αδικο για τον αναγνωστη και την λογικη του, να σχολειται τοσο με τον τυπο, και ελαχιστα με την ουσια.
    Που ειναι η ουσια, η Μονοφωνια της Πολυφωνιας για το "πολιτικα ορθο" που στην Ελλαδα ταυτιζετα με την ολοκληρωτικη θεσι της αριστερας περι παντος επιστητου.

    Το συγκεκριμενο ιστολογιο, ειναι απο τα σπανια που δημοσιευουν ολες τις αποψεις και στεκονται περισσοτερο στο περιεχομενο παρα στο τυπο, ενω ταυτοχρονως φωτιζει τις φρασεις- λεξεις με αισθητικη και λογικη που μεταφερουν το μηνυμα ως η λογχη.

    Ιδιαιτερως ευχαριστω την διαχειρισι του Ιστολογιου γαι την τοσο επιμελημενη προσπαθεια του σοτι δημοσιευει αλλα ιδιατερως το θαρρος του σε μια σχετικως μικρη κοινωνια να δημοσιευει τα παντα , ακομη κι αυτα που ενοχλουν και προκαλουν πραξεις οπως εκεινες των "ιδεολογων¨ αρνητων του Μαραντιδη
    Ιασων
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΣΗ ΣΤΑ ΒΟΥΡΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 99 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ
    ΣΟΦΗ-ΒΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί κάνει νιάου νιάου???? Κρίμα για τους ανθρώπους. Το αεροπλάνου το 'ριξαν οι Ρώσοι. Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε. Τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ τον διαχειριστή του ιστολογίου,αλλά και τον συντάκτη του άρθρου Ιάσωνα,για την ταχύτατη απάντησή τους στο σχόλιό μου.Δεκτά τα γραφόμενά τους,αλλά πόσο πιο ωραίο αισθητικά θα ήταν το άρθρο αν έλειπαν οι ανορθογραφίες!!!!!!!!!Όσο για την ουσία,το τόνισα στην πρώτη παράγραφο.Ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας.
    Ιωάννης Μητροσίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή