Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Αν μπούκαρε η Χρυσή Αυγή;

Ο καθηγητής που εδάρη από αριστερούς θερμόαιμους (σχετικό θέμα) είχε τη δέουσα προβολή από τα ΜΜΕ. Δια να πληροφορηθεί το πανελλήνιον πόσο αδίστακτοι είναι ορισμένοι που δεν σέβονται την ελευθερία της σκέψης και της διάδοσης των ιδεών. 

Αν ο κ. καθηγητής δεν ήταν «εθελοντής» του κώματος... «Ποτάμι» που έχει «Επί κεφαλής» τον Σταύρο, θα είχε πάρε τέτοιες διαστάσεις το θέμα; Μάλλον όχι! Όπως δεν πήρε διαστάσεις το θέμα του ξυλοδαρμού ενός γιατρού από τον πατέρα μίας ανάπηρης κόρης, ο οποίος αγανάκτησε από το ανθυγιεινό σύστημα Μπουμπούκου και ξέσπασε στον γιατρό. Δεν άκουσα τους ιατρικούς συλλόγους να εκδίδουν ψήφισμα για τον ξυλοδαρμό του γιατρού, ο οποίος καλείται να ασκήσει το λειτούργημά του στο ΙΚΑ με τα πενιχρά μέσα που του επιτρέπει το ελεεινό μνημονιακό κράτος των Ταμηλομπουμπουκοσηφουνάκηδων.

Στα πλαίσια της ελευθερίας διάδοσης των ιδεών που επικαλέσθηκε ο δαρείς κ. καθηγητής έλαβε χώρα την 27.06.2014 - σε αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής Αθηνών και υπό την αιγίδα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών - μία εκδήλωση, η οποία δεν έλαβε διαστάσεις. Τί συνέβη την ημέρα εκείνη;

Είχαν συγκεντρωθεί οι:
  • Χόρχε Σαμπάλσα, πρώην μέλος των Τουπαμάρος που ταξίδεψε από τη μακρυνή Ουρουγουάη.
  • Μάουρο Φεράρι, πρώην (και εσαεί, όπως δήλωσε ο ίδιος) μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών που δολοφόνησαν τον Μόρο.
  • η σύντροφος του Κουφοντίνα Αγγελική Σωτηροπούλου και ο επιμελητής του βιβλίου του Κουφοντίνα Νίκος Γιαννόπουλος. 
Την εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν ουκ ευάριθμοι συμπολίτες διψώντες για γνώση, τίμησε με την τηλεφωνική παρουσία του από τον Κορυδαλλό ο συγγραφεύς-δράστης. [ΣΗΜ: εικάζω ότι οι βουλευτές της ΧΑ που έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό δεν επιτρέπεται να μιλάνε από τηλεφώνου σε εκδηλώσεις του κόμματός των. Και είναι προφυλακισμένοι, όχι αμετακλήτως καταδικασμένοι]. 

Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του βιβλίου του Κουφοντίνα. Ναι ρε, διάδοση των ιδεών. Ελεύθερη διάδοση. Από πού; Από μία αίθουσα δημόσιου Πανεπιστημίου, για τη διατήρηση και συντήρηση του οποίου πληρώνω και εγώ. Για να αναλύσουμε σε βάθος όλοι τα σοφά που έχει γράψει και διαπράξει ένας δολοφόνος.

Η μόνη αντίδραση προήλθε από την εν Αθήναις πρεσβεία των ΗΠΑ. Καμμία σύγκλητος ουδενός Πανεπιστημίου κατεδίκασε την εκδήλωση. Δεν μπορώ να μην προσυπογράψω το απόσπασμα της αμερικανικής δήλωσης που λέει: «Η εκδήλωση αυτή δεν συνδέεται με τις ακαδημαϊκές ελευθερίες. Είναι προσπάθεια ενός καταδικασμένου δολοφόνου να κερδίσει χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι προσβλητικές για τη μνήμη των θυμάτων της 17 Νοέμβρη και των συγγενών τους». [ΣΗΜ: εν τάξει, δεν μας τα λέει όλα, αλλά δεν πειράζει!].

Και ερωτώ: αν οι χρυσαυγίτες μπούκαραν στο αμφιθέατρο και έστελναν στο νοσοκομείο τους συμμετέχοντες, θα τους απαγγελλόταν πρόσθετη κατηγορία για εγκληματική οργάνωση προς πρόκληση βαρειών σωματικών βλαβών; Βέβαια, ανακύπτει και άλλο ερώτημα: γιατί δεν μπούκαραν; ΄Ελα ντε!!!

Εμείς, όμως .. ασχολούμεθα με τη ΔΕΗ, μικρή και μεγάλη, και με τις μαλακίες του Ταμήλου, αφού δώσαμε την 25.05.2014 τη δυνατότητα στο σύστημα να συνεχίζει απτόητο το ξεπούλημα και την εξαθλίωσή μας απειλώντας μας πότε με την τρομποκρατία και πότε με τη Χρυσή Αυγή.

Σωτήριος Καλαμίτσης
Επιστήθιος φίλος του γιατρού Γωγούση, σφόδρα δε πιθανόν και ομόκελλος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου