Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Κατάρριψη Μαλαισιανού αεροπλάνου: Ύποπτη ή ένοχη η σιωπή των Ρώσων;

Με την κατάρριψη - τραγωδία του Μαλαισιανού αεροπλάνου στην Ουκρανία γέμισαν τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) με ειδικούς και μη, αναλυτές κάθε είδους και προέλευσης. Αυτό που ακούμε είναι μία φιλολογία αναθέματος ένα είδος δημοσιογραφικού Άρλεκιν για να ξεχνιόμαστε.

Υπάρχουν όμως μερικές απορίες και ερωτήματα που...
κάνουν τις κατάρες και τα αναθέματα φτηνή προπαγάνδα για την δημιουργία εντυπώσεων.

Τον Σεπτέμβριο 1983 το Κορεατικό αεροσκάφος KAL007 καταρρίφθηκε από τους σοβιετικούς κοντά στην νήσο Σαχαλίνη με αποτέλεσμα τον θάνατο 269 ανθρώπων. Οι Σοβιετικοί στην αρχή αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη. Οι Αμερικανοί στο Συμβούλιο Ασφαλείας έπαιξαν την κασέτα με τους διαλόγους του πιλότου του σοβιετικού αεροσκάφους που έριξε τον πύραυλο και του πύργου ελέγχου του πριν και κατά την κατάρριψη.

Σήμερα, με πολύ πιο προηγμένα συστήματα συλλογής πληροφοριών, γιατί οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί δεν δίνουν στην δημοσιότητα ποίο ραντάρ "έλουσε" το αεροπλάνο και από που έφυγε ο μοιραίος πύραυλος; 

Αυτό είναι ένα ερώτημα που σε αντίθεση με το 1983 κάνει ύποπτη την σιωπή τους...

Και κάτι ακόμη που είναι οι καταγραφές του ραντάρ εναέριας κυκλοφορίας του Κιέβου:

Μέχρις ότου δοθούν συγκεκριμένες αποδείξεις όλη αυτή η προπαγάνδα κατά της Ρωσίας με τα ερωτηματικά, τα εισαγωγικά και τις παρενθέσεις θυμίζει τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ, τα χημικά του Άσαντ... για να μπορούν οι ευρωναζί του Κιέβου να μακελεύουν ανενόχλητοι με τις ευλογίες των αμερικανοσιωνιστών και η Fuck the EU να το παίζει κομπάρσος.

1 comments:

  1. Οταν βασιζουμε την πολιτικη μας εκτιμησι σ αυτο που θα επιθυμουσαμε να ειχε συμβη και οχι αυτο που ειναι πιθανον να εχει συμβη, μπορουμε να υποθεσουμε ακομη και την αντιστροφη της παραγματικοτητος μεχρις οτου η πραγματικοτητα καταστη το Προβλημα
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή