Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Αντιρατσιστικό: το χρονικό μιας προαναγγελθείσης δικτατορίας

1. Η ποινικοποίηση των λέξεων

«Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον...
έξι (6) μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ…»
Παράγραφος 1, άρθρου 2, του αντιρατσιστικού σχεδίου Νόμου

Ο Όργουελ έλεγε ότι: «Ελευθερία σημαίνει να μπορείς να πεις πως 2 συν 2 μας κάμουν 4!»

Όλες οι δικτατορίες ξεκινάνε από την ποινικοποίηση των λέξεων.
Ώστε να φυλακίσουν τις ιδέες.

Παραδείγματος χάριν, το να υποστηρίζεις ότι η «παράτυπη μετανάστευση» [που πριν από τον αντιρατσιστικό, κάποιοι την αποκαλούσαν λαθρομετανάστευση] είναι η σύγχρονη μάστιγα των ευρωπαϊκών εθνών, ανήκει στο χώρο των ιδεών.
Διότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να υποστηρίζεις μια τέτοια άποψη, τους οποίους μάλιστα μπορεί και να τους αναλύεις με λογικά, ιστορικά, κοινωνικά ή οικονομικά επιχειρήματα.
Η ιδέα όμως ότι η «λαθρομετανάστευση είναι μια μάστιγα για τα ευρωπαϊκά έθνη» καθώς και τα λογικά, κοινωνιολογικά, ιστορικά ή οικονομικά επιχειρήματα που τη στηρίζουν απαγορεύεται να εκφραστούν δημόσια!
Διότι, ο οποιοσδήποτε δικαστής [και προπαντός δικαστίνα] μπορεί να ερμηνεύσει τις λέξεις σου, πως δήθεν: «παροτρύνουν σε πράξεις μίσους κατά των αλλοδαπών!» και να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί.
Η ποινικοποίηση των λέξεων, σημαίνει απλά την απαγόρευση των ιδεών.Κι ένα καθεστώς που απαγορεύει τις ιδέες, αποκαλείται δικτατορία, σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. 
Η ποινικοποίηση των λέξεων, ξεκινάει συνήθως ως τρομοκρατία και καταλήγει ως ανέκδοτο.
Στον καιρό της χούντας κυκλοφορούσε ο γνωστός αστεϊσμός, ότι: «συλλαμβάνεσαι επειδή άκουγες Θεοδωράκη»*[1]
Στον καιρό της πολυπολιτισμικής τυραννίας, θα κυκλοφορεί ως ανέκδοτο το ότι: «Συλλαμβάνεσαι, επειδή άκουγες Ζαμπέτα» [Γουστάρει τον μαύρο, τον σκύλο, τον αράπη, τον ταμ-ταμ-ταμ…]

Και φυσικά, θα δυσκολευτούν πολύ οι δικαστίνες του καθεστώτος να σκαρφιστούν μια νομότυπη δικαιολογία για να καταδικάσουν έναν ανθρωπάκο, επειδή τόλμησε να αποκαλέσει μια ξεφωνημένη τραβέστω: «τραβέστω» προσβάλλοντας καθώς λέει ο νόμος την «ταυτότητα φύλου της», ενώ [σύμφωνα πάλι με τον αντιρατσιστικό], θα έπρεπε να την αποκαλέσει «μανδάμ» κι ας είχε κάτι αρχίδια, να…
Η ελευθερία του να μπορείς να λες ότι «2 και 2 κάμουν 4», είναι το μαθηματικό ανάλογο του να μπορείς να αποκαλέσεις ελεύθερα: τον αράπη, «αράπη», τον λαθροεισβολέα, «λαθροεισβολέα», τον πούστη, «πούστη» και την ξεφωνημένη, «ξεφωνημένη».Ακόμα και αν τηρηθούν σχολαστικά, όλοι οι νομότυποι κανόνες της αντιρατσιστικής χούντας, ούτε τα ίδια τα ΛΟΑΤ*[2] άτομα δεν πρόκειται να «προσδιορίζουν το φύλο» τους ή τις συμπεριφορές του «φύλου» τους, μέσα από τις νομικίστικες μπουρδολογίες του καθεστώτος.Ότι και να λέει το αντιρατσιστικό μόρφωμα, η πάσα μία αδέρφω στο κρεβάτι της θα φωνάζει: «ξέσκισε με την πούστρα!» και όχι: «ξεκώλιασε με, τη ΛΟΑΤ!»Τι παναπεί λοιπόν, υποκίνηση σε πράξη βίας ή προσβολή για τον γενετήσιο προσανατολισμό, όταν απλώς και μόνο ονοματίζονται τα πράγματα με τη βαριά και τίμια γλώσσα της αγοράς?
Οι λέξεις έχουν τις σημασίες τους, οι οποίες διαμορφώθηκαν μέσα στη συλλογική εξελικτική διαδικασία ενός λαού και δεν αλλάζουν με δικαστικές αποφάσεις, ει μη μόνον ως φάρσα.
Η ποινικοποίηση των λέξεων, είναι η ποινικοποίηση μιας συλλογικής ταυτότητας, η οποία εκφράζεται μέσα από τη γλώσσα.
Η ελληνική γλώσσα εμπεριέχει τη λέξη «λαθρέποικος» για να εκφράσει μια συλλογική εμπειρία της σημερνής ελληνικής κοινωνίας, που δέχτηκε την ανεξέλεγκτη «εισβολή λαθρομεταναστών [όπως θα τους λέγαμε πριν από τον αντιρατσιστικό].
Εμπεριέχει επίσης τη λέξη «ατμοκαυλού»*[3] για να εκφράσει την ειδική εμπειρία μιας κοινωνικής υποομάδας, όπως οι ομοφυλόφιλοι.
Η ποινικοποίηση τους απαγορεύει την έκφραση συλλογικών εμπειριών, άρα απαγορεύει και την συνειδητοποίηση της ιστορικής εξέλιξης μιας κοινωνίας ή μιας συνεκτικής ομάδας, που δρα εντός της κοινωνίας.
Η ποινικοποίηση των λέξεων απλώς, απαγορεύει την ιστορία και τιμωρεί τη συλλογική μνήμη.Αυτό σε κάθε γλώσσα του κόσμου, ονομάζεται πολιτισμική γενοκτονία. 
2. Η γενοκτονία των Ελλήνων

«..Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου που κυρώθηκε με το ν. 3003/2002 (Α’ 75) ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945, καθώς και των εγκλημάτων του ναζισμού, και η πράξη αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, κατά τρόπο που μπορεί να διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ…»
Παράγραφος 1, του άρθρου 3, του αντιρατσιστικού σχεδίου νόμου

Οι πολύ προσεκτικοί αναγνώστες θα έδωσαν ασφαλώς βάση, σε όσα έχω μαυρισμένα στο αποπάνου εμετικό κείμενο, που θέλει να λέγεται και σχέδιο νόμου [δεν το ονομάζανε καλύτερα εβραϊκή ημερήσια διαταγή?]
Σύμφωνα λοιπόν με όσα τους παρήγγειλαν να «νομοθετήσουν» οι διεθνείς σιωνιστικοί οργανισμοί, εγκλήματα γενοκτονίας θεωρούνται μοναχά όσα έχουν αναγνωριστεί ως τέτοια, από διεθνή δικαστήρια, δηλαδή τα εξής δύο – η γενοκτονία των Εβραίων επί Χίτλερ και η γενοκτονία των τούτσι από τους χούτου!
Κάτι άλλες γενοκτονίες και κάτι άλλα ολοκαυτώματα, όπως ας πούμε οι σφαγές των Ποντίων ή των Αρμενίων ή των Ελλήνων, από τους Τούρκους, δεν λογίζονται ως γενοκτονίες αλλά ως «ατυχή συμβάντα εξαιτίας του συνωστισμού!»

Οι τρόποι για να εξαφανίσεις ένα ολόκληρο έθνος είναι πολλοί.
Ένας από αυτούς είναι να τους περάσεις από τους θαλάμους αερίων. Όπως έπραξαν οι ναζήδες.
Ένας άλλος είναι να περάσεις από θάλαμο αερίων τη συλλογική τους μνήμη. Αυτό ακριβώς που επιχειρούν να πράξουν τώρα οι εμπνευστές [και προπαντός οι εμπνεύστριες του αντιρατσιστικού τρομονόμου]
Ο Χίτλερ απέτυχε να εξολοθρεύσει τους Εβραίους.
Οι σημερνοί αντιρατσιστές δείχνουν προς το παρόν να τα καταφέρνουν καλύτερα. Κι επιπλέον, το ελληνικό έθνος γελά και χαριεντίζεται, χωρίς καν να αντιλαμβάνεται ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η γενοκτονία του…

3. Φυλετικό ρουφιανότσουρμο

«…Υπήκοοι τρίτων χωρών που είναι θύματα ή ουσιώδεις μάρτυρες εγκληματικών πράξεων οι οποίες προβλέπονται στα άρθρα 187, 309 και 310 ΠΚ ή που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος και τελούνται σε βάρος της ζωής, της υγείας, της σωματικής ακεραιότητας και της προσωπικής ή γενετήσιας ελευθερίας, δεν απελαύνονται εφ’ όσον για τις πράξεις αυτές έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ή έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση και μέχρι την έκδοση απόφασης από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, υπό τον όρο ότι αυτοί δεν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια τάξη ή ασφάλεια. Η συνδρομή των ως άνω προϋποθέσεων διαπιστώνεται με διάταξη του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία επικυρώνεται εντός τριών ημερών από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Η πράξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κοινοποιείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών. Το αυτό ισχύει και για τους ευρισκόμενους στην Ελλάδα γονείς, συζύγους και τέκνα των θυμάτων ή ουσιωδών μαρτύρων…»
Άρθρο 7, του αντιρατσιστικού μορφώματος

Ο χαφιεδισμός, η ρουφιανιά και η κατατρομοκράτηση των πολιτών, μέσα από την ανώνυμη καταγγελία, τη συκοφαντία και το κάρφωμα, ήταν και θα παραμείνει αναγκαία και ικανή συνθήκη για την επιβίωση οποιασδήποτε δικτατορίας.
Με τη διαφορά ότι εδώ προστίθεται στον έλληνα χαφιέ και ο αλλοδαπός ρουφιάνος!
Το αντιρατσιστικό μόρφωμα δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε εισέρχεται παράνομα στη χώρα [πριν από αυτό θα το ονομάζαμε λαθραία] να εξασφαλίσει την παραμονή του, υποβάλλοντας απλώς μια μηνυσούλα στον πρώτο Έλληνα που θα βρει μπροστά του [π.χ. στον λιμενικό που τον συνέλαβε]
Αυτομάτως αυτός, η γυναίκα του, τα παιδιά του και οι άμεσοι συγγενείς του αποκτούν δικαίωμα παραμονής μέχρι να εκδικαστεί πρωτοδίκως η δίκη τους – δηλαδή για καμιά δεκαριά χρόνια!
Κι αν ο μάγκας βρίσκεται ήδη εδώ χωρίς χαρτιά, χωρίς ταυτότητες, χωρίς τίποτα, μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή του, σέρνοντας στα δικαστήρια, όποιον ατυχή Έλληνα του μπει στο μάτι!
Φυλετικό ρουφιανότσουρμο εν δράσει…

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει πια τα λογής χαφιεδότσουρμα, που αναδύονται σε συνθήκες εμφυλίων πολέμων ή δικτατορικών καθεστώτων.
Το αντιρατσιστικό μόρφωμα εισάγει όμως για πρώτη φορά τον φυλετικό ρουφιάνο, ενοχοποιώντας την ίδια την ελληνικότητα, ως συλλογικό αυτοπροσδιορισμό.
Δεν είναι μοναχά ότι αθωώνει και ανοίγει τα σύνορα σε όλους τους παράνομους μετανάστες [αυτούς που πριν το αντιρατσιστικό θα τους αποκαλούσαμε λαθροεισβολείς, είναι προπάντων ότι ενοχοποιεί την Έλληνικότητα ως συλλογικό αυτοπροσδιορισμό…
Δεν είμαστε πια ένοχοι μοναχά για τις πράξεις μας, αλλά προπαντός για τις ιδέες μας και για τη συλλογική μας μνήμη, η οποία πρέπει να σβηστεί από τον ιστορικό χάρτη των εθνών.
Ακόμα και οι χαφιέδες μας, δεν θα είναι πια οι παλιοί μας γείτονες που μας εχθρεύονταν για τους οποιουσδήποτε λόγους, αλλά ξένοι άνθρωποι, που μπήκαν με το έτσι θέλω σ' αυτόν εδώ τον τόπο και απαιτούν τώρα να μας επιβάλλουν την παρουσία τους, τις αντιλήψεις τους, τα ήθη τους, την ανηθικότητα τους, τα συμφέροντα τους, τους θεούς τους και τις διαψευσμένες προσδοκίες τους.
Με τη βοήθεια του Νόμου, που επικυρώνεται τύποις " εις το όνομα του Ελληνικού λαού" αλλά στην ουσία, αποζητά την ολοκληρωτική εξαφάνιση του... 

4. Είστε ελεύθεροι να λέτε ότι θέλετε, αρκεί να συμφωνεί με αυτά που λέμε εμείς… 

«…Αν κάποια από τις αξιόποινες πράξεις του παρόντος νόμου τελέσθηκε μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων, από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου ή της ενώσεως προσώπων και έχει εξουσία εκπροσώπησής του ή εξουσιοδότηση για τη λήψη αποφάσεων για λογαριασμό του ή για την άσκηση ελέγχου εντός αυτού, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο ή στην ένωση προσώπων, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατά περίπτωση, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις: α) Διοικητικό πρόστιμο από δεκαπέντε (15.000) έως διακόσιες (200.000) χιλιάδες ευρώ, β) Ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας του για χρονικό διάστημα από έναν έως έξι μήνες ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα, γ) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, ενισχύσεις, επιδοτήσεις ή αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα για το ίδιο χρονικό διάστημα. Η διοικητική κύρωση του στοιχείου α επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής του νομικού προσώπου ή της ενώσεως προσώπων οι κυρώσεις των στοιχείων β και γ μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα…»
Παράγραφος 1, άρθρου 5, του αντιρατσιστικού μορφώματος

Το άρθρο 5 δεν κρύβει τον βασικό στόχο του νομοσχεδίου, που είναι η πολιτική εξόντωση των αντιφρονούντων, προπαντός όταν δρουν συλλογικά, ως οργανωμένη πολιτική κίνηση.
Όλες οι δικτατορίες που παρουσιάζονται καλυμμένες από έναν τάχα μου κοινοβουλευτικό μανδύα, εξασφαλίζουν μοναχά το είδος της ελευθερίας, στο οποίο ο καθείς είναι ελεύθερος να εκφράσει την άποψη του, αρκεί να συμφωνεί με την άποψη του καθεστώτος.
Η «λαθρομετανάστευση», ο «λαθρεποικισμός» και η «λαθροεισβολή», όπως θα λέγανε οι αντιφρονούντες πριν από τον αντιρατσιστικό νόμο, ανήκουν στους κύριους άξονες της παγκοσμιοποιημένης πολιτικής ατζέντας, προκειμένου να επιτευχθεί η αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών από χειραγωγίσιμες αφροασιατικές μάζες.Ως εκ τούτου, οι μοναδικοί αντιφρονούντες προς το καθεστώς της παγκοσμιοποιημένης αρπαχτής, είναι οι εθνικιστές [εκ δεξιών ή εξ αριστερών] που αρνούνται τη μετατροπή ολόκληρης της Ευρώπης σε μια νέα Ινδοκίνα.Κι αυτοί πρέπει να φιμωθούν.
Μην σας ξεγελάνε οι τηλεοπτικές κοκορομαχίες της καθεστωτικής ελίτ, που συναγωνίζονται για το ποιος θα πλασαριστεί καλύτερα στις μιζοφόρες θέσεις της κρατικής διαχείρισης.
Στην ουσία αποτελούν ένα συμπαγές κογκλάβιο, που διαμοιράζει οφίτσια, βουλευτικές καρέκλες, υπουργεία και προνόμια.
Κι εναλλάσσονται στην εξουσία, αλλάζοντας απλώς μάσκες και ονόματα [π.χ. πασοκ, ελιά, συριζα, νέα δημοκρατία κ.ο.κ.]
Λιγάκι να τους ξύσεις, θα βρεις από κάτω, τους ίδιους διεθνείς μηχανισμούς, τις ερυωαμερικανοσιωνιστικές τράπεζες, τα πολυεθνικά μεγαθήρια, τους αργυραμοιβούς της οικουμένης.
Είναι όλοι τους ίδιοι.
Από την τάχα μου λαϊκή, ορθόδοξη δεξιά του γνωστού κωλοτούμπα, που μας κουβάλησε εδώ τον κολαούζο του παγκόσμιου σιωνισμού, ίσαμε τους καραγκιόζηδες της αριστεράς, που τη μια προβάρουνε το αθωνίτικο ράσο και την άλλη τη μαντίλα της χαμάς.
Το καθεστώς είναι ένα.
Ένα, ενιαίο και αδιαίρετο, με μοναδική αποστολή να διαχειριστεί το ελληνικό πείραμα για την αντικατάσταση ενός ολόκληρου λαού από μάζες «λαθροεισβολέων» [όπως θα έλεγαν οι παράνομοι εθνικιστές, πριν από το αντιρατσιστικό]
Το αντιρατσιστικό και οι μετοχές των blackrocks τους ενώνουν…

Μέσα από τα αντιρατσιστικό μόρφωμα η εντόπια κοινωνικοπολιτική ελίτ, έχει βάνει στόχο να θέσει εκτός νόμου οποιοδήποτε πολιτικό κίνημα αντιστέκεται στον βαθύ πυρήνα του ελληνικού πειράματος.
Οι εξοντωτικές ποινές που προβλέπει αυτό το νομικίστικο κατασκεύασμα και οι οποίες επιβάλλονται πραξικοπηματικά με απευθείας απόφαση του λεγόμενου «υπουργού δικαιοσύνης», ουσιαστικά απαγορεύουν τη λειτουργία οποιουδήποτε πολιτικού κινήματος, εκφέρει αντίθετο πολιτικό λόγο από αυτόν του καθεστώτος.
Καμία δικτατορία δεν ανέχτηκε ποτέ τον αντίλογο, είτε χρησιμοποιούσε ως άλλοθι τις ψήφους των κοπαδιών που αποκαλούνται ψηφοφόροι, είτε χρησιμοποιούσε ωμά την πειθώ των όπλων.Με τη διαφορά ότι η σημερνή καλυμμένη κοινοβουλευτική δικτατορία του αντιρατσιστικού μορφώματος, δεν ενοχοποιεί απλώς τις πολιτικές απόψεις και την έκφραση τους, ενοχοποιεί την ίδια τη συλλογική ταυτότητα ενός έθνους, δρομολογώντας την τελική πράξη της εθνικής, φυλετικής και ιστορικής εξαφάνισης του.
6. Το χρονικό μιας προαναγγελθείσης μαζικής δολοφονίας

Το αντιρατσιστικό μόρφωμα θα έρθει για ψήφιση στο θερινό τμήμα της λεγόμενης «βουλής» [και όχι στην ολομέλεια] την Τρίτη 26 Αυγούστου.
Η απόφαση πάρθηκε μετά από σύσκεψη των προέδρων της συν-κυβερνητικής συνιστώσας της ελίτ [διάβαζε: Σαμαράς-Τούρκογλου] αν και είναι βέβαιο ότι ήδη είχαν υπάρξει οι ανάλογες παρασκηνιακές συνομιλίες, με τις άλλες συνιστώσες της καθεστωτικής ελίτ [από ΔΗΜΑΡ ίσαμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ]
Το γεγονός ότι διαλέξανε ημέρα Τρίτη, όπου ο Ελληνισμός θρηνεί την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, μόνο τυχαίο δεν είναι… 
Το νομοσχέδιο αυτό δεν είναι άλλο από τη πρώτη φάση της μαζικής εθνικής, φυλετικής και πολιτισμικής δολοφονίας των Ελλήνων.
Δεν πρόκειται για μια κοινοβουλευτική δικτατορία, σαν τις πολλές άλλες που έχουν γνωρίσει στην ιστορία τους, οι Έλληνες.
Οι οποίες τουλάχιστον οργανώνονταν από Έλληνες με στόχο μια καλύτερη Ελλάδα, έστω και αν σε επίπεδο πολιτικής πράξης, πρόδιδαν στο τέλος τους ίδιους τους στόχους τους.
Και δεν πρόκειται καν για μια καλυμμένη κατάκτηση ελληνικού εδάφους, από τάχα μου φιλειρηνικούς εισβολείς.Στην οποία τουλάχιστον αργά ή γρήγορα θα αντιδρούσαν οι υπόδουλοι Έλληνες.Πρόκειται για το χρονικό μιας πολιτισμικής γενοκτονίας, που οργανώνεται κατ΄εντολήν των ευρωαμερικανοσιωνιστικών διευθυντηρίων και διεξάγεται σε μαζική κλίμακα από τους εδώ υποταχτικούς τους, με κύριο στόχο της, την εξαφάνιση του έθνους των Ελλήνων.Όταν πια θα ολοκληρωθεί το σχέδιο τους, δεν θα υπάρχουν πια Έλληνες, για να επαναφέρουν την οποιαδήποτε δημοκρατία…
_____________
* Σημειώσεις

1. Στον καιρό της χούντας, όπου ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν παράνομος, ένας μπάτσος έχει βάνει στο μάτι, γείτονα του. Αυτός όμως ο φουκαράς είναι τύπος και υπογραμμός και δεν αφήνει να του ξεφύγει κουβέντα κατά του καθεστώτος.Ένα πρωί λοιπόν τη στήνει ο μπάτσος στη στάση του λεωφορείου, όπου περίμενε και το θύμα του κι αρχίζει να τραγουδάει Θεοδωράκη. Ο άλλος ακούει τρομαγμένος αλλά τι να πει και τι να κάμει? Με το που εμφανίζεται το λεωφορείο, ο μπάτσος του περνάει τις χειροπέδες.
-Συλλαμβάνεσαι κάθαρμα...
-Μα, γιατί? Ρωτάει ο ανθρωπάκος 
-Γιατί άκουγες Θεοδωράκη!

2. ΛΟΑΤ [πιο σωστά ΛΟΑΤΤ]: νεολογισμός που προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων Λεσβίες, Ομοφυλόφιλοι, Αμφιφυλόφιλοι, Τρανσέξουαλς, Τραβεστί. 
Πρόκειται για την επίσημη και νόμιμη έκφραση των λογής ανωμαλιάρηδων, που παρελαύνουν στα gay parades των κ.κ. Καμίνη-Μπουτάρη...

3. Ατμοκαυλού: λέξη της καλλιαρντής, ήτοι της μυστικής γλώσσας των ομοφυλόφιλων και των πούστηδων.
Σημαίνει το χαμάμ, στο οποίο συγκεντρώνονται "νύφες και γαμπροί" και γίνονται αλλαξοκωλιές...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου