Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

11η Σεπτεμβρίου 2001: ψέματα και πραγματικότητα

13 χρόνια σήμερα από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001... Ιδού οι μύθοι και οι αλήθειες γύρω από τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημερομηνία. ΜΥΘΟΣ: Δύο επιβατικά αεροσκάφη, τύπου Boeing, έπεσαν πάνω στους Δίδυμους Πύργους (Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο) της Νέας Υόρκης. ΑΛΗΘΕΙΑ: Έχει ξαναδεί κανείς «επιβατικά αεροσκάφη» χωρίς... παράθυρα; (!!!) Αλλά και στις εικόνες που έχουμε από την πτώση των «επιβατικών αεροσκαφών» πάνω στους ουρανοξύστες, το μέγεθός τους μόνο με «επιβατικό αεροσκάφος» δεν μοιάζει!

Αντιθέτως, ο αμείλικτος φακός του βίντεο δείχνει ξεκάθαρα κάτω από τα «αεροπλάνα» να..
υπάρχουν... πανίσχυρες βόμβες (εκρηκτικά)!!! Και, αφού τα «αεροπλάνα» προσέκρουσαν στους πύργους, άρχισαν να πέφτουν ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ οι όροφοι μετά από «παράξενες» εκρήξεις σε κάθε έναν από αυτούς (μαρτυρία των πυροσβεστικών συνεργείων)! Μήπως λοιπόν ΔΕΝ ήταν «επιβατικά αεροσκάφη», αλλά... υπερσύγχρονες ρουκέτες;...

ΜΥΘΟΣ: Οι Δίδυμοι Πύργοι έλιωσαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τις συγκρούσεις και κατέρρευσαν από το βάρος τους. ΑΛΗΘΕΙΑ: Είναι άραγε δυνατόν μία ισχυρότατη ατσάλινη δομή σαν αυτή των ουρανοξυστών του Παγκοσμίου Εμπορικού Κέντρου να λιώσει τόσο απλά και εύκολα; Μα πώς είναι δυνατόν να καταρρεύσουν τέτοια κτίρια, φτιαγμένα με παντοδύναμα υλικά, μόλις λίγη ώρα μετά την πτώση των «αεροσκαφών» πάνω τους;... Όμως η κατάρρευση των πύργων εξηγείται μόνον με... εσωτερική τους υπονόμευση (σε κάθε όροφο) με ισχυρές εκρηκτικές ουσίες!

ΜΥΘΟΣ: Άλλο επιβατικό αεροσκάφος, τύπου Boeing, έπεσε πάνω στο Πεντάγωνο (το υπουργείο άμυνας των ΗΠΑ). ΑΛΗΘΕΙΑ: Πώς γίνεται να έπεσε ένα τόσο μεγάλο αεροσκάφος, αλλά η τρύπα που ανοίχτηκε... να ήταν τόσο «μεγάλη» όσο αν έπεφτε στο Πεντάγωνο ένα λεωφορείο ή μία νταλίκα; (!) Αλλά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ μία φωτογραφία ή βίντεο που να δείχνει ελάχιστα έστω από τα συντρίμμια του «αεροπλάνου» στο Πεντάγωνο!!! Σαν να έγινε αυτό... αόρατο! Επίσης, ΜΟΝΟ μία κάμερα ασφαλείας του Πενταγώνου κατέγραψε το περιστατικό!!! Δηλ. στο πιο δυνατά φρουρούμενο κτίριο του κόσμου, εκεί όπου παίρνονται οι αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας, υπήρχε... ΜΟΝΟ μία κάμερα ασφαλείας!!!... Όταν και στο τελευταίο μπακάλικο της Ψωροκώσταινας υπάρχουν από 2-3 κάμερες τουλάχιστον! Φαίνεται ότι απευθύνονται σε βλάκες... Διότι, απλούστατα, ΚΑΝΕΝΑ αεροσκάφος δεν έπεσε ποτέ πάνω στο Πεντάγωνο!

ΜΥΘΟΣ: Ερασιτέχνες Άραβες πιλότοι κατέλαβαν με μικρά κοπίδια τα αεροσκάφη και έπειτα τα κατηύθυναν προς τους στόχους τους. ΑΛΗΘΕΙΑ: Ώστε με... ξυραφάκια (!) έγιναν οι αεροπειρατείες που συγκλόνισαν όλο τον πλανήτη! Και, αυτοί οι ερασιτέχνες, μπόρεσαν και οδήγησαν τα «αεροσκάφη» ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που ήθελαν, χωρίς καμία επικοινωνία και οδηγίες από τα κέντρα ελέγχου και χωρίς αυτόματο πιλότο!... Εκτός από εκείνο που έπεσε στην Πενσυλβάνια (προοριζόταν δήθεν για τον Λευκό Οίκο), που τάχα συνετρίβη επειδή συνεπλάκησαν οι επιβάτες με τους αεροπειρατές!!! 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 11η Σεπτεμβρίου του 2001, η μεγαλύτερη απάτη στην ανθρώπινη ιστορία!

2 comments:

  1. Ουτε οι διδυμοι πυργοι κατερριφθησαν, ουτες ο Μπιν Λαντεν παρεδεχθη ποτε σε πολυαριθμα βιντεο οτι αυτος ερριξε τους πυργους,, αφου αυτοι δεν επεσαν!!!
    Ουτε βεβαιως ποτε τον σκοτωσαν , αφου δεν υπήρξε!! Ηταν πλασμα της φαντασιας μας μας!!..

    Αλλα επειδη μας ψεκαζουν με ειδικο αεριο ( εχει γραψει και ο καμενος γι αυτο το αεριο) δεν μπορουμε να ¨συλλαβουμε" την αληθεια, που ευτυχως υπαρχουν μεταξυ μας άλλοι , οπως ο αρθρογραφος του αρθρου αυτου( δεν θυμάμαι το ονομα του) , που ευτυχως για την ανθρωποτητα " συνελαβε" την αληθεια , την κλειδωσε την εδεσε για να μην το σκαση.. και την παρουσιαζη εδω.χαρτί και καλαμαρι..

    Βεβαιως η μεγαλυτερη απατη του αιωνα μας ηταν το " κακο" ισλαμ και η τρομοκρατια , που δεν υπαρχουν πουθενα..αλλα ειναι αποτελεσμα του καθημερινου μας ψεκσμου και των συχρονων τεχνολογικων μεθοδων που παρουσιαζουν ψευτιικα βιντεο όπως ακριβως εγινε και με την σεληνη , οπου οπως ολοι γνωρίζετετ δεν πατησαν ποτε το ποδο τους εκει οι Αμερικανοι , αλλα μονο εγωγηινοι που εχει δη ο Λιακοπουλος..
    .
    Επισης ουτε στο δασος του κατυν ησαν οι σοβιετικοι που σκοτωσα 23000 αξιωματικους και επιφανεις πολωνους.. Ουτε και τα Γκουλαγκ.Ολα αυτα ησαν αποτελεσμα της αμερικανικης υπηρεσιας πληροφοριων και των ψεκασμων..
    Ενας ψεκασμενος που σωθηκε διαβαζοντας αυτο το αρθρο που ειναι σουπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον συγγραφεα του αρθρου εινα σαφες ότι ο Χιτλερ και ο Σταλιν ησαν επισης υπαλληλοι της cia , ενώ ο Β Παγκοσμιος ηταν δημιουρτημα των μυστικων υπηρεσιων των Allien!!
    Η αληθεια είναι ότι οι συνομωσιολογοι αρνουνται ο,τι υπαρχει και « εξηγουν « ό,τι δεν υπαρχει..

    Για τους σοβαρους αναγνωστες του ιστολογιου παραθετω τα εξης:
    Αναφορα στην παραδοχη του ιδιου Bin Landen και οσα εχουν γραφει κατά καιρο για τις ατελειωτες θεωριες συνομωσιας ειτε αφελων ειτε αλλων με ειδικα συμφεροντα..
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_conspiracy_theories

    https://en.wikipedia.org/wiki/Osama_bin_Laden

    https://web.archive.org/web/20090227004348/http://timesofindia.indiatimes.com/articleshow/1550477.cms
    http://www.cbc.ca/news/world/bin-laden-claims-responsibility-for-9-11-1.513654
    http://gianniotis.blogspot.gr/2015/09/11-2001.html

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή