Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ραντεβού στα γουναράδικα πατριώτες…

«Κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι με τους παρανομούντες δημοσίους υπαλλήλους» είπε η αναπληρώτρια Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, εξαγγέλλοντας παράλληλα το «τέλος» των απολύσεων στο δημόσιο για αριθμητικούς στόχους και τονίζοντας ότι πλέον στο δημόσιο θα απολύονται μόνο όσοι παρανομούν…».

Αυτό ήταν η αξιολόγηση, η κάθαρση, η μείωση και η αναδιοργάνωση; Η κυβέρνηση και...
ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν για το αν πρέπει να τιμωρηθούν και να επιστρέψουν τα κλοπιμαία όσοι έχουν κλέψει και πλαστογραφήσει. Όταν κάποιος με ένα πλαστό πτυχίο έχει εισπράξει 30.000 ή 300 χιλ. ευρώ δεν έχει διαπράξει κλοπή;

Το τέλος των απολύσεων στο ελληνικό δημόσιο λοιπόν ήρθε πριν αυτές ξεκινήσουν, καθώς οι άθλιοι πολιτικάντηδες της δραχμής και της αρπαχτής οι οποίοι αδυνατούν να κόψουν όχι το καρκίνωμα, αλλά ούτε τα νύχια του τέρατος που δημιούργησαν με τα πελατειακά αλισβερίσια τους για δεκαετίες…

Κανέναν δεν πρόκειται να απολύσει το χρεοκοπημένο πολιτικό συνάφι ούτε τους κλέφτες, ούτε τους πλαστογράφους γιατί όλοι αυτοί αποτελούν σάρκα εκ της σαρκός του. Της σαρκός ενός καρκινώματος που έχει κατακλύσει τον οργανισμό της χώρας και την έχει οδηγήσει βαθμιαία στα τελευταία στάδια της σήψης.

Διώχνουν την Τρόικα άρον-άρον, δολοφονώντας επί της ουσίας τη χώρα όχι από την επιθυμία της εθνικής κυριαρχίας προς όφελος όλων των Ελλήνων, αλλά για να προστατέψουν τους πελάτες τους σε βάρος της πατρίδας.

Διώχνοντας την Τρόικα που δανείζει με 2% θα πάνε στις αγορές που προς το παρόν τουλάχιστον θα δανείσουν με 7% μόνο και μόνο για να διαφυλάξουν τα κεκτημένα του σαθρού πελατειακού συστήματος.

Στην πραγματικότητα ρισκάρουν να «δολοφονήσουν» την πατρίδα για τους πελάτες.

Η παρασιτοκρατία

Αλήθεια, οι εκατοντάδες χιλιάδες που προσέλαβε ο Πάκης νοθεύοντας τον ΑΣΕΠ με την προσωπική συνέντευξη, τη βαθμολογία ή μονιμοποιώντας δια των προσλήψεων εκτάκτων, εργάζονται νομίμως στο δημόσιο ή παρανόμως. Οι απολαβές τους δεν αποτελούν κλοπή;

Η χώρα κυβερνιέται από μια άθλια πολιτική μαφία που κρύβεται πίσω από σοσιαλιστικές ιδεολογίες ή προφάσεις κρατικής πρόνοιας για να μαδά τους σταδιακά μειούμενους κατά τη μεταπολίτευση οικονομικούς πόρους της χώρας.
Δεν ορρωδούν προς ουδενός οι πολιτικοί και οι πελάτες τους, ούτε ακόμη και προ του κινδύνου της χρεοκοπίας, της κατάρρευσης και της εθνικής απώλειας που μοιραία θα ακολουθήσει την κατάρρευση.

Η χρεοκοπία και η κατάρρευση αποφεύχθηκαν στο παρά πέντε το 2010 χάρη στην παρέμβαση των ξένων αλλά οι ενδείξεις από το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας, τις ανεξόφλητες οφειλές στο δημόσιο, στα ταμεία και τις τράπεζες δείχνουν πως πολύ σύντομα το σενάριο έκτακτης ανάγκης θα τεθεί σε λειτουργία ξανά.

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου δεν είναι η εξαίρεση αυτής της κυβέρνησης, ούτε αυτής της Βουλής που αποτελεί τον κανόνα. Αποτελεί το μέσο όρο μιας πολιτικής γενιάς ηλιθίων, ως επί το πλείστον, που ανδρώθηκε και έμαθε να αντιλαμβάνεται τον κόσμο μέσα από πελατειακές σχέσεις και ρουσφέτια προς ψηφοφόρους, εκδότες και κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.

Νομίζετε όμως πως η υποστήριξη που προσφέρει στους πελάτες του πολιτικού συστήματος η κ. Χριστοφιλοπούλου είναι η χειρότερη προοπτική γι’ αυτή τη χώρα;

Είναι γιατί δεν έχετε διαβάσει τις θέσεις του κ. Μητρόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:

«Ο Αλέξης Μητρόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι δεν μπορεί την ώρα που έχει επέλθει παραγραφή όλων των πράξεων υπουργών και πρωθυπουργών που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, να αναγορεύει η κυβέρνηση σε μείζον ζήτημα τον αναδρομικό έλεγχο μετατροπής των συμβάσεων της κυβέρνησης Καραμανλή, προκειμένου να βρει τη μεγάλη δεξαμενή των απολύσεων που υπαγορεύει το μνημόνιο…».

Αντί να απαιτήσουν τρόπο να τιμωρηθούν οι επίορκοι υπουργοί, πρωθυπουργοί και πολιτικοί που οδήγησαν τη χώρα στα «βράχια» διεκδικούν να απαλλαχθούν των ευθυνών και οι πελάτες τους…

Αυτό είναι κοινωνικοποίηση και γενίκευση της απάτης και της κλοπής…

Ο φοροφυγάς του 1 εκατ. ευρώ διεκδικεί την ατιμωρησία του καταχραστή των 30.000 και 50.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια γενιά πολιτικών ηλιθίων και ερπετών που στις αρχές του 2010 αδυνατούσε να καταλάβει πως η χώρα βρισκόταν προ χρεοκοπίας και στάσης πληρωμών με συνέπεια το εσωτερικό χάος και το διεθνές ντόμινο.
Οι άξιοι και οι έντιμοι αυτής της χώρας που δεν θέλουν να αναμειχθούν με το βούρκο αυτού που αποκαλείται δημόσια ζωή, δραπετεύουν μαζικά στο εξωτερικό.

Όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν σε όλες τις μεγάλες εθνικές καταστροφές από το 1453 και μετά…

Μοιραία, στον ελληνικό λαό δεν απομένει παρά να δώσει ραντεβού στα γουναράδικα. Εκεί που καταλήγουν τα αγρίμια που πέφτουν στα χέρια των κυνηγών…

Ραντεβού στα γουναράδικα λοιπόν…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου