Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Το ΚΚΕ κάνει μόνο "αντιφασιστικές" εκδηλώσεις. Αντικυβερνητικές ποτέ!

Γράφει ο Αντίοχος


Συνεχίζονται κανονικά οι… αντιφασιστικές δραστηριότητες του… τιμημένου κουκουέ και των δορυφορικών του οργανώσεων, όπως μας πληροφορεί η επίσημη ιστοσελίδα των σπαγκοραμμένων του Περισσού. Πάρτε μια μικρή γεύση:

"Συνεχίζεται η προβολή αντιφασιστικών ταινιών στα γραφεία της ΕΛΜΕ Πειραιά"

Μπροστά στην επέτειο της Απελευθέρωσης της χώρας μας από τους ναζί καταχτητές, πραγματοποιήθηκε από την ΕΛΜΕ Πειραιά η ιστορική ξενάγηση – εκδήλωση για τη Μάχη της Ηλεκτρικής, ενώ προβλήθηκε στα γραφεία της ΕΛΜΕ το ντοκιμαντέρ του Διονύση Γρηγοράτου «Το μπλόκο της Κοκκινιάς».


Οι επόμενες ταινίες, που θα προβληθούν επίσης δωρεάν, είναι ένα ακόμη ντοκιμαντέρ και δύο κλασικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Πιο συγκεκριμένα:

Τετάρτη 22 Οκτώβρη, 7.30 μ.μ.:

Έλα να δεις, το αριστούργημα του Έλεμ Κλίμοφ (Σοβιετική Ένωση 1985)….

Θεσσαλονίκη: Αντιφασιστική εκδήλωση από το Σύλλογο Γυναικών της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας

Αντιφασιστική εκδήλωση πραγματοποιεί σήμερα ο Σύλλογος Γυναικών της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στην οδό Μυκηνών 17 και θα περιλαμβάνει προβολή από ντοκιμαντέρ για την άνοδο του φασισμού και την αντίσταση των λαών κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου».

Κι εδώ, λοιπόν, προκύπτει αβίαστα το εξής ερώτημα: θα κάνει και καμιά αντικυβερνητική εκδήλωση το (δήθεν) «κόμμα του λαού»; Και αν ναι πότε; Μήπως μόλις γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου