Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Μάθανε πως γαμιόμαστε και πλάκωσαν κι οι αλβανοί...

Στη φωτό, ελληνόφωνη μεταναστολάγνα κυρία, ανοίγει τα σύνορα για να μπουκάρει μέσα το αλβαναριό [με την καλή έννοια, πάντα...]   

1. Λάβαρα και τσαμπουκάδες

Στον πρόσφατο αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία, Αλβανοί κατσαπλιάδες περιφέρανε απάνω από το γήπεδο, λάβαρο της «Μεγάλης Αλβανίας» δεμένο σε τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι.
Στον χάρτη που ήταν τυπωμένος απάνω του, συμπεριλαμβάνονταν το Κοσσυφοπέδιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία και η Κέρκυρα!
Οι Σέρβοι παίκτες κατεβάσανε το αεροπλανάκι αλλά τα αλβαναριά χύμηξαν πάνω τους, για να τους πάρουν τη «σημαία». Σέρβοι πατριώτες μπήκανε μέσα και οι Αλβανοί έφαγαν το ξύλο της αρκούδας.
Ο αγώνας διακόπηκε και συνελήφθη ο αδερφός του Αλβανού πρωθυπουργού, ο οποίος βρίσκονταν στο γήπεδο και πιθανολογείται ότι είχε συμμετοχή στην ηλίθια προβοκάτσια [αντάξια της αλβανικής διανοητικής μπρουταλιτέ]

Μέχρις εδώ, καλά…
Ωστόσο, οι Αλβανοί μεθυσμένοι από την επιτυχία τους να ξεφτιλίσουν ταυτόχρονα Σερβία και Ελλάδα, έδωσαν συνέχεια στον εθνικιστικό τους παροξυσμό, μέσα στο έδαφος της Νότιας Αλβανίας ή, αν προτιμάτε, της Βορείου Ηπείρου.

Ξεπατικώνω εδώ από την τοπική ιστοσελίδα himara μια λακωνική περιγραφή των γεγονότων…
«..Προκλητική επίθεση δέχθηκε ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου στην Δερόπολη χωρίς λόγο και αιτία. 
Χθες το βραδυ όλοι οι Αλβανοί μετά τα επεισόδια στον αγώνα ανάμεσα στην εθνική ομάδα της χώρας τους με την Σερβία στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016 απέδειξαν τον «Ευρωπαϊκό πολιτισμό» τους και τον εθνικισμό τους.
Συγκεκριμένα κάτοικοι του χωριού Λαζαράτι φημισμένου για την παράγωγη χασισοφυτείας δημιουργώντας ένα κομβόι αυτοκινήτων, εισέβαλαν στο χωριό Δερβιτσάνη της Κάτω Δερόπολης της Ελληνικής Μειονότητας φωνάζοντας συνθήματα όπως: «θα σας κάψουμε Χριστιανοί!» θυμίζοντας μας το 1955 τι είχε γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συνθήματα κατά της Ελλάδος και του Ελληνισμού. 
Δυστυχώς όμως οι Αλβανοί δεν αρκέστηκαν μόνο στα συνθήματα αλλά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν κατοίκους του χωριού και για αρκετή ώρα περιφέρονταν με τα αυτοκίνητα τους στους δρόμους του χωριού, εκφοβίζοντας τους κατοίκους όπου εκείνη την ώρα είχαν πιαστεί στον ύπνο και μη έχοντας πολλές επιλογές να αντιδράσουν. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκαν και πυροβολισμοί που προέρχονταν από κατοίκους της Δερβιτσάνης και ρίχτηκαν στο αέρα για εκφοβισμό κατά των Αλβανών. Ενώ κάποιοι κάτοικοι έτρεξαν στην εκκλησία του χωριού χτυπώντας τις καμπάνες ώστε να συγκεντρωθούν και να απαντήσουν στην προκλητική «επέλαση» των Αλβανών..." [Βλ. κι εδώ]: 



Το ...λάβαρο που περιέφερε το αλβαναριό μαζί με ολίγες
εξηγήσεις για το τι σημαίνουν αυτά που απεικονίζει
Τα δύο πρόσωπα που βλέπουμε είναι αυτό του ιδρυτή του αλβανικού κράτους Ισμαήλ Κεμάλι και του Αλβανού πολεμιστή Ίσα Μπολετίνι εθνικού ήρωα των Κοσοβάρων που πρωτοστάτησε στον ανταρτοπόλεμο κατά της Σερβίας το 1910. Ο χάρτης ανάμεσα στα δύο πρόσωπα, είναι αυτός της μεγάλης Αλβανίας, που εκτός των άλλων περιλαμβάνει ελληνικά εδάφη μέχρι και την Θεσπρωτία. Στο κάτω μέρος βλέπουμε γραμμένη την λέξηAutochthonous δηλαδή Αυτόχθονες δηλώνοντας πως οι περιοχές αυτές τους ανήκουν διότι ζουν χρόνια σε αυτές και δεν μετοίκησαν. [βλεπε κι' εδώ]
Οι τσαμπουκαλίδικες προκλήσεις του αλβαναριού κατά των Ελλήνων, δεν ήσαν οι πρώτες.
Το αλβαναριό ποτέ δεν αποδέχτηκε την ελληνικότητα της Βορείου Ηπείρου αλλά ούτε καν την ελληνικότητα ολόκληρης της Ηπείρου και ενός τμήματος της Μακεδονίας.
Αντιθέτως, έχουν το θράσος να θεωρούν δικά τους εδάφη κα την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, οικειοποιούμενοι μάλιστα τον ίδιο τον πολιτισμό των Ηπειρωτών, όπως οι Σκοπιανοί οικειοποιούνται τον πολιτισμό των Μακεδόνων ή οι Τούρκοι τον πολιτισμό των Ιώνων.

Κορυφαίο γεγονός της αλβανικής μισαλλοδοξίας, ήταν ο φόνος του 37χρονου Αριστοτέλη Γκούμα τον Αύγουστο του 2010 στη Χιμμάρα, επειδή επέμενε να μιλάει στην Ελληνική γλώσσα. 
[Βλ. κι εδώ].
Η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα έχει θαφτεί από όλα τα ΜΜΕ, ενώ το ίδιο το Ελληνικό κράτος αναγνωρίζει την αστεία εκδοχή των Αλβανών, ότι ήταν τροχαίο ατύχημα [όσο και η δολοφονία του Λαμπράκη, με το γνωστό τρίκυκλο…]
Κι όχι μόνον αυτό, αλλά η «ανεξάρτητη» ελληνική δικαιοσύνη κάλεσε σε απολογία [κατόπιν εντολής της αλβανικής δικαιοσύνης] ανθρώπους της Χρυσής Αυγής, επειδή παραβρέθηκαν
στο φετεινό μνημόσυνο του Αριστοτέλη Γκούμα!

Στην πραγματικότητα οι Έλληνες της Αλβανίας ζουν σε καθεστώς διαρκούς τρομοκρατίας, ώστε να αναγκαστούν να αρνηθούν την ελληνικότητα τους και να λησμονήσουν τη γλώσσα τους, την ίδια στιγμή που οι δωσίλογοι της ελληνόφωνης οικονομικοπολιτικής ελίτ, ευνοούν τη δημιουργία αλβανόφωνου κόμματος στην Ελλάδα! 
Αυτό λοιπόν που αληθινά προξενεί τρόμο σε κάθε Έλληνα πατριώτη, δεν είναι η γραφικότητα των αλβανοτσαμπουκάδων [άλλωστε το αλβαναριό δεν θα ξεπεράσει ποτέ το επίπεδο του βαλκάνιου κατσαπλιά] αλλά το μέγεθος της εθνικής προδοσίας και ο μισελληνισμός του ελληνόφωνου πόπολου, που κρατάει τους προδότες στην εξουσία!

Μια προδοσία που θα μετατρέψει σύντομα  τη γραφική αλητεία του αλβαναριού, σε εθνικό κίνδυνο [όπως τη μετέτρεψε στο Κοσσυφοπέδιο για τους Σέρβους…]

2. Μάθανε πως γαμιόμαστε και πλάκωσαν κι οι Αλβανοί

Φωτο: από τις επιθέσεις των Αλβανών στους Έλληνες της Δερβιτσάνης
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός, ότι ένας από τους πρώτους κουραδόμαγκες της αλβανικής ομάδας, που επιτέθηκε στους Σέρβους παίκτες, προσπαθώντας να τους αρπάξει το λάβαρο της Μεγάλης Αλβανίας, ήταν ο Άντι Λίλα, ο οποίος παίζει μπάλα [και τρώει ψωμί] στον Π.Α.Σ. Γιάννινα!

Ο τύπος αυτός [όπως δείχνει καθαρά τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει σε όλο το διαδίκτυο] χυμάει απάνω στον Σέρβο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κρατάει το κουρελόπανο του αλβαναριού κι εξαιτίας αυτής ακριβώς της απίστευτης βιαιότητας, αρχίζουν τα επεισόδια!
Κανονικά και για έναν λαό που θέλει να επιβιώσει ως έθνος, θα έπρεπε όλοι οι οπαδοί του Π.Α.Σ. Γιάννινα να βρίσκονται έξω από το γήπεδο και να μουντζώνουν τον Αλβανό.

Αντί του γενικού ξεσηκωμού των Ηπειρωτών και την άμεση απόλυση του Άντι Λίλα από την Π.Α.Ε. Γιάννινα, η διοίκηση έβγανε μια χαλαρή ανακοίνωση για κλήση του σε απολογία, προαναγγέλοντας ταυτόχρονα και τον λόγο για τον οποίο ο αλβανός τσαμπουκάς θα πέσει στα μαλακά.  

Ξεπατικώνω εδώ όλη την ανακοίνωση της Π.Α.Ε., μαυρίζοντας τη φράση που θα χρησιμοποιηθεί για να διασωθεί ο κουραδόμαγκας…

«…Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και οι Έλληνες, κυρίως μέσω των Ολυμπιακών αγώνων, αυτό κληροδότησαν διαχρονικά στην ανθρωπότητα.
Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Βελιγράδι κάθε άλλο παρά υπηρετούν αυτές τις πανανθρώπινες αθλητικές αξίες.
Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου.
Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες…» [Βλ. κι' εδώ]

Με λίγα λόγια, το αλβαναριό θα πει ότι: «εγώ πήγα να τους χωρίσω» και θα είναι όλα μια χαρά [εξόν και αν ξεσηκωθούν οι Γιαννιώτες!]
Σκέψου να μην εμπεριέχονταν και τα Γιάννινα στη Μεγάλη Αλβανία. Μπορεί να σηκώνανε και την αλβανική σημαία στο κέντρο των Ιωαννίνων, όπως έκαμε ο κ. Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη…

Το ίδιο χαλαρή και λουλουδάτη ήταν και η ανακοίνωση του κ. Βενιζέλου, για τα γεγονότα, που ούτε λίγο ούτε πολύ, παροτρύνει τους δυστυχείς βορειοηπειρώτες, να χρησιμοποιήσουν λιπαντικό, σε περίπτωση που πονάνε πολύ! 
Κλασική αλβανόφατσα.
Προσέξτε την αλαζονεία στο ύφος και την χαρακτηριστική μικρόνοια του πεπλατυσμένου κρανίου.
Οι 9 στους 10 Αλβανοί διαθέτουν ακριβώς τα ίδια φυλετικά χαρακτηριστικά.
Ο εικονιζόμενος κύριος ανήκει σε συμμορία Αλβανών, που μπαίνουν στα σπίτια των ελλήνων με καλάσνικοφ και τους βασανίζουν μέχρι θανάτου, για να τους αποσπάσουν 200 ευρόπουλα!
Αυτός και οι υπόλοιποι συμμορίτες, μετά από κάθε συμπλοκη με την αστυνομία την κοπανούσαν στην Αλβανία, όπου δεν τους πείραζε κανείς!
Εμεναν λιγους μηνες μεχρι να ξεχαστει το γεγονος και επεστρεφαν δριμυτεροι...
Η μεταναστολαγνεια των εντόπιων αμνων, συντηρεί και επαυξάνει
την όρεξη αυτών των κατσαπλιάδων για περισσότερα κούρσα...
Οι ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις του αλβαναριού θα οδηγήσουν νομοτελειακά σε μια νέα αναστάτωση στα Βαλκάνια [γι αυτό τους χαρτζηλικώνουν οι Αμερικάνοι, άλλωστε] στην οποία το πρώτο θύμα θα είναι η ελληνόφωνη ινδογρεκία των σαμαροτσιπρανδρέων.

Το πράγμα δεν πάει απλώς προς τα εκεί, είναι δρομολογημένο και προσυμφωνημένο.
Εκείνο όμως που μου προκαλεί απέραντη θλίψη είναι η τύφλα του εδώ πόπολου, που όχι μόνον δεν αντιδρά στον αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό αλλά αντίθετα τον συντηρεί και τον επαυξάνει!
Η μεταναστολαγνεία και ο μισελληνισμός της συντριπτικής πλειοψηφίας των ελληνοφώνων μαζών, έχει φτάσει πλέον σε επίπεδα μαζικής ψύχωσης.  
Κι αυτό ενεργεί σαν ισχυρό διεγερτικό της εγγενούς βαρβαρότητας του αλβαναριού, που [με το δίκιο του] αρχίζει πια να αντιλαμβάνεται ότι οι ελληνόφωνες μάζες είναι έτοιμες «να ζητήσουν κι άλλο!»

Ζω σε μια γειτονιά που αποκαλείται «μικρά Τίρανα»
Συναντώ δεκάδες αλβανόφατσες κάθε ημέρα, εξαιτίας της δουλειάς μου.
Αμέσως μετά τα γεγονότα στον αγώνα και την έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης από τα κογκλάβια της καθεστωτικής ελίτ, διαβάζω στα μάτια τους την υπεροψία.
Δεν μας μισούν, όπως θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, εξαιτίας του ότι η Ελλάδα διαθέτει πολυκαταστήματα και λουσάτη χλίδα [αυτά συγκινούν το αλβαναριό]
Μας σιχαίνονται!
Και μας σιχαίνονται, όπως σιχαίνεται κανείς μια πόρνη, που δεν κρατάει ίχνος αξιοπρέπειας…

Σε βιβλίο που πουλάει τρελά στην Αλβανία, οι Έλληνες χαρακτηρίζονται: «δειλοί, κερατάδες, πούστηδες και τεμπέληδες!»
Κι έχουνε δίκιο!
Όταν βλέπεις ότι σχεδόν ολόκληρος ο κλάδος των οικοδομικών εργασιών έχει πλέον παραχωρηθεί στους Αλβανούς, όταν βλέπεις στους μισούς πάγκους των λαϊκών αγορών να στέκονται Αλβανοί κι όταν ακούς να «φέρω μιαν Αλβανίδα να μου καθαρίσει το σπίτι», τότε μόνον ένα πράγμα μπορείς να συμπεράνεις.
Ότι αυτός εδώ ο λαός γουστάρει να πεθάνει!

Όσοι από εμάς [τους λιγοστούς] νιώθουμε ακόμα Έλληνες, θα έπρεπε να το’ χουμε καλύτερο να βρωμίσει το σπίτι μας ή να πέσει η μάντρα μας, παρά να δώκουμε δουλειά σε κάποιον από αυτούς τους λαθρέποικους, που στο κάτω-κάτω τη στερούμε από έναν Έλληνα.
Γιατί εμείς τους κάναμε μάγκες.

Εμείς, που αντί να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στον Έλληνα, ευθύς με το που ξέσπασε η κρίση και γέμισε ο τόπος ανέργους, πάμε και δίνουμε δουλειά στον κάθε αλβανοκογκολέζο με το ηλίθιο επιχείρημα ότι δεν βρίσκουμε Έλληνα!
Ε λοιπον, ακομα και να μην βρούμε Έλληνα να μας βάψει το σπίτι [που αν το ψάξουμε θα βρούμε και θα μας κάνει και καλύτερη δουλειά] καλύτερα να το αφήσουμε άβαφτο, παρά να δώσουμε ευκαιρία σε έναν Αλβανό να στείλει και άλλα ευρόπουλα στην Αλβανία.
Στο κάτω-κάτω, τι μετράει ρε Έλληνες περισσότερο στη ζωή?
Η σωτηρία της πατρίδας ή τα κάγκελα της μάντρας μας στο εξοχικό?
   
Ο πολύ επικίνδυνος αλβανικός φονταμενταλισμός οφείλεται αποκλειστικά στη δικιά μας εθνική ηλιθιότητα.
Αφήνουμε να δημιουργηθεί ένα νέο «μακεδονικό ζήτημα» στην Ήπειρο, όπως αφήνουμε να δημιουργηθεί ένα νέο ζήτημα «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη μας κι όπως [να μου το θυμηθείτε] θα αφήσουμε να δημιουργηθεί και ένα νέο ζήτημα Βουλγαρικής μειονότητας στην ανατολική Μακεδονία!

Η μεταναστολαγνική μας τύφλα και το βαθειά νυχτωμένο όραμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών [που εφαρμόζεται φυσικά με τους έλληνες στον ρόλο του θύματος] κάμουν καλό μοναχά στα σχέδια της διεθνούς γραβατοπειρατείας και των εγχώριων εργολάβων της, που πληρώνονται αδρά για να τα προωθούν.
Αν και όταν αποφασίσουν τα αφεντικά του πλανήτη να εφαρμόσουν το μοντέλο Κόσσοβο και για την Ελλάδα, τότε δεν θα αρέσει καθόλου στους τωρινούς αλβανολάγνους, η κατάσταση που θα δημιουργηθεί, όπως δεν άρεσε καθόλου και στους Σέρβους, η εθνική τους ανοησία να αφήσουν να δημιουργηθεί ένας αλβανικός θύλακας στο Κοσσυφοπέδιο…

Η κατάσταση στα βαλκάνια αυτή τη στιγμή μυρίζει μπαρούτι.
Το αλβαναριό διαθέτει κιόλας μια πέμπτη φάλαγγα εντός του ελληνικού εδάφους, που θα χρησιμοποιηθεί κατάλληλα, αν και όταν χρειαστεί.
Μην φαντάζεστε διόλου ότι η ελληνική κοινωνία έχει τη δύναμη να τους αφομοιώσει και να τους εξελληνίσει. Αυτά γινόντουσαν στα παλιά τα χρονια, όταν ακόμα υπήρχε Ελληνικός πολιτισμός.
Σήμερα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: ο αφελληνισμός των Ελλήνων.
Όχι μόνον δεν πρόκειται να αφομοιώσουμε καμία από τις ορδές των λαθρομεταναστών που εγκαταστάθηκαν με το έτσι θέλω στις πόλεις μας, αλλά αντίθετα είναι ο δικός μας πολιτισμός που θα διαλυθεί σταδιακά, στην κρεατομηχανή της πολυπολιτισμικότητας.

Ο ελληνισμός βρίσκεται απλώς σε κατάσταση ακήρυχτου πολέμου. Γύπες της παγκοσμιοποίησης, βαλκάνιοι λαθροκατακτητές και ομάδες αδίστακτων αφροασιατών, γυρνάνε πάνω από το ετοιμοθάνατο σώμα του, περιμένοντας τη στιγμή που θα χάσει και την τελευταία του ικμάδα για να ξεσκίσουν το πολυπολιτισμικό ψοφίμι…

Συλλογιστείτε μοναχά πως γελάνε όλοι αυτοί που μας επιβουλεύονται [Τούρκοι, Αλβανοί, Πακιστανοί, Εβραίοι, Αφγανοί κ.ο.κ.] όταν ακούνε τις ευρωπαϊκές παπαριές για έναν πολυπολιτισμικό παράδεισο ανοιχτών συνόρων!

Ξέρετε εσείς να μπαίνουνε λαθρέποικοι στην Τουρκία, στην Αλβανία ή στο Ισραήλ και να κάνουν τους μάγκες, ζητώντας να τους χτίσουνε τζαμιά και να τους δώσουνε δουλειές?      
Την επόμενη μέρα θα έχουνε χάσει το κεφάλι τους!
Εμείς λοιπόν γιατί τους ανοίγουμε και τα σύνορα και τα πόδια?   

Είμαστε τόσο μαλάκες που δεν καταλαβαίνουμε ότι ο λύκος, προκειμένου να καταβροχθίσει τα αρνάκια είναι ικανός να παραστήσει το πρόβατο?
Φαίνεται ότι είμαστε!
Γι αυτό και γελάει μαζί μας το αλβαναριό [αν δεν μας θεωρεί και πουσταριά που ζητάμε κι άλλο…]

Στην κατάσταση ακήρυχτου πολέμου που βρίσκεται αυτή την ιστορική στιγμή η Ελλάδα και με δεδομένο ότι στο γκουβέρνο κουμαντάρουνε προδότες, εμείς οι λιγοστοί Έλληνες, δεν έχωμε άλλη επιλογή από το να δράσουμε υπόγεια.
Να αντισταθούμε κάτω από τη μύτη του ρουφιάνου και  μακριά από το δάχτυλο του κουκουλοφόρου δωσίλογου.  
Να αρνηθούμε κάθε είδους εργασια ή συνεργασία σε όλους αυτούς που μας κατσικώθηκαν εδώ, ως λαθροκατακτητές μας. Και προπαντός να μποϋκοτάρουμε τη βαρβαρότητα τους, που απομυζά και τους τελευταίους χυμούς τουπολιτισμού μας.
Αν θέλουμε να έχουμε μια κάποια ελπίδα, για να επιβιώσουμε ως έθνος.
Αλλιώς, θα μάθουν ότι γαμιόμαστε και θα μας την πέσουνε και οι αλβανοκογκολέζοι…

1 comments:

  1. Ο Λιλα ειναι ενα τσογλανι που παιρνει πολλα φραγκα απο τα Γιαννενα και χρωσταει παντου...Αν ειστε μαγκες μην ξαναπατε γηπεδο μεχρι να τον ξαποστειλουν απο εκει που ηρθε...Αλλα σιγα μην το κανετε...Αμα ειναι για μπαλλα μεχρι και πιπες θα κανετε στους Τουρκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή