Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αυτό είναι το "άγριο & προοδευτικό" ...νιάτο που πέταξε τα σκουπίδια στη μούρη του αντιπρύτανη! (φωτο)

Αίσθηση προκάλεσε χθες η κίνηση ομάδας φοιτητών του ΕΚΠΑ να αδειάσουν σακούλες με σκουπίδια κυριολεκτικά πάνω στον αντιπρύτανη του Ιδρύματος. Οι θλιβερές αυτές για την παιδεία μας εικόνες έκαναν τον γύρο των μέσων ενημέρωσης, με τα βλέμματα όλων να τραβά ο μαυροφορεμένος "κοτσιδάκιας και ..."προοδευτικός" φοιτητής που άδειασε πρώτος τη σακούλα.

Πρόκειται για τον Χρήστο Ξαγοράρη, φοιτητή Νομικής από το 2010, και ο οποίος έχει συμμετάσχει ενεργά και με παρόμοιες συμπεριφορές (σήμα κατατεθέν των κόκκινων και ροζ πουα αποχρώσεων) στις φοιτητικές "διαμαρτυρίες" για τις αλλαγές που προωθούνται στα Πανεπιστήμια.

Ο Ξαγοράρης (με το σκουλαρίκι στα ...χείλη) μαζί με αρκετούς ακόμα φοιτητές του ΕΚΠΑ εισήλθαν στο γραφείο του αντιπρύτανη Αντώνη Καλοκαιρινού, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις άσχημες συνθήκες καθαριότητας που επικρατούν στο Ίδρυμα. 

Αφού εξέθεσε "κόσμια" τις ..."δημοκρατικές" απόψεις του για τα θέματα της καθαριότητας, της φύλαξης του ιδρύματος, (τον έπιασε ο πόνος), της παρουσίας της αστυνομίας, των διαγραφών των λιμναζόντων φοιτητών, αλλά και της πρότασης για ηλεκτρονική ψηφοφορία, άδειασε μια σακούλα με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του αντιπρύτανη, φωνάζοντας παράλληλα «αυτό είναι το ελληνικό Πανεπιστήμιο» ...(που στα προπύλαιά του σταυλίζονται τα λαθροφέρματα και πωλούν την πραμάτεια τους, λέμε εμείς).

Η κίνησή του αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε σάλο αντιδράσεων (πλην των εκπροσώπων των "προοδευτικών δυνάμεων) και η εικόνα του ...μοστράρει από χθες παντού... ή σχεδόν παντού...

7 comments:

  1. Ανυπομονώ να πάρει πτυχίο για να του αναθέσω μια σοβαρή μου δικαστική υπόθεση...
    ilst

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΙΑΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ Κ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 25 Νοεμβρίου 2014 - 2:19 μ.μ.

    Αφού με ρωτάς αγαπητέ ανώνυμε θα σου απαντήσω:

    Αν ήταν Χρυσαυγίτης, θα γινόταν της πουτάνας το κάγκελο.

    Τα ΜΕΜ (καλά διαβάζεις, διότι περί Μέσων Ενημέρωσης Μαζών πρόκειται) θα ούρλιαζαν υστερικά, ενώ τα ..."προοδευτικά" ρετάλια θα είχαν μετατρέψει την σακούλα με τα σκουπίδια σε ολόκληρο ... απορριμματοφόρο

    Μη με ρωτάς για τα ...αυτονόητα.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι περιμένετε από αλήτες; Για αυτούς είναι όλα λογικά. Να τον χαίρονται η μάνα του και ο πατέρας του και η ντροπή δική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ο ίδιος ο 6,31. Να αγιάσει το χέρι σου φίλε giannioti. Ναι της πουτάνας το κάγκελο θα γινόταν αν ήταν χρυσαυγίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Εισαγγελέας δεν θα πρέπει να επέμβει; Η μήπως καλύπτεται και ή πράξη αυτή από το πανεπιστημιακό άσυλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επαναστάτης χωρίς αιτία. Είμαι σίγουρος οτι δεν κούνησε ποτέ το κουλό του να μαζέψει ένα σκουπίδι από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή