Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Τούρκογλου: Θα σας "πηδήξουμε" για ...τεχνικούς (!) λόγους... - Τελειώσαμε!!!

Συνεδρίασαν οι πρωταίτιοι της χούντας, προκειμένου να δουν πως θα διαχειριστούν την πανωλεθρία του Παρισιού, αλλά και τα εσωκομματικά μέτωπα που έχουν «ανάψει» τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα αχνό σημάδι περί άμβλυνσης των εντάσεων.

Κατήφεια, μιζέρια και καφές… πικρός στην συνεδρίαση Σαμαρά, Βενιζέλου με τον Γκίκα Χαρδούβελη. Η τρόικα δεν συνερίζεται τους φόβους τους για «πολιτική αστάθεια» όταν δεν θα είναι πρωθυπουργός ο συμπλεγματικός Σαμαράς και ο αστράτευτος "ογκόλιθος" της πολιτικής Βενιζέλος - Τούρκογλου και πιέζει για νέα μέτρα.

Ο Γιωργάκης ζητάει πίσω το κόμμα του μπαμπά του και η Ντόρα καλεί - εμμέσως ακόμα- τον Σαμαρά σε άρον - άρον παραίτηση, πριν η Νέα Δημοκρατία πάει σε μονοψήφια ποσοστά. Δύσκολα τα πράγματα όταν ακόμα και οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν εγκαταλείψει τα ανδρείκελα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και ο Ψυχάρης τους εγκατέλειψε και ο ΔΟΛ έχει κάνει στροφή προς τα… αριστερά.

Μόνο ο Μπόμπολας τους έμεινε και αυτός λειψός, οπότε η μοναδική διαχείριση που μπορεί να υπάρχει για την καταστροφή είναι η επικοινωνιακή, αλλά και αυτή είναι σχεδόν αδύνατη.

Τελείωσε η επικοινωνιακή πολιτική με την «έξοδο από τα μνημόνια» και οι σαμαροβενιζέλοι έγιναν «λαγοί». Βγήκε ο Βενιζέλος και είπε ευθέως ότι το μνημόνιο παρατείνεται.

Ιδού οι δηλώσεις: «Το μνημόνιο μπορεί να παραταθεί για τεχνικούς λόγους, για μερικές μέρες ή εβδομάδες μετά το τέλος του έτους» 

Κοινώς... "χαιρέτα την, την έξοδο που χάνεις"...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου