Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Οι προ[εδρο]δότες


Και σαν να μην έφταναν όλες οι λίστες, οι μίζες, οι αρπαχτικές και οι ρεμούλες του λεγόμενου συνταγματικού τόξου, τώρα ψάχνονται να βρουν και πόσοι θα τα πάρουν, για να μας δώσουν πρόεδρα της φαυλοκρατίας.
Τους προ[εδρο]δότες…

Και δεν ψάχνονται πλέον στα μουλωχτά, να πεις ότι βαστάνε τα προσχήματα. Ψάχνονται ανοιχτά. Κανονικά και με το νόμο. Βγάλανε στη φόρα και την ταρίφα: τρία εκατομμυριάκια σε χαρτί, σε λίρες, σε χρυσό, όπως γουστάρετε.
Μέχρι που βγήκε η εφημερίδα των Κουρήδων, με ένα πρωτοσέλιδο… να!
Είκοσι βο[υ]λευτές λέει τα έχουν αρπάξει αλλά κάνουν την πάπια.
Είκοσι [20] προ[εδρο]δότες.
20Χ3.000.000 = 60.000.000!
Αειντε και σε καλή μεριά…
Δηλαδή εδώ μιλάμε για την ακριβότερη κωμική παραγωγή, από συστάσεως χόλυγουντ.
Τύφλα να χει η βυζοβίζιον…
Και με τη βούλα της δικαιοσύνης! Asistant Producer: παναθηναϊκάκηδες και οι λοιποί. Κι επειδή κυκλοφορούν κάτι βιντεάκια με εθνοπατέρες που τα χώνουν στις τσέπες, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» φροντίζει για το κοινό καλό…
Απαγορεύεται πάσης φύσεως καταγγελία που μπορεί να αποδείξει τυχόν αρπαχτές των ευγενών προ[εδρο]δοτών της ελληνόφωνης βο[υ]λής. Τυχόν οπτικοακουστικό υλικό θα θεωρείται παράνομο και θα τιμωρούνται αυτομάτως τα θύματα!
Μάλιστα.
Αυτό θα πει δικαιοσύνη…
Να τα βλέπουν οι βουσμάνοι και να σκάζουν στα γέλια… 
Κι όχι τίποτε άλλο… Αλλά έχουν τα μούτρα οι προ[εδρο]δότες, να βγαίνουν στα κανάλια, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.Εμείς?Εμείς για το καλό του Ελληνικού λαού θα πούμε: «Ναι σε όλα»Κι όχι ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό το «ναι σε όλα» που θα μας φορτώσει στην πλάτη έναν νέο παπούλια στη θέση του παπούλια.Ξέρουν και παραξέρουν.Τα μέηλ προς τους τοποτηρητές της διεθνούς γραβατοπειρατείας πάνε κι έρχονται.Ναι, στην αύξηση του ΦΠΑ. Ναι στους έμμεσους φόρους. Ναι στην περικοπή μισθών και συντάξεων. Ναι στην εξαθλίωση. Ναι στην απελπισία. Ναι σε όλα!
Και βέβαια τα ξέρουν.
Ξέρουν ότι μετά τη δική τους προ[εδρο]δοσία θα αρχίσει ένας νέος γύρος του θανάτου γι αυτόν τον δύσμοιρο λαό, που στο τέλος του θα κρύβει ένα νέο μνημόνιο και ξανά-μανά νέους φόρους, νέες περικοπές, νέα λουκέτα, νέους πλειστηριασμούς, νέες ταπεινώσεις, νέα αδιέξοδα.
Ωσότου να ρημάξει εντελώς ο τόπος και να τον καταπιούν τα λυγκόρνια της παγκοσμιοποίησης αμάσητον.

Άκου, δεν ξέρουν?
Όλα τα ξέρουν. Και τα τωρινά ξέρουν και τα μελλούμενα ξέρουν…
Αλλά βλέπεις, πέφτουν οι κουμπαράδες σαν το χαλάζι.
Κι εξόν από τους κουμπαράδες, πέφτουν και κάτι απειλές, βαριές σαν του καρατζαφέρη.
Γιατί όλοι και όλες τους έχουν πολλά κρίματα. Και τους κρατάει γερά το καθεστώς κι από χέρια κι από τα πόδια… Κι αν βγαίνει τώρα τελευταία και τίποτα στη φόρα, είναι επειδή έχουνε πέσει κάτι άλλες μυστικές υπηρεσίες, κάτι άλλες μασονίες, που θέλουν να διώξουν τη γαλαζοπράσινη συμμορία και να βάνουν στη θέση της τη βυσσινοκόκκινη συμμορία.
Όλα τα ξέρουν λοιπόν τα καθαρματάκια της μίζας. Κι αν βάνουν πρώτοι-πρώτοι την υπογραφή τους στη θανατική καταδίκη των Ελλήνων, να μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το πράττουν εν πλήρη συνειδήσει και με γνώση των συνεπειών.Όχι 20% και 80% και άλλες τέτοιες ταρζανιές.100% προ[εδρο]δότες!
Κι έρχομαι τώρα εγώ και συλλογιέμαι ρε πούστη μου…
Να τανε τίποτα φτωχαδάκια, που τους τάξανε τα μύρια και λυγίσανε, να πω – πάει στο διάλο… 
Αλλά αυτοί δεν ξέρουν τι έχουν.
Να από τον βουλευτικό τους μισθό, να από τις επιτροπές, να από τις αρπαχτές, να από τις εξυπηρετήσεις, να… και να… και να…
Αλλά ζητάνε κι άλλα!
Πόση λεηλασία θέλετε ακόμα ρε προ[εδρο]δότες για να χορτάσετε?Πόσα λουκέτα, πόσα λιγόθυμα παιδιά, πόσους αστέγους, πόση καταστροφή, πόση αθλιότητα, πόσες αυτοκτονίες θέλετε ακόμα ρε σαπίλες, για να πείτε: «φτάνει, ως εδώ!»Και προπαντός, πόσα άλλα πρέπει να κάνετε ακόμα σ’ αυτό το τηλεβαρεμένο το πόπολο, για να σηκωθεί απάνου και να σας περάσει μαχαίρι, ρε δήμιοι των εθνών?Αλλά βλέπεις, για να γράψει έναν κύκλο ο ήλιος απάνω από την ιστορία των λαων, θέλει ποτάμια αίμα στους δρομους τους.Κι αυτό το αίμα δεν ήρθε η ώρα του να χυθεί ακόμη…
panusis

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου