Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Η γιγάντωση της Ελληνικής βλακείας και γελοιότητος στην υπόθεση Ρωμανού!

Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό στην υπόθεση Ρωμανού. Πραγματικά! Εδώ και χρόνια βλέπετε η Ελληνική κοινή γνώμη βομβαρδίζεται από ψευτο-διανοούμενους αριστεριστές και political correct «δημοσιογράφους - αναλυτές». 
Τα προεόρτια είχαν ξεκινήσει με την σύλληψη του Ρωμανού, όπου αντί να ασχοληθούμε με το γιατί αυτός ο άνθρωπος συνελήφθη, ψάχναμε να βρούμε πόσο... photoshop έκανε η αστυνομία στο δαρμένο του πρόσωπο και πόσο η κατατρεγμένη του ψυχούλα πόνεσε που πέθανε ο φίλος του. Τυπική Ελληνική βλακεία σε όλο της το μεγαλείο!

Πριν λίγο καιρό ο Ρωμανός έριξε τους προβολείς της δημοσιότητας και πάλι επάνω του, μη δεχόμενος τα €500 υποτροφίας από τον ΠτΔ (δείτε εδώ). Εντάξει, αν ήταν τα λεφτά €5.000 και ο Ρωμανός κανένα φτωχοπαίδι ίσως ένιωθα λίγο απορία. Στην πράξη, το ποσό είναι ευτελές, ο Ρωμανός γόνος οικογενείας που δεν δείχνει να έχει οικονομικές δυσκολίες. Τί συνέβη λοιπόν; Βρώμισε ο τόπος και το internet από τεράστιους τίτλους για τον τιτανομέγιστο Ρωμανό που αρνήθηκε το τεράστιο ποσό και «έφτυσε» τον ΠτΔ και τους θεσμούς! Αυτή η δημοσιότητα ήταν και είναι η μεγαλύτερη απόδοση διαφημιστικής καμπάνιας αξίας €500 που έγινε στην ιστορία!! Και αφού ξεπεράσαμε τα πρώτα publicity stunts, φτάνουμε σήμερα στο αποκορύφωμα του τσίρκου, την απεργία πείνας του Ρωμανού γιατί ενώ «αρίστευσε και πέρασε πανεπιστήμιο» δεν του επιτρέπουν να παρακολουθήσει τα μαθήματα του! Ξανά όλα τα βλαχο-blogs που αναπαράγουν ειδήσεις και που αμάσητα τρέχουν για την μάχη των κλικ, ξανά όλα τα αριστερίστικα αστεία sites γέμισαν τον κόσμο με ένα μάτσο ανέκδοτα που ξεπερνούν σε σύνολο όλο το ρεπερτόριο του Σεφερλή! Γιατί είναι όλα αυτά τόσο αστεία; Για θυμηθείτε όλα όσα έχετε διαβάσει τον τελευταίο καιρό στα διάφορα sites και συγκρίνετε:

(α) «Ο Ρωμανός ήταν άριστος μαθητής»

Ποιος άριστος μαθητής; Δηλαδή από την μία ήταν... εξαφανισμένος από το σπίτι του και έτρεχε σε ληστείες και από την άλλη διάβαζε μαθηματικά; Ο Ρωμανός έλαβε μέρος σε ειδικές εξετάσεις μέσα στις φυλακές. Αν και ψάξαμε πολύ το θέμα δεν μπορέσαμε να βρούμε λεπτομέρειες για τον τρόπο και την ύλη αυτών των εξετάσεων. Παρόλα αυτά από την εμπειρία μας τόσα χρόνια υποθέτουμε πως ότι ισχύει σε άλλους τομείς (πέρασμα μέσω βαθμολογίας από πρώην ΤΕΛ σε ΤΕΙ / εξετάσεις αποφοίτων ανώτερων σχολών για σπουδές σε 2η σχολή κτλ), οι εξετάσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με πανελλαδικές ή διάβασμα. Ένας μονόφθαλμος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ξεχωρίζει ανάμεσα στους τυφλούς και περνάει σε σχολή αρκεί να γράψει κάτι παραπάνω από το όνομα του!

(β) «Ο Ρωμανός πέρασε Πανεπιστήμιο»

Μετά από χρόνια αγώνων οι Σπουδαστές των ΤΕΙ μπορούν να νιώθουν επιτέλους εξισωμένοι με τα ΑΕΙ χάρις τον Ρωμανό! Αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς το ΤΕΙ Αθηνών και συγκεκριμένα το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τμήμα Υγείας) έγινε ξαφνικά πανεπιστήμιο!

Κάντε το τεστ στον εαυτό σας!

Κάντε ένα τεστ στον εαυτό σας σχετικά με την παραπληροφόρηση που έχετε υποστεί! Σκεφτείτε όλα αυτά που είχατε διαβάσει έως σήμερα περί της υπόθεσης Ρωμανού και αυτά που διαβάζετε εδώ. Είμαι σίγουρος πως έως τώρα θα νομίζατε πως ο Ρωμανός ήταν ένας λαμπρός μαθητής που το έριξε στο αντάρτικο πόλεων θυσιάζοντας το μέλλον του αφού μάλλον είχε περάσει με πανελλαδικές κάπου στην Φιλοσοφική Αθηνών πριν φυλακιστεί, και τώρα παρά τις άριστες του προοπτικές (αφού πήρε και υποτροφία), δεν μπορεί να σπουδάσει λόγω εκδικητικότητας του συστήματος!

Στην πράξη; Ήταν άνθρωπος που είχε παρατήσει τις σπουδές του και στον πραγματικό κόσμο δεν θα μπορούσε να περάσει ούτε έξω από Λύκειο. Αντ΄αυτού, μετά την προφυλάκιση του, χρησιμοποίησε μια τρύπα στο σωφρονιστικό/εκπαιδευτικό μας σύστημα (από τις άπειρες) και πέρασε άκοπα σε ένα ΤΕΙ, και μέσω αυτού, έχει ξεκινήσει την νέα του καμπάνια ενάντια στην εκδικητική μας Δημοκρατία!

Φυσικά αν υπήρχε λογική, κάποιος θα έπρεπε να ρωτήσει τον κύριο Ρωμανό γιατί ενώ αρνείται ως «γνήσιος αναρχικός» το σύστημα που τον φυλάκισε, γιατί χρησιμοποιεί τις διατάξεις-παραθυράκια του συστήματος για να σπουδάσει; Και μάλιστα να σπουδάσει στο κρατικό Πανεπιστήμιο όταν παράλληλα πολεμάει το κράτος; Δηλαδή μετανόησε; Ή απλά κάνει ένα συμβιβασμό ή μια ανακωχή στο αντάρτικό του; Πόσο υποκριτής μπορεί να είναι όταν από την μία δεν αναγνωρίζει το κράτος, αλλά από την άλλη χρησιμοποιεί τους νόμους για να δώσει εξετάσεις μέσα στην φυλακή, μετά να κάνει ντόρο αρνούμενος την υποτροφία, μετά πάλι κωλοτούμπα ζητώντας να παίρνει άδειες (δείτε εδώ). Αυτό το ζιγκ-ζαγκ μεταξύ του «περιφρονώ τον νόμο» και «επικαλούμαι τον νόμο» είναι αν μη τι άλλο η απόδειξη του ποιου του εν λόγω.

Και κάτι άλλο: Μήπως τον έπιασε η ξαφνικά η όρεξη να ασχοληθεί με την... υγειονομική των επιχειρήσεων;; Πόσο θα υποτιμάται ακόμη η νοημοσύνη μας; Ο Ρωμανός δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για το αντικείμενο της σχολής που πέρασε, το μόνο που θέλει είναι να σουλουτσάρει ελεύθερος έξω (απόδειξη: Η δυσφορία στις προτάσεις της κυβέρνησης για εντός τις φυλακής φοίτηση) και ίσως αν του δοθεί η ευκαιρία, να την σκαπουλάρει για τα καλά -όπως έχουν κάνει τόσοι άλλοι στο παρελθόν.

Από την μία θα ήθελα να το πετύχει για να ξεφτιλιστούν όλα τα sitesπου μας γέμισαν όλο αυτό τον καιρό με μπουρδολογίες περί δικαιώματος στην εκπαίδευση. Στην πράξη γνωρίζω πως ακόμη και αν ο Ρωμανός το έσκαγε και αργότερα σκότωνε δύο-τρεις (παράπλευρες απώλειες εις την καθομιλουμένη των συντρόφων του), πάλι τα ίδια sites και άνθρωποι θα σφύριζαν αδιάφορα. Γιατί τέτοιο γελοίοι είμαστε – να μην αναλαμβάνουμε ΠΟΤΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ευθύνη των γραφόμενων μας. Επί της ευκαιρίας λοιπόν, ένα μεγάλο μπράβο σε γελοία sites που δεν έχασαν την ευκαιρία να γράψουν απανωτά άρθρα για τον Μακελάρη της Νορβηγίας που πέρασε σε πανεπιστήμιο του Όσλο (δείτε εδώ) για το πόσο απάνθρωπη είναι η υποχρεωτική σίτιση (δείτε εδώ) ή για το πώς ο Γρηγορόπουλος ξεψύχησε κυριολεκτικά (ή όχι) στα χέρια του Ρωμανού. Οι ανακρίβειες και η σύγκριση με τελείως διαφορετικά (και οργανωμένα) κράτη είναι απόλυτα ορθή!

Η Ελλάδα σήμερα αιμορραγεί γιατί συγχωρεί, γιατί είναι ανεκτική στο κακό και στη βλακεία. Ηρωοποιεί τους δολοφόνους και κατακεραυνώνει τους τίμιους. Η ιστορία μου θυμίζει εν μέρει μέρος του επίλογου της ταινίας «Η δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον δειλό Ρόμπερτ Φόρτντ», (δείτε εδώ) και την αναφορά στην ηρωοποίηση ενός στυγνού δολοφόνου.

Ο Ρωμανός ακολουθεί την κλασσική εκβιαστική πολιτική ενός εξάχρονου παιδιού: «Θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω». Δεν γνωρίζω αν θα σκάσει ή όχι. Ενήλικας είναι, μπορεί να επιλέξει αυτός το τι θα κάνει με τον εαυτό του. Αλλά ας μην υποτιμάει την νοημοσύνη των Ελλήνων και ας μην ρίχνει κατάρες και αίμα στα χέρια άλλων για τις δικές του επιλογές.

ΥΓ. 
Παρεμπιπτόντως, πόσο θα κοστίσουν στον Ελληνικό λαό όλες αυτές οι σπουδές του Ρωμανού; Υπολογιστές, αλληλογραφίες, καθηγητές στις φυλακές για τρισίμιση χρόνια κτλ; Αλλά τι λέω; Είμαστε large κράτος, έχουμε λύσει όλα μας τα θέματα με αυτούς που πληρώνουν τους φόρους τους και παλεύουν να ζήσουν την οικογένεια τους οπότε πρώτο μέλημα μας πλέον είναι να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων ο Ρωμανός!

4 comments:

  1. EΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ

    http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/12/romanos.jpg

    Η φωτογραφία μου θύμισε σκηνές του 1821, των Κλεφτών....

    http://www.agioskosmas.gr/images/AthanasiosDiakosCapture.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ξευτιλα του ελληνικου κρατους των μασωνων που κυβερνουν
    και της κρατικοδιαιτης ανθελληνικης αριστερας............

    παναγιωτης
    πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι, πολυ απλά θα πώ: Η φυλακή είναι φυλακή, όχι κολλέγιο.Είμαι επίσης κάθετα κατά των αδειών στους φυλακισμένους. Η φυλακή είναι εγκλεισμός, απομόνωση του φυλακισμένου απο την κοινωνία. Ναι να μορφωθεί, ναι να προσπαθήσει να γίνει καλύτερος..Αλλά απο μέσα, μέχρι να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε..Όχι σε mode διακοπών, με ενδιάμεσες εκδρομούλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά ούτε αριστερή ειμαι, ούτε τίποτα απο τα παραπάνω αλλά βρίσκω τα άρθρα περι Ρωμανού στο συγκεκειμένο σάιτ εντελώς άτοπα. Θεωρώ αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
    Α και μια επισήμανση στο ΥΓ τα εκατομμύρια που φάγαν -και τρώνε ακόμη- οι πολιτικοί δε σας πείραξαν, αλλα ανησυχείτε για τα έξοδα του σωφρονισμού; Γι αυτό δε θα πάμε ποτέ μα ποτέ παρακάτω σα χώρα.
    Κωνσταντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή