Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Παρόντες στη δίκη της Χρυσής Αυγής 150 ξένοι δημοσιογράφοι - θα είναι δεύτερο κόμμα στην Β΄ Αθηνών

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ακρόπολη» παραχώρησε ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, στην οποία αναφέρθηκε στο πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τη δίκη των μελών του κόμματος. 
Όπως τόνισε ο Ν. Μιχαλολιάκος, περισσότεροι από 150 δημοσιογράφοι από ευρωπαϊκά δίκτυα τηλεόρασης έχουν ζητήσει από τη Χρυσή Αυγή να είναι παρόντες στη δίκη αυτή.
«Θα τους το απαγορεύσουν;», διερωτήθηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος, ενώ τόνισε ότι θα είναι παρόντες ευρωβουλευτές από 10 χώρες.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακρόπολη: Κύριε Μιχαλολιάκο ακούγονται πολλά τις τελευταίες ώρες ως προς το δικαστικό βούλευμα που τελικά σας παραπέμπει σε δίκη. 
Κάποιοι μιλούν για την διαφωνία του δικαστή - εισηγητή όμως, ως προς αυτό. Τι ισχύει απ’ όλα αυτά;

Ν.Μ.: Αυτοί που μεθόδευσαν την πολιτική μας δίωξη αποδεικνύονται και κοινοί εκβιαστές της Ελληνικής δικαιοσύνης. 
Διαρρέουν την επιθυμία τους προκειμένου να δώσουν εντολή, να βγει το δικαστικό βούλευμα κατά παραγγελία.
Διαρρέουν με έμμισθους δημοσιογράφους τους οποίους πλέον τους γνωρίζει όλος ο κόσμος, δήθεν πληροφορίες χωρίς φυσικά να ισχύει τίποτα από αυτές. 
Έχω ξεκαθαρίσει ότι επιθυμώ η δίκη μας να γίνει... χθες. 
Να έχει τηλεοπτική κάλυψη και να δει όλη η Ευρώπη σελίδα - σελίδα την δικογραφία – φιάσκο. 
Η αίθουσα του δικαστηρίου δεν είναι ανακριτικό γραφείο Κλάπα ή Ντογιάκου που λειτουργεί επί του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Η ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί υπό το βάσανο ερωτήσεων στους διαδίκους.
Μπορεί τα Ελληνικά ΜΜΕ να βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία συγκάλυψης, και να μην προβάλουν την αλήθεια, αλλά σας ενημερώνω ότι περισσότεροι από 150 συνάδελφοί σας από ευρωπαϊκά δίκτυα τηλεόρασης έχουν ζητήσει από το κόμμα μας να είναι παρόντες στη δίκη αυτή. Θα τους το απαγορεύσουν; 
Θα είναι παρόντες ευρωβουλευτές από 10 χώρες. 
Θα τους εμποδίσουν να μπουν στην αίθουσα; 
Μία δίκη με ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, που παρόμοια της δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, δεν θα πρέπει να έχει τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση για να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός αν εμείς είμαστε «εγκληματική οργάνωση», ή αν ο Σαμαράς και οι επίορκοι δικαστές που χρησιμοποίησε πρέπει να πάνε φυλακή; 
Φοβούνται την αποκάλυψη της αλήθειας και τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας.

Ακρόπολη: Μου δημιουργείτε μία απορία. Γιατί δεν εξαφανίζουν δημοσκοπικά την Χρυσή Αυγή προκειμένου να απογοητεύσουν όσους θα ήθελαν να την υποστηρίζουν;

Ν.Μ.: Φυσικά και το κάνουν. 
Τα ποσοστά που δείχνουν στις δημοσκοπήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 
Για κακή τους τύχη, οι ψηφοφόροι μας, τα στελέχη μας και απλοί πολίτες που δεν μας ψηφίζουν, αλλά βλέπουν την αδικία που συμβαίνει σε βάρος μας, εργάζονται σε δημοσκοπικές εταιρίες. 
Το διάβασα για πρώτη φορά στην εφημερίδα σας πριν από 2 μήνες και επαληθευτήκατε απόλυτα. 
Το γραφείο του Πρωθυπουργού ζήτησε απ’ όλες τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, με το ανάλογο «κίνητρο» φυσικά να ψαλιδίζουν κατά 8 μονάδες το ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Αντιλαμβάνεστε πως όταν η κοινωνία «βράζει» σε κάθε γειτονιά, οι Χρυσαυγίτες πλημυρίζουν δρόμους, καφενεία και χώρους εργασίας, θα εξευτελιζόντουσαν εντελώς και δεν θα γινόντουσαν πειστικοί εάν της έδιναν ποσοστά ΔΗΜΑΡ. Σας διαβεβαιώνω με απόλυτη γνώση αυτού που λέω ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι διψήφιο. 
Σε 7 ημέρες θα δείτε εάν επαληθευτώ η όχι. 
Στην Β’ Αθηνών η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου