Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ξύπνα βόδι... Δεν σε βρίζω, απλά σού θυμίζω, το πόσο ηλίθιος μπορείς να γίνεις την ημέρα των εκλογών


Ο κίνδυνος να κοιμηθούμε το βράδυ των εκλογών και να ξυπνήσουμε στις 26 σε μια κομμουνιστική χώρα ή στην καλύτερη περίπτωση σε μια χώρα το καθεστώς της οποίας θα συνιστά μια "γκρίζα" δημοκρατία αλά Βενεζουέλα, είναι πολύ μεγάλος. Αν υπάρχουν κάποιοι που το αντιλαμβάνονται αυτό, είναι οι κάτοικοι των συνοικιών του κέντρου, που είδαν να μπαίνουν στη ζωή τους ο τρόμος και η βία των συμμοριών της άκρας αριστεράς.

Το βλέπουμε και το ακούμε καθημερινά. Θα αφοπλίσουν, λένε οι του ΣΥΡΙΖΑ, την Ελληνική Αστυνομία, θα καταργήσουν τις ομάδες ΔΙΑΣ (μια σπουδαία τομή στην προσπάθεια για την αποτελεσματική αστυνόμευση) και ΔΕΛΤΑ και θα αφήσουν την πόλη, τις συνοικίες του κέντρου της και τα προάστια στο έλεος των συμμοριών της άκρας αριστεράς και των συνεργαζόμενων με αυτήν ποινικών. Και όλα αυτά, μετά από τόσες τρομοκρατικές ενέργειες...

Θέλουν επίσης οι του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσουν την Αντιτρομοκρατική, να καταστρέψουν τη βάση DNA, να ανοίξουν τις πόρτες στους λαθρομετανάστες και γενικότερα να "ανοίξουν" το δρόμο στις συνιστώσες για να κάνουν τις διάφορες "δουλειές" του συστήματος... Πχ να τρομοκρατήσουν δικαστικούς που χειρίζονται υποθέσεις τρομοκρατίας, όπως ήδη κάνουν (πηγαίνουν έξω από τα σπίτια τους), με τη διαφορά ότι τώρα επεμβαίνει η ΕΛ.ΑΣ. Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ποιος θα επεμβαίνει; Οι... "πολιτοφυλακές";

Ή οι "αντιφασιστικές μοτοπορείες" που θα σκορπούν το θάνατο, όπως ήδη έκαναν στο κέντρο της Αθήνας; 
Με λίγα λόγια, το αγαθό της ασφάλειας θα πάει περίπατο, η εθνική άμυνα θα υπονομευτεί, ενώ η πολιτική βία και η ελευθεριότητα θα μπουν για τα καλά στη ζωή μας & στη ζωή σας. Αν θα επιδιώξει κάτι εξ αρχής ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα είναι να το ρίξει στην επαναστατική γυμναστική.

Δηλαδή να δημιουργήσει τεχνητές εντάσεις με "πολιτικά ορθή" νομοθετική δραστηριότητα και μέτρα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι τα παραμύθια του είναι ανεφάρμοστα, ώστε να κρατήσει "συσπειρωμένο" τον κόσμο της αριστεράς. Με λίγα λόγια, θέλει να δημιουργήσει συνθήκες εμφυλίου. Φανταστείτε τι θα γίνει με τα σχολικά εγχειρίδια! Οι του ΣΥΡΙΖΑ, θα προσπαθήσουν να παρέμβουν ενεργά στον τρόπο διαπαιδαγώγησης, ώστε να θέσουν τις βάσεις για τη δημιουργία εθνομηδενιστικών & ελευθεριακών αντιλήψεων, που θα κάνουν τα παιδιά μας πειθήνια όργανα του κάθε Σόρος και της κάθε ΜΚΟ και γενικότερα, της (διεθνιστικής αντίληψης) παγκοσμιοποίησης.

Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω της απόπειρας να "σβηστεί" η εθνική συνείδηση και να δημιουργηθούν πολίτες που θα έχουν αίσθηση της χώρας ως "χώρου". Αυτό, δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτούς που δεν έχουν αίσθηση της ιερότητας της πατρίδας, της ανθρώπινης ζωής και της εστίας να αποϊεροποιήσουν τα πάντα. Ας υψώσουμε στις 25 ένα φράγμα έναντι του εθνομηδενισμού και της ελευθεριότητας, αλλά και έναντι του ναζισμού.

Νίκος Χιδίρογλου

1 comments:

  1. Η αφίσα των "προοδευτικών" σχετίζεται με την 16χρονη Μυρτώ της Πάρου και το Πακιστανικό τέρας Waqas Ahmed.

    http://www.gianniotis.blogspot.gr/2013/10/waqas-ahmed.html

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή