Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οι εκλογές έδωσαν τα πρώτα μηνύματα στους Ούννους της Μέρκελ, αλλά και στα τσογλάνια των αγορών!

Εγώ θέλω να ευχηθώ την επιτυχία της νέας συγκυβέρνησης στις κοινές προεκλογικές δεσμεύσεις, για προσέγγιση με την Ρωσσία, το αντιμνημονιακό μέτωπο και την κάθαρση. Ειδικά την κάθαρση. 
Ήδη, η διαμαρτυρία της χώρας μας για την παράταση του εμπάργκο κατά της Ρωσσίας, και η περήφανη και γενναία φωνή που ύψωσε, έκανε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να ριγήσει!
Οι εκλογές έδωσαν ένα μήνυμα στους Ούννους της Μέρκελ, αλλά και στα τσογλάνια των αγορών, ότι πλέον δεν τους φοβόμαστε. 
Ο προσκηνυμένος ραγιάς, σήκωσε κεφάλι, και δεν το ξανακατεβάζει. 
Τώρα βρωμερά κτήνη θα έχετε να κάνετε μαζί μας. 
Οι ψυχοσυναισθηματικές διεργασίες σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, θα είναι ραγδαίες. 
Οι βρωμιές των αλητοσυμμοριών των δοσιλόγων στις ψυχές μας, έδωσαν δύναμη να ανθίσουν ξανά οι δάφνες της ελευθερίας και της ελληνικής μας υπερηφάνιας. 
Τώρα θα το πάμε μέχρι τέλους. 
Από δώ και πέρα κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, πρέπει να νοιώθει υπερηφάνεια, διότι η χώρα μας έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα ζει, ότι η ελευθερία ζει, ότι μπορούν και αυτοί να ακολουθήσουν το παράδειγμα της, και να πουν ΟΧΙ στους εμπόρους των εθνών, και στον κανιβαλισμό των Ούννων.
Μπορεί να αποδειχτεί ότι και αυτή η κυβέρνηση είναι όργανο των κατοχικών δυνάμεων, αλλά αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την γενναιότητα μας ότι είπαμε όχι σε απειλές και βρώμικες επικοινωνιακές μεθοδεύσεις, και επιλέξαμε καθαρά αντιμνημονιακά προγράμματα και διαφορετικές πολιτικές
Τώρα πρέπει όλος ο λαός να γίνει μία γροθιά στήριξης, κάθε αντιπροδοτικής πολιτικής.

Τώρα αφήνομε στην άκρη μικροψυχίες και κομματικές προτιμήσεις και λειτουργούμε σαν Έλληνες, στην υψηλότερη προσφορά μας προς την ανθρωπότητα, την προάσπιση της ελευθερίας μας. 
Τώρα η Ελλάδα δίνει μαθήματα στην ανθρωπότητα.

αντιπροοδευτικός

1 comments: