Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τα πρώτα "δήγματα" γραφής και οι αθλιότητες του νεοεκλεγέντος σταλινοφασίστα Αλέξη Τσίπρα!


Δεν πέρασαν παρά μόνο δύο εβδομάδες από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε υποκριτικά στην εορτή των Θεοφανείων στον Πειραιά και απελευθέρωσε και ένα περιστέρι, σύμβολο της φώτισης και του Αγίου Πνεύματος. Τότε είχε κάνει λόγο για μεγάλη εορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η υποκρισία και ο εμπαιγμός ξεχείλισε από τον άθεο πρόεδρο του Σύριζα που τότε είχε κάνει ένα σόου για τις κάμερες και τα ψηφαλάκια των "νοικοκυραίων".



Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει, καθώς σήμερα ενημέρωσε πως δεν θα δώσει θρησκευτικό όρκο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά πολιτικό. Έτσι, η παρουσία του Αρχιεπισκόπου κρίνεται περιττή! Το ίδιο θα γίνει και με την ορκωμοσία της νέας σταλινικής κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου και με τον αγιασμό της Βουλής, όπου ο νέος πρωθυπουργός της ελληνικού κράτους δεν θα ορκιστεί!

Η αθλιότητα του "πολιτικού" ανδρός δεν σταμάτησε εκεί. Κι' όλα αυτά λίγες μόνο ώρες από την επίσημη ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων που δεν του δίνουν αυτοδυναμία.
Σε μια άκρως συμβολική - σταλινική κίνηση ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλησε να να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και αντ' αυτού προτίμησε με μια λιτή ανθοδέσμη να μεταβεί στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και να τιμήσει τους εκεί "πεσόντες" κομμουνιστές". 
Εκεί άφησε την ανθοδέσμη στο μνημείο και βάζοντας το χέρι στο μέρος της καρδιάς τίμησε τους "πεσόντες" συντρόφους του.

Εθνική και Θρησκευτική καταισχύνη στο μεγαλείο της.  

Κι' όλα αυτά την ...Πρώτη Μέρα!!!


2 comments:

  1. ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...........
    ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ........
    ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος εισαι που γραφεις αυτες τις βλακειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή