Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Καραμανλής ξεφτιλίζει Καμμένο και ΣΥΡΙΖΑ…

Στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ρήξη στις σχέσεις Σαμαρά-Καραμανλή, οι ΣΥΡΙΖΑίοι καθ' υπόδειξη του Καμμένου και κάτι γελοίων λαμόγιων που έχει δίπλα του, διαρρέουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να προτείνει πρόσωπο από ευρύτερη κεντροδεξιά και προσανατολίζεται στον Καραμανλή, ή τον νυν επίτροπο της χώρας στην Κομισιόν Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Το ότι ο Τσίπρας σκέφτεται να προτείνει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προέκυψε βασικά από πληροφορίες από το περιβάλλον Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Τσίπρα.

Από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού ωστόσο όχι μόνο δεν επιβεβαιώνονται τέτοιες πληροφορίες (αφού ως γνωστόν ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρεται για μια θέση χωρίς αρμοδιότητες) αλλά διαψεύδεται και η μούφα του ΒΗΜΑτος ότι κανονίστηκε και συνάντηση!

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού δεν ορίσθηκε και δεν έχει προγραμματισθεί συνάντηση Τσίπρα – Καραμανλή.

Παράλληλα για την πιθανότητα ο Τσίπρας να προτείνει τον Κώστα Καραμανλή για την θέση του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, οι ίδιοι κύκλοι την σχολιάζουν "δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια συζήτηση".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου