Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Οι ψευδαισθήσεις που διέλυσαν οι εκλογές και ο Ναπολέων της φάρμας των Ζώων ..

Από τον Ιάσωνα

Ο ελληνικος λαος τις γκρεμισε όλες πλην της δικιάς του, που θα την απολαμβανει μεχρι να εξαντληθουν τα ...«μηνιατικα»

«Ο σοφός λαός αποφάσισε» ογκανιζουν οι μονοπωλητες της αληθειας, υπονοώντας ότι η απόφασι που εκφράζει το εκλογικό σώμα με καθολική ψηφοφορία είναι και η σωστή η συνετή, η δικαία, η σοφή...
Βεβαίως στο βάθος του απείρου χρόνου, δηλαδή -αν θέλουμε να είμεθα αισιόδοξοι- μετά από μερικες εκατονταδες ακόμη χρόνια, αφού θα έχουν δοκιμασθεί όλες οι δυνατές περιπτώσεις εκλογής με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και τα αποτελέσματα κάθε φορά θα έχουν τιμωρήσει αλλά θα έχουν καταστήσει σοφότερο τον λαό...
Τότε μετά από άπειρα χρόνια, η απόφασι του λαού θα είναι ίσως σοφή, αφού οι προηγούμενοι επέλεξαν να γίνουν πειραματόζωα της ιδεοληπτικής και φανατικής προτιμήσεώς τους, χωρίς καν να σκεφθούν τις συνέπειες των επιλογών τους. Επανειλημμένως και συνεχώς.. 

Όμως, τιποτα δεν φανηκε να καταλαβαν οι νεοελληνες, ο ελληνικος λαος, οι πολιτικοι μας του απο το τι συμβαινει στη χωρα μας.
Ενω όσοι εξ ημων πιστευαν ότι ο ελληνικος λαος εχοντας την εμπειρια της Κρατικοσοσιαλιστικης λαιλαπας και της χρεοκοπιας θα ειχε εκλογικευθη, θα ειχε εννοησει που οδηγησε την χωρα ο κρατισμος και ο λαικισμος, η διαστρεβλωση της ιστοριας και οι συντεχνιες, φευ προσεκρουσαν πρυμνα...

Αντεληφθησαν εχθες βλεποντες τον εσμο των εορταζοντων, ότι ειχαν οικτρως εξηπατηθη. Τιποτα μα τιποτα, δεν αγγιξε την νόησι της πλειοψηφιας των συμπατριωτων μας. 
Τα αναριθμητα σκανδαλα οι απειραριθμοι διορισμοι οι τυφλοι που βλεπουν, οι νεκροι συνταξιουχοι, η σπαταλη του δημοσιου σε ολους τους τομεις που απεκαλυφθη λογω της κρισεως και των μνημονιων, δεν συγκινησαν τους συμμπολιτες μας..
Το κρατος του κομματικου στρατου κατοχης, των βολεμενων και βλαμενων καλα κρατει...


Ηρκεσε μικρα απειλη για τον περιορισμο του καρκινικου κρατους. Ασημαντες υπομνησεις των κινδυνων και της καταστροφης που δημιουργησε, μικρα ατονη ενημερωσι για την ζημια που προκαλεσε στην ανταγωνιστικοτητα την επιχειρηματικοτητα, τις εξαγωγες, λιγες μεταρυθμισεις, ελαχιστες αποκρατικοποιησεις, ώστε ολοι αυτοι οι βολεμμενοι και βλαμμενοι, το κηφηναριο, οι μονιμως ψευδο αγανακτισμενοι των συντεχνιων, να συμπορευθουν να συνοδοιπορησουν κατω απο φαινομενικα διαφορετικες σημαιες αλλα με την ιδια κεντρικη ιδεοληψια. 
"Μην αγγιζετετε το Κρατος. Οπου Κρατος, ειμαστε εμεις... Οι βολεμενοι, οι αγελαδες που βοσκουμε στα κρατικα λειβαδια... Εμας θα βολευετε κι εμεις θα σας ανεβοκατεβαζουμε εφ οσον μας βολευετε. Αν όμως διανοηθτε να μας αγγιξετε τοτε να ποια θα είναι η τυχη σας. Υπαρχουν κι αλλα γουρουνια, (για να θυμηθουμε την φαρμα των Ζωων και τον Ναπολεοντα των Γουρουνιων) να σας αντικαταστησουν..." 
Οι ιστορικοι και καθηγητες των Μεσων Ενημερωσεως, αλλα και η συστρατευσι των βλογκ στο διαδικτυο, συνετειναν ώστε το μνημονιο να θεωρηθη προδοσια. Και οι υποστηριζοντες την εφαρμογη του να αποκαλουνται «δωσιλογοι» ενώ κατ' αναλογιαν της «εθνικιας αντιστασης» του παλι ποτε εγκληματικου ΕΑΜ ΕΛΑΣ εγινε ο "αντιμνημονιακος" αγων σημαια της "νεας εθνικιας αντιστασης" 
Τοσα χρονια συστηματικης πλυσεως εγκκεφαλου και αριστεροστροφου προπαγανδας, επιασαν τοπο..
Είναι η αληθεια και πρεπει να την συνειδητοποιησουμε, οσοι τυχον ενστερνισθηκαμε την ψευδαισθησι των Σκεπτομενων Ελληνων. Αληθως υπομονετικοι αναγνωστες, δεν υπαρχει σιωπηλη πλειοψηφια. Οι ολιγοι, ισως, εναπομειναντες που μοχθουν σιωπηλα στον ιδωτικο τομεα απελπισμενοι για το μελλον τους. Ουτε πλειοψηφια σκεπτομενων Ελληνων υπαρχει.
Απεδειχθη εχθες, ότι ειναι μειοψηφια οι Ελληνες που συνειδητοποιουν τωρα ότι η χωρα τους είναι υπο την κατοχη του πελατειακου κρατους των βολεμενων και βλαμμενων...
Διοτι η αγριεμενη αχορταγη αφελης στρουθοκαμηλιζουσα μαζα του αλαλαζοντος οχλου που ονειρευτα, βιωνει την δικη της ψευδαισθησι πλειοψηφει. Εξακολουθει να ονειρευεται ξυπνητη, οτι "θα παιζουν τα νταουλια" και θα τρεχουν οι αγορες, οι ξενοι να μας δανειζουν... Ή απομυζωντες τους αγριως φορολογουμενους οι νηφαλιες ιερες αγελαδες της θα βοσκουν στα πρασινα κρατικα λειβαδια υπο τα ακτινας του "ηλιου της δικαοισυνης". Δηλαδή εκεινους που παραγουν χρημα με την δημιουργια τους και που σταδιακως εγκαταλειπουν μια χωρα, που παραγη μονο δημοσιους υπαλληλους και συνδικαλιστες..

Αυτα που υπαγορευε το μνημονιο και ωφειλαμε να τα κανουμε μονοι μας εθεωρηθησαν «υποταγη» στους ξενους... και στους δανειστες... Ενω δεν εγινε ποτε σαφες ότι η αδικη υπερφορολγησι που επεβαλε ανοητως η ΝΔ εληφθη ως ισοδυναμο μετρο αντι των απολυσεων στο δημοσιο  που δεν εγινα ποτε. Ετσι η ΝΔ με τη δειλια της επετυχε να στρεψη εχθρους και φιλους εναντιον της. Τους δημοσιους υπαλληλους στους οποίους δεν εξηγησε ότι εσωσε – αφου δεν απελυσε με αντιτιμο την υπερφορολογησι αλλων - αλλα και τον ιδωτικο τομεα που η μεροληπτικη πολιτικη της με την υπερφορολογησι, υπερ του πελατειακου κρατους οδηγησε στην απογνωσι.
Θλιβεροι κομπαρσοι, οι στρατευμενοι στο ετεροζυγο διδυμο του Σταλινισμου, τον Ναζισμο, που ζουν την δικη τους ψευδαισθησι.
Θεωρουν, όντες περισσοτερο απατημενοι απο ολους, ότι οσοι τους ψηφισαν ασπαζονται αρρωστες ολοκληρωτικες ιδεολογιες, ενω απλως τους ψηφισαν επιπολαια, αληθως αγανακτισμενοι ελληνες απο την ανυπαρξια κρατους εκει που πραγματικως το κρατος θα επρεπε να υπαρχη. Στην τηρησι του Νομου και στην προστασια μας απο τρομοκρατες απο κακοποιους απο λαθρομεταναστες απο αναρχοβανδαλους. Που καλοπιστοι ολοι αυτοι - που κατεστησαν την ΧΑ τριτο κομμα - αλλα εξαπατημενοι μεχρι μυελου οστων, αφελως πιστευουν ότι με ογκανισματα, υβρεις αλητικες μαγκιες και φαιδρες παρελασεις οι τελετεραχες αυτων των κομματων εκπροσωπουν την Ελλαδα…
Ποσο θα πρεπει να μετανοησε η ΝΔ με την, ως εφανη, μεροπληπτικη συμπεριφορα του απερχομενου Πρωθυπουργου στην δικαστικη διωξι κατά δικαιων και αδικων της ΧΑ. 
Αφου αυτή η διωξις της, δεν εμεινε στους υποπτους εγκληματικων πραξεων - ως ωφειλε- αλλα σ' ενα κομμα ολοκληρο. 
Θα τολμουσε να το επαναλαβη η δικαιοσυνη και για το ΚΚΕ που το καταστατικο του είναι το ευαγγελιο της ανατροπης του δημοκρατικου και συνταγματικου πολιτευματος μας?  
Αλλως πώς αν, δεν διωκονται οι ιδεες τοτε καλως ή κακως αυτό δεν ισχυει για ολες ακομη και γι αυτές που δεν πιστεουμε και απεχθανομεθα? 
Σημερα παρακολουθησαμε την εμετικη θλιβερη ορκομωσια ενός ανθρωπου που εκφραζει το μηδεν, λατρευει την μπουρδα και πιστευει στην δυναμι της λαικης ανοιας την οποια εξυμνει και κολακευει με ένα συρφετο, συνονθυλευμα ετεροκλητων ψυχωτικων ιδεοληπτων και συνομωσιολογων. 
Ο ψεκασμος στο τετραγωνο... Ολοι αστειοι ηρωες γελοιογραφιων, με ξεκουμπωτα πουκαμισα ως υπουργοι στο Ιραν του Αχμαντινεζατ... ευαγελλιζονται την επαναστασι που χαθηκε, πλην Κορεας και Μποκο χαραμ. 
«"Συμβολικα» εσπευσε ο Αλεξης, ως Πρωθυπουργος του θιασου της περιοδευουσας αριστερας να ξεκινηση την διαδρομη του νεου καθεστωτος, καταθετοντας στεφανο στην Καισαριανη. (δείτε εδώ)
Η χειρονομια ανοητως χαρακτηρισθηκε ως «συμβολικη». Επιδειξι λαικισμου Ναι. Συμβολικη γιατιι?

Αν ηθελε ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ο νεος Πρωθυπουργος της Αριστερας, αν ήθελε να γινη πρωθυπουργος ολων των Ελληνων ωφειλε να καταθεση στεφανο στον ΜΕΛΙΓΑΛΑ.

2 comments:

  1. "Αν ηθελε ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ο νεος Πρωθυπουργος της Αριστερας, αν ήθελε να γινη πρωθυπουργος ολων των Ελληνων ωφειλε να καταθεση στεφανο στον ΜΕΛΙΓΑΛΑ. "
    ...ΚΑΙ ΣΤΗ MARFIN

    Υπέρμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τη Μαρφιν μαλλον θα καταθεση ως μαρτυς...Ευχαριστω για το σχολιο
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή