Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Καταγγελία - σοκ από υπάλληλο καφετέριας: "Σκληροί" Κρητικοί ξεφτίλιζαν δημοσίως τον 20χρονο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη

Συνέχεια καταγγελιών στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, αναφορικά με την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

Αυτή τη φορά από υπάλληλο καφετέριας στον Κατσικά Ιωαννίνων, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα από τη Σχολή όπου φοιτούσε. 

Σύμφωνα με το epirusgate ο υπάλληλος της συγκεκριμένης καφετέριας ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μια μέρα, οι... "σκληροί" Κρητικοί της Σχολής που έκανε παρέα μαζί τους ο Βαγγέλης, του είχαν κρύψει τον καφέ που έπινε και όταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε, του έχυσαν το νερό στο κεφάλι και γελούσαν μαζί του! Το παράδοξο της υπόθεσης είναι, ότι ο Βαγγέλης δεν έφυγε από την παρέα, αλλά συνέχισε να κάθεται μαζί τους"! 

Μάλιστα -σύμφωνα με την καταγγελία του εργαζόμενου- ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τους έκανε παρατήρηση για το θέαμα, καθώς δυσανασχέτησαν και διαμαρτυρήθηκαν για το συμβάν πολλοί θαμώνες του καταστήματος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου