Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Οργή Αβραμό κατά Τσίπρα: Δεν ζήτησα τίποτε, ο Τσίπρας με ενέπαιξε όπως ο Ανδρέας τον Καραμανλή

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη αρκετές ημέρες από το βράδυ εκείνης της Κυριακής που ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε ετοιμάσει το διάγγελμα που θα διάβαζε προς το ελληνικό λαό αποδεχόμενος την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Δημοκρατίας, ο θυμός του δεν έχει ακόμη ξεθυμάνει.

Προφανώς, ως έμπειρος πολιτικός δεν έχει μιλήσει δημόσια και δεν προτίθεται να το κάνει, τουλάχιστον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το επιβάλλει και η θέση του επιτρόπου που κατέχει στην Κομισιόν, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, κάτι που γνωρίζει ότι δεν του επιτρέπει να δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα σε μια τόσο κρίσιμη φάση της διαπραγμάτευσης που διεξάγει η κυβέρνηση.

Όπως, ,όμως, αποκάλυψε η εφημερίδα Παραπολιτικά στενοί του συνεργάτες επισημαίνουν ότι το παιχνίδι που παίχθηκε σε βάρος του κ. Αβραμόπουλου από τον κ. Τσίπρα «ήταν αντίστοιχο με αυτό που παίχτηκε εις βάρος του Εθνάρχη Καραμανλή από τον Ανδρέα Παπανδρέου (σ.σ. Όταν το 1985 όλοι περίμεναν ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου θα πρότεινε στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για δεύτερη θητεία στην προεδρία και αυτός πρότεινε τον Χρήστο Σαρτζετάκη)». Και συμπληρώνουν ότι ο ίδιος ουδέποτε ζήτησε από τον πρωθυπουργό οτιδήποτε, πολύ περισσότερο να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου