Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Αιδώς! "όξω" ο βαψομαλλιάς, "μέσα" οι χρυσαυγίτες...

Η όλη διερεύνηση της όζουσας υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ αποδείχθηκε μια μαύρη τρύπα, καθώς από τους εμπλεκόμενους (Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου) μόνο ο Παπακωνσταντίνου έκατσε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και τελικά "καθάρισε" με ενοχή για πλημμέλημα.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν θα εκτίσει ούτε μία μέρα στη φυλακή παρά το γεγονός πως το ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε εκατομμύρια ευρώ από διαφυγόντα κέρδη από την Λίστα Λαγκάρντ.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου κρίθηκε ένοχος για την νόθευση της λίστας Λαγκάρντ. Ωστόσο, πέντε δικαστές μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος ήταν της άποψης ότι θα πρέπει να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών. Επίσης το δικαστήριο έκρινε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι αθώος για την απόπειρα απιστίας.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του δικαστηρίου «για το αδίκημα της νόθευσης το USB αποτελεί έγγραφο και απετέλεσε αντικείμενο νόθευσης. Ο κατηγορούμενος απάλειψε τρία αρχεία. Με την πράξη αυτή είχε σκοπό να διαφυλάξει την πολιτική του εικόνα», ωστόσο η κατηγορία είναι πλημμεληματική, καθώς δεν αποδείχθηκε ζημία του Δημοσίου, υπερβαίνουσα τα όρια που προσδίδουν κακουργηματική κατηγορία.

Το αποτέλεσμα είναι ότι τα λαμόγια της πολιτικής για ακόμη μια φορά ξεγλιστρούν, ενώ ο λογαριασμός πηγαίνει πάλι στον ελληνικό λαό!

Οι μόνοι που παραμένουν στη φυλακή είναι οι παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι οι μόνοι που αντιτάχθηκαν με σθένος και αυταπάρνηση στο σάπιο και φαύλο καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς.

1 comments:

  1. Και ευχαστημένοι να είστε που δεν έβγαλαν απόφαση προφυλάκισης των βουλευτών της ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή