Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Πανικός σε κλεφτοΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την πρόθεση αποκατάστασης της συνταγματικής νομιμότητας στη Βουλή

Υπό μορφήν συνταγματικής σφαλιάρας υποδέχθηκαν στο κλεφτοΠΑΣΟΚ και τη ψοφοδεξιά ΝΔ τις δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής Ζ. Κωνσταντοπούλου κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όπου ρητά και κατηγορηματικά τόνισε πως η Βουλή πρέπει να επιτελεί το έργο της με 300 βουλευτές, εγείροντας επιπλέον θέμα ακύρωσης μνημονιακών ρυθμίσεων οι οποίες ψηφίστηκαν σε ονομαστικές ψηφοφορίες με λιγότερους από 151 βουλευτές!

Το σοκ για τους απατεώνες της πολιτικής ζωής σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, εκείνων δηλαδή που μετέτρεψαν σε λάστιχο το Σύνταγμα και τους Κανονισμούς της Βουλής καταλύοντας λόγω και έργω το Πολίτευμα, υπήρξε τεράστιο. Όπως ήταν αναμενόμενο και ακολουθώντας τις πάγιες πρακτικές τους, οι ψευτοδημοκράτες ΝΔ και κλεφτοΠΑΣΟΚ άφησαν κατά μέρος τον πολιτικό πολιτισμό (τον οποίο αρέσκονται να επικαλούνται), εκδίδοντας οργισμένες ανακοινώσεις με τις οποίες τάσσονται ανοιχτά και ξεκάθαρα κατά της τήρησης της συνταγματικής νομιμότητας!

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η Πρόεδρος της Βουλής επιχειρεί να κάνει την Χρυσή Αυγή ρυθμιστή της πολιτικής μας ζωής», έσπευσαν να ανακοινώσουν τα σκυλιά της Μέρκελ και των τοκογλύφων (εγχώριων και διεθνών), που εδρεύουν στη Συγγρού. Προφανώς οι «δημοκράτες» της ΝΔ ανέμεναν πως το νέο Προεδρείο της Βουλής όφειλε να συνεχίσει όσα αντισυνταγματικά και παράνομα διέπραξε η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και η προηγούμενη Βουλή, για να μην αποκαλυφθούν τα ειδεχθή τους εγκλήματα.


Από κοντά και το κλεφτοΠΑΣΟΚ, το οποίο μέσα σε βαθύτατη απόγνωση αναφέρει πως «κα Κωνσταντοπούλου με εντυπωσιακό πείσμα επανήλθε, θέτοντας μάλιστα ζήτημα εγκυρότητας ψηφισμένων και δημοσιευμένων νόμων του κράτους υπό τα χειροκροτήματα του γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής»! Προσθέτει δε, στην δακρύβρεχτη και κατάπτυστη ανακοίνωση του ότι «η κα Κωνσταντοπούλου είναι πλέον προφανές ότι έχει ως πρώτη προτεραιότητά της την αλλαγή της στάσης της Βουλής ως προς την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής». Χαρακτηριστικός όμως της «δημοκρατίας» όπως την εννοούν οι κλεφτοΠασόκοι, είναι ο επίλογος της ανακοίνωσης, η οποία αναφέρει: «Είναι συνεπώς προφανές ότι μέσα στα τόσα προβλήματα που έχει ο τόπος αποκτήσαμε και ένα ακόμη. Μια Πρόεδρο της Βουλής που είναι αποφασισμένη αντί να λειτουργεί ως παράγοντας θεσμικής ηπιότητας και συναίνεσης, να λειτουργεί ως πρόξενος σύγκρουσης και έντασης. Ποιος δεν είχε δει τους οιωνούς;»!

Το κλεφτοΠΑΣΟΚ με απλά λόγια, απαιτεί την φίμωση όσων αντιτίθενται στην συνταγματική εκτροπή η οποία έγινε κανόνας από το Σεπτέμβριο του 2013, οπότε ξεκίνησε η πολιτική σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 οπότε κατέρρευσε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.

Επί της ουσίας βεβαίως, οι ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, των συμμοριών δηλαδή της μίζας και των σκανδάλων, αποτελεί έμμεση απειλή προς εκείνους που αναγνωρίζουν ανοιχτά πλέον πως όσα κατήγγειλε επί μακρού χρόνου η Χρυσή Αυγή για κατάλυση του Συντάγματος θα πρέπει να ελεγχθούν.

Είναι γνωστό τοις πάσι, ακόμη και στα χαλκεία της ΝΔ και του κλεφτοΠΑΣΟΚ, πως σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο, την Χρυσή Αυγή και την Πρόεδρο της Βουλής χωρίζει μια άβυσσος. Η τήρηση όμως των συνταγματικών κανόνων και του Κανονισμού της Βουλής, η προάσπιση κατ' επέκταση του Συντάγματος, αποτελεί ζήτημα σαφώς ανώτερο πολιτικών και ιδεολογικών διαφορών.

Ο υπερβάλλων ζήλος, ως εκ τούτου, του κλεφτοΠΑΣΟΚ και της σαμαρικής ΝΔ να φιμωθεί η Χρυσή Αυγή και η Πρόεδρος της Βουλής, οφείλεται στην απέλπιδα απόπειρα να συγκαλυφθούν με κάθε τρόπο, τα αντεθνικά και αντισυνταγματικά εγκλήματα τα οποία επιτέλεσαν συνειδητά κατά τη διάρκεια της τυραννικής διακυβέρνησης της Ελλάδος από τα μέσα του 2012 μέχρι το τέλος του 2014.

xryshaygh

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου