Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Η τρομοκρατία της αριστεράς και της δεξιάς του τίποτα εναντίον των αντιφρονούντων

Ζούμε σε μια εποχή όπου τρομοκρατία και βία βασιλεύουν στην χώρα μας. Ζούμε σε μια εποχή όπου απαγορεύεται η γνώμη σε αυτούς που δεν έχουν επιλέξει την αριστερή λωρίδα σκέψης. Ζούμε σε μια εποχή όπου οι αντιφρονούντες σύρονται στα δικαστήρια από την ψοφοδεξιά και την αριστερά επειδή δεν υποτάχθηκαν στο πρόγραμμα λεηλασίας και εξαπάτησης του ελληνικού λαού από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Όποιος Έλληνας τάσσεται κατά της οικονομικής «διάσωσης» από τα σιωνιστικά τοκογλυφικά κέντρα μπορεί να διασυρθεί ως «νεοναζιστής». Όποιος Έλληνας απαιτεί περισσότερη προστασία για τα παιδιά και την οικογένεια του από τους δολοφόνους ισλαμιστές που λιάζονται στην Ομόνοια μπορεί να διασυρθεί ως «φασίστας». Σε λίγο διάστημα όσοι Έλληνες σκέπτονται και δρουν εθνικά θα διασύρονται ως «εχθροί του κράτους», ως αντιφρονούντες που πρέπει να εξοντωθούν.

Οι απειλές πάσης φύσεως που εκτοξεύονται από τους αριστερούς-κομμουνιστές και τους ψοφοδεξιούς, ακόμη και εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, εναντίον των αντιφρονούντων έχουν ως στόχο, χρησιμοποιούνται, για να συγκαλύψουν τις δικές τους εγκληματικές δραστηριότητες και πράξεις, για να κρύψουν την απαλλοτρίωση του εθνικού μας πλούτου που εκπορεύεται από τα σιωνιστικά κέντρα εναντίον του ελληνικού έθνους-κράτους. Η εγκληματική αριστερά και η δεξιά του τίποτε ποινικοποιούν τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις, την ιδεολογία, την εθνικότητα, το δικαίωμα να ανήκουμε στην ελληνική φυλή. Είναι θέμα χρόνου να καταλήγουμε στις φυλακές επειδή θα δηλώνουμε ότι είμαστε Εθνικιστές και ότι θέλουμε να προστατεύσουμε την φυλή μας από τον αφανισμό.

Η γνωστή ρήση της κομμουνίστριας Ρόζα Λούξεμπουργκ «η ελευθερία σημαίνει πάντα την ελευθερία των αντιφρονούντων» (από το βιβλίο της «Η Ρωσική Επανάσταση»), την οποία εγκολπώθηκαν και διατυμπανίζουν τόσο οι αριστεροί όσο και οι ψοφοδεξιοί της χώρας μας υποτίθεται ότι θέλει να αποδείξει την αγάπη των αριστερών για την ελευθερία της σκέψης και την ελευθερία της ιδεολογίας. Οι κομμουνιστές και οι αριστεροί όμως που πιστεύουν στην δικτατορία του προλεταριάτου απέδειξαν στο διάβα του 20ου αιώνα τι εννοούν με την αγάπη και τον σεβασμό της ελευθερίας των αντιφρονούντων. Εννοούσαν και εξακολουθούν να εννοούν την φυσική εξόντωση των αντιπάλων, την καταστροφή του φυσικού και ιδεολογικού τους εχθρού που είναι οι Εθνικιστές.

Η ελευθερία στην ιδεολογία και στην σκέψη που πρέπει κατά τους αριστερούς και τους κομουνιστές να απολαμβάνουν οι αντιφρονούντες έχουν ίχνη 94 και πλέον εκατομμυρίων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στην διάρκεια του 20ου αιώνα, εγκλήματα που συνεχίζονται μέχρι των ημερών μας από τους αριστερούς τρομοκράτες. Η ιδεολογική αντίληψη του κομμουνισμού και της εγκληματικής αριστεράς δεν δύναται να κατανοηθεί χωρίς την αναφορά αυτών των ειδεχθών εγκλημάτων στην πατρίδα μας και αλλού, αυτών των εγκλημάτων που προλείαναν τον δρόμο αυτής της ιδεολογίας μέχρι των ημερών μας, αυτών των εγκλημάτων που έγιναν επ’ ονόματι της μαρξιστικής ιδεολογίας. Η οποιαδήποτε άρνηση αυτών των θηριωδιών που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια από τους ίδιους τους κομμουνιστές, τους αριστερούς και τους δεξιούς του τίποτε δεν έχει την παραμικρή συγκατάβαση από εμάς τους Εθνικιστές και όλους όσους υπέφεραν.

Σήμερα αμέτρητα στελέχη της κομμουνιστικής αριστεράς εκθειάζουν τα εγκλήματα και τις θηριωδίες που έγιναν επ’ ονόματι της μαρξιστικής ιδεολογίας τον 20ο αιώνα και δικαιολογούν τρομοκρατικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα επί των ημερών μας ανάλογα με την πλευρά στην οποία ανήκαν τα θύματα. Εφόσον τα θύματα είναι ιδεολογικοί αντίπαλοι, τότε τα εγκλήματα είναι δικαιολογημένα και δίκαια. Αυτός ο τρόπος σκέψης που είναι χαρακτηριστικός κομμουνιστών και αριστερών, αλλά ακόμη και ενός διατελέσαντος Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι η βάση που χρειάζεται αυτή η ιδεολογία για την διατήρηση της. Τα ίδια αυτά στελέχη της κομμουνιστικής αριστεράς ονειρεύονται «λαϊκά δικαστήρια» σταλινικών προτύπων για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι τα ίχνη αίματος αυτής της μαρξιστικής ιδεολογίας φτάνουν μέχρι των ημερών μας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εμείς οι Εθνικιστές, δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα τρομοκράτη, σε κανένα εγκληματία κομμουνιστή- αριστερό του παρελθόντος ή του παρόντος και σε κανένα δεξιό του τίποτε να μας αποτρέψουν από την υπεράσπιση του έθνους, της φυλής και της αξιοπρέπειας των συμπατριωτών μας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου