Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Το προδοτικό ΚΚΕ τιμά την μνήμη εκτελεσθέντων ..."σλαυομακεδόνων"


Η εθνοπροδοσία πηγαίνει «πακέτο» μαζί με την επιλεκτική ερμηνεία της Ιστορίας για τους μόνιμους εθνοπροδότες και βαθύτατα κομπλεξικούς με τους Έλληνες Εργαζόμενους, εγχώριους μπολσεβίκους του ΚΚΕ. Άλλο ένα δείγμα θρασύτατης διαστρέβλωσης και παραχάραξης της Ιστορίας είναι και τα όσα έγραψαν στην φυλλάδα του «Ριζοσπάστη» και στην στήλη «Σαν σήμερα» την Κυριακή 26 Ιουλίου:
«1946: Το στρατοδικείο των Γιαννιτσών καταδικάζει σε θάνατο την πρώτη γυναίκα αγωνίστρια, τη δασκάλα Ειρήνη Γκίνη. Μαζί της καταδικάστηκαν σε θάνατο και άλλοι 6 κομμουνιστές. Οι καταδικασμένοι στάθηκαν μπρος στο εκτελεστικό απόσπασμα ζητωκραυγάζοντας υπέρ του ΚΚΕ».
Η «δασκάλα Ειρήνη Γκίνη» ήταν η αυτονομίστρια Μίρκα Γκίνοβα, η οποία μίλαγε ευθέως για την δημιουργία ανεξάρτητου «μακεδονικού» κράτους. Η εκτέλεσή της έγινε με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Για να είμαστε ειλικρινείς, στην γραμμή της διολίσθησε και το ίδιο το ΚΚΕ, το οποίο στην περιβόητη ολομέλειά του τον Ιανουάριο του 1949 μιλούσε ευθέως για «πλήρη εθνική αποκατάσταση του σλαυομακεδονικού λαού», για την παραχώρηση δηλαδή της Ελληνικής Μακεδονίας στους σκοπιανούς σφετεριστές της!

Και όμως, τα αντεθνικά αυτά απολιθώματα του ΚΚΕ, τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη για τις ανοιχτές προδοτικές αυτές θέσεις τους, έχουν το απύθμενο θράσος να κάνουν μαθήματα πατριωτισμού στους Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Πίσω σκυλάκια του Στάλιν, υπηρέτες της Μόσχας και συνεργάτες των σκοπιανών! Εδώ είναι Ελλάδα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου