Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Βγάζουν λάδι όλη την μεταπολίτευση…


Κάνουν τραγικό λάθος όσοι ταυτίζουν τους σοσιαλμανείς κρατιστές της Ν.Δ., από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι τον Σαμαρά και τους τριτοκοσμικούς σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ, από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τον Βενιζέλο, με τους πραξικοπηματίες δραχμοαπατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ που μεθοδεύουν με κομπίνες και πλιάτσικα καθεστώς Λαϊκής Δημοκρατίας, συμπλέοντας με τους ψεκασμένους ΑΝΕΛ.

Όσοι έχουν μείνει ακόμη στο τι είχαμε και τι χάσαμε… ωχ αδερφέ μια από τα ίδια είναι και δαύτοι… μάλλον αδυνατούν να καταλάβουν τι συμβαίνει πραγματικά και άθελά τους σκέφτονται καταστροφικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε αντίθεση με όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης συμπεριφέρεται ως κατακτητής απαιτώντας να γίνουμε όλοι σαν τα μούτρα του.

Ρεζίληδες, μπαταχτσήδες, αγνώμονες, και τρακαδόροι που όταν έρχεται η ώρα να επιστρέψουν τα δανεικά ουρλιάζουν και χτυπιόνται για πραξικοπήματα, για ανατροπές και για καταπίεση από τους δανειστές…

Αγνοούν σκόπιμα ότι εδώ και 40 χρόνια ζούμε με το 1 τρισ. ευρώ που μας έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση ως πόρους για οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη και ως δανεικά (κοντά στα 300 δισ. ευρώ μεταξύ 2009-2014) τα οποία αμφισβητούμε γιατί εμείς είμαστε Ελληνάρες και όχι γερμανοτσολιάδες…

Σχεδιάζουν να μετατρέψουν με προπαγάνδα και μόνο με προπαγάνδα την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία σε ολοκληρωτικό καθεστώς Λαϊκής Δημοκρατίας.

Και επιβάλλουν με φασισμό την δραχμή, τα κλειστά σύνορα και την απομόνωση, πράγμα που βολεύει μόνο την συμμορία των απατεώνων με τα εκτός Ελλάδος 120 δισ. ευρώ, περιμένοντας το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ να πουλήσει την Ελλάδα μπιρ παρά… με δραχμές.

Βάζουν τους φανατικούς καθεστωτικούς Βαρουφάκηδες, Λαπαβίτσες, Λαφαζανηδες, Λεουτσάκους, Στρατούληδες, Κωνσταντοπούλου, Ραχήλ και άλλους 30 παρόμοιους να διαδίδουν ότι οι Έλληνες σκάνε και λάμπουν… στις ουρές για τα 50 ευρώ και άρα είναι έτοιμοι για κουπόνια και συσσίτια.

Προετοιμάζουν μηχανισμούς κλοπής καταθέσεων, μισθών, και συντάξεων με πραξικόπημα και μιλάνε για «εθνικό σχέδιο αμύνης» στους «ανατροπείς δανειστές»… ενώ πάνε στην δραχμή για να φάνε και τα δικά μας λεφτά και τα δανεικά…

Με τούτα και με εκείνα όμως βγάζουν λάδι όλη την μεταπολίτευση και γράφουν στα παλιά τους παπούτσια το 33% του λαού που ανέβασαν τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3% στο 36% αγανακτισμένοι από την χυδαιότητα του κρατισμού και της σπατάλης κατά την μεταπολίτευση.

Και έχουν βεβαίως δίκιο να αγανακτούν όσοι ισχυρίζονται ότι οι σοσιαλμανείς-κρατιστές της Ν.Δ. και οι τριτοκοσμικοί του ΠΑΣΟΚ ευθύνονται για τον διπλασιασμό του κράτους από το 35% στο 75% σκορπίζοντας 700 δισ. ευρώ από τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΜΟΠ και Περιφερειακά μεταξύ 1981- 2013) που δόθηκαν για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της χώρας την οποία σκανδαλωδώς αγνόησαν.

Ωστόσο πέρα από την κακοδιαχείριση στην οικονομία όλα τα κόμματα και οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης σεβάστηκαν την ελευθερία της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, την Βουλή και τους κανόνες λειτουργίας της δημοκρατίας.

Έχουν επίσης δίκιο όσοι ισχυρίζονται πως οι κρατιστές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ τριπλασίασαν ένα υδροκέφαλο κράτος με 2.000 νέους Οργανισμούς (εκ των οποίων οι 1000 είναι εντελώς άχρηστοι) για να βολέψουν κάπου 400.000 δικούς τους κομματικούς και κλαδικούς.

Παρ’ όλα αυτά τα κόμματα και οι κυβερνήσεις της αντιπολίτευσης από το 1974 μέχρι το 2014 σεβάστηκαν την βούληση της ισχυρότατης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού για πλήρη ενοποίηση στην Ενωμένη Ευρώπη και ένταξη στο ευρώ έστω και με δημιουργική λογιστική.

Πολύ σωστά ισχυρίζονται οι περισσότεροι ότι οι ψευτοσοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ που αντέγραψε και η Ν.Δ. ευνόησαν την συντεχνιακή λογική στα συνδικάτα «ποτίζοντας» την νοοτροπία Φωτόπουλων και Μπαλασόπουλων. Ότι καλλιέργησαν παρασιτισμό στα επαγγέλματα, κρατισμό στην οικονομία, ευνοώντας την διαπλοκή, τους κρατικοδίαιτους και τις πελατειακές σχέσεις.

Ταυτόχρονα όμως είναι αλήθεια και ότι σεβάστηκαν τα δικαιώματα του λαού και ουδέποτε του αφαίρεσαν την δυνατότητα να έχει πρόσβαση στα λεφτά του και ανταμοιβή από τους κόπους του.

Κανείς πολιτικός της μεταπολίτευση, από το 1974 μέχρι και το 2014, δεν υποτίμησε τόσο χυδαία την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη των ψηφοφόρων όσο ο ΣΥΡΙΖΑ με συνθήματα διχασμού, με ψεύδη και υποκρισία για δήθεν «μέτωπα» στα μνημόνια και στις Τρόικες όταν όλος λαός βλέπει ξεκάθαρα πως ο «βασιλιάς» είναι γυμνός… γιατί έγινε κλόουν και ξεβρακώθηκε με την θέλησή του…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου