Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Το πρώτο χαστούκι της Χρυσής Αυγής...

Έχω βαρεθεί ν' ακούω τα παπαγαλάκια και τις υστερικές να λέγουν τα μύρια όσα για τη Χρυσή Αυγή...
Οι χρυσαυγίτες είναι βίαιοι. Οι χρυσαυγίτες είναι αμόρφωτοι. Οι χρυσαυγίτες είναι σαββατογεννημένοι και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά.
Και προπαντός έχω μπουχτίσει πια να μου λεν' ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια φασιστική οργάνωση, όπου ο καθένας μας δεν έχει τίποτε άλλο να κάμει, απ' το να βαράει προσοχές στον Αρχηγό.
Τρίχες!
Η Χρυσή Αυγή απλώς είναι η μόνη οργανωμένη λαϊκή δύναμη, που γυρίζει κι αστράφτει χαστούκια στο καθεστώς. Και τι χαστούκια; Κάτι φούσκους που ακούγονται ίσαμε το Βερολίνο και μέχρι την Καλιφόρνια [στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ]Όπως αυτό εδώ, το πρώτο προεκλογκό χαστούκι της Χρυσής Αυγής, κατευθείαν στη μούρη της "περίφημης" λίστας. Την οποία λίστα εφηύραν οι κάπο ντι τούτι κάπι των καθεστωτικών συμμοριών, για να βγάνουν βουλευτές όσους τους κάμουν τα κέφια...
Διότι τι παναπεί, πως αυτές οι εκλογές θα γίνουν με λίστα;
Παναπεί ότι οι βουλευτές της νέας βουλής δεν θα εκλεγούν επειδή τους έδωκε περισσότερους ψήφισε το πόπολο αλλά επειδή ο αρχηγός του κόμματος τους, τους τοποθέτησε ψηλά στη "λίστα" των υποψηφίων. Κάτι σαν τους φουκαράδες που περιμένουν στη στάση το λεωφορείο να πούμε...
Εχεις προλαβει να πλασαριστείς απ' τους πρώτους;
Μπαίνεις και πιάνεις και κάθισμα... 
Αλλιώς περιμένεις να σε διορίσουν σε καμιά γενική γραμματεία υπουργείου, για να παριστάνεις τον καπετάν Ένα.

Σταυρούς δηλαδή σε τούτες εδώ τις εκλογές δεν θα έχουμε. Όποιους γουστάρουν οι αρχηγοί, θα τους κάμουν βολευτές. Όχι σαν την προηγούμενη φορά που πήγανε και βγάλανε βολευτή τον Λαφαζάνη και κόντεψε να χεστεί απάνω του ο Άδωνις, μπας και χαλάσει η σούπα του μνημονίου...
Νοικοκυρεμένα πράγματα.
Πέφτεις κάτω και φιλάς τα πόδια του κάπο ντι τούτι κάπι?
Σε βάνει μπροστά από τη Ραχήλ και χάνει ο κοσμάκης το γέλιο του...

Τωρα θα μου πεις, το λεει το συνταγμα...
Ποιο συνταγμα;
Γιατι το συνταγμα ελεγε επισης οτι η τριτη διερευνητικη εντολη παει στο τριτο κομμα, το οποιο περαν πασης μαθηματικης ή αλλης αμφιβολιας ηταν η Χρυση Αυγη.
Όχι ομως κατα τον Κύριο Πρόεδρο Πακη. Διότι αυτός απεφανθη εκ του Πακηνγχαμ, οτι τριτο κομμα ηταν η ορδη των λαφαζανι, οι οποιοι δεν ηξεραν ακομα τι ονομα θα εδιναν στο υπο ανεγερση κομμα τους...
Ποιο συνταγμα, λοιπον?
Εκτος και αν αποκαλεσουμε συνταγμα οτιδηποτες βολευει το λεγομενο "συνταγματικο τοξο". Το οποιο συνταγματικο τοξο δίδει έναν σκασμο λεφτα σε κατι ορθια νουμερα, για να διεξαγουν προεκλογικη εκστρατεια με πιτσες, ενω αποκλειει απο την νομιμη κρατικη επιχορηγηση την Χρυσή Αυγή.
Αν αυτό ειναι συνταγμα, τοτε εγω ειμαι βαρουφιτσα...

Λίστα, λοιπον. Λίστα για να προκύψουν οι εκλεκτοι και οι πονηροι, που θα εχουν πλευρισει καλυτερα τον αρχηγο και θα εχουν λιμαρει καλα τη γλωσσα τους στο γλειψιμο.
Αυτη αλλωστε ειναι η "δημοκρατια" τους
Το πολιτευμα της σπατουλας....
Σ' αυτη τη "δημοκρατια" του "γλειψε για να διοριστεις και του μιζαρισε για να' χεις", οι Χρυσαυγίτες έριξαν το πρωτοτους χαστούκι.

Λιστα λεει το συνταγμα σας; 
Ε λοιπον κι εμεις θα φτιαξουμε τις λιστες μας, οχι με τη σειρα που βολευει τον εναν η τον αλλον αλλα με τη σειρα που ψηφισε τους αντιπροσωπους μας ο λαος!
Ναι-ναι.
Οι λίστες της Χρυσής Αυγής θα καταρτιστούν με βάση της σειρά σταυροδοσίας πουτ έλαβε ο κάθε υποψήφιοπςτου Λαϊκού Συν΄δεσμου στις προηγούμενες εκλογές.
Νέτα-σκέτα.
Κι ο λαός ας αποφασίσει.

Αντιγράφω---> εδώ τη λακωνική και ξάστερη ανακοίνωση του λαίκού Συνδέσμου...
"... Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, σεβόμενος απόλυτα την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, θα καταρτίσει τις εκλογικές του λίστες σε όλους τους Νομούς της Επικράτειας με βάση την σταυροδοσία των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούμε τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, σε αντίθεση με τα κόμματα του μνημονιακού τόξου, που εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό.Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου..."
Μάλιστα! Με σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία... Ποιοι; Οι χρυσαυγίτες που υποτίθεται οτι ειναι φασιστες και οτι λαμβανουν την ημερησια διαταγη απο τον Αρχηγο, για το αν θα αγορασουν πορτοκαλια ή βερυκοκα...
Λίστα, είπατε;
Να την παρετε και να την βανετε εκει που ξερετε. Και τη λιστα σας και τα ψέμματα σας.
Εμεις καθεστωτικα μου κορακια, εχουμε Πιστη στον Αρχηγο μας, αλλα Πίστη που στηριζεται με το ενα ποδι στο κοινο Πεπρωμενο του Γενους των Ελληνων και με τ' αλλο ποδι στη Λογικη μας, που πηγαζει και τροφοδοτειται απο τον παναρχαιο Πολιτισμο του Μετρου καιι της Αρμονιας. Οι λιστες ειναι για κατι δουλικα σαν και του λογου σας.Για μας, επιτρεψτε μου να πω, ειναι η ελευθερη εκφραση, που όμως ισορροπει στη Γνωση της συλλογικης Μοιρας και στη βουληση του Γενικου Καλου.
Γι αυτο σας λεγω, τωρα ρε Ελληνακια...
Βαρυ χαστουκι, ετουτο εδω, στο συστημα. Κι ειναι μοναχα το πρωτο... 
Θα ακολουθησουν κι αλλα...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου