Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ουαί υμίν, Συριζαίοι υποκριταί!

Η ..."αξιοπιστία" των συριζομούρηδων!
Φωνές και σάλπιγγες ηχούν καθώς τα πλήθη παραληρούν ακούγοντας τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση να περνά ειδική τροπολογία που επιτρέπει στους υπουργούς να έχουν offshore!

Πόση υποκρισία πια να αντέξει αυτός ο λαός; Πόσα ψέματα; Πόσους ακόμα θα ανεβάσει στην εξουσία για να κάνουν τα δικά τους παιγνίδια;

Στις 20 Σεπτεμβρίου, ο κος Τσίπρας έθεσε ένα διακύβευμα στον ελληνικό λαό: Ξεμπερδεύουμε με το παλιό!

Πώς ακριβώς ξεμπερδεύει με το παλιό; Η αλήθεια είναι ότι το παλιό δεν είχε καμία ελευθερία απολύτως να έχει offshore. Το καινούριο όμως μπορεί και εκ του νόμου!

Πόση υποκρισία πια; Χιλιάδες ψέματα μόνο και μόνο για να κυβερνήσουν τη χώρα, να κάτσουν στις καρέκλες και να κολλήσουν εκεί! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αυτό!

Αύξησαν τον ΕΝΦΙΑ, δίχασαν τον ελληνικό λαό, επιδιώκουν ταξικό μίσος, μείωσαν το αφορολόγητο, κατήργησαν το ΕΚΑΣ, επιβάλουν λογοκρισία, κλείνουν τα κανάλια, έκλεισαν τις τράπεζες, νομιμοποιούν απατεώνες δημοσίους υπαλλήλους με πλαστά πτυχία, τακτοποιούν ημετέρους, έφεραν αχρείαστο μνημόνιο κι επειδή τους άρεσε έφεραν κι άλλο προληπτικό, κατήργησαν το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά, αύξησαν το ΦΠΑ στο 24%, φορολογούν τα πάντα προκειμένου να μην πειράξουν τον κομματικό τους στρατό, συντηρούν ΜΚΟ από τις οποίες τα παίρνουν και οι ίδιοι, νομιμοποιούν τρομοκράτες, καθαρίζουν υπουργούς τους που... "ξέχασαν" να δηλώσουν εκατομμύρια, αμφισβητούν απροκάληπτα την εθνική μας συνείδηση, αποκαλούν τη Σμύρνη σημείο αδελφοποίησής μας με τους σφαγείς των προγόνων μας, αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία, αρνούνται τη γενοκτονία των Ποντίων, μηδενίζουν έθνος θρησκεία παιδεία!

Και τώρα επιτρέπουν και δια νόμου την κατοχή offshore εταιρειών στους υπουργούς!

ΩΣ ΕΔΩ!

Φτάνει πια με τις γελοιότητες! Είναι η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από ολόκληρη την Ευρώπη!

Είναι πολιτικοί απατεώνες άνευ προηγουμένου, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν ΧΘΕΣ!

Όσο παραμένουν, η ζημιά που προκαλούν είναι δυσθεώρητων διαστάσεων. Κι αν μείνουν κι άλλο, η κατάσταση μπορεί να γίνει ΜΗ αναστρέψιμη!

Έχουμε ήδη αργήσει! Γεμίστε τις πλατείες! Η ώρα έχει φτάσει.

Φωνή λαού, οργή Θεού!

Ουαί υμίν, Συριζαίοι υποκριταί!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου