Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ε, ρε θράσος το Αλέκση...


Μεγάλη ήττα και ξεφτίλα για το ...σύντροφο Αλέκση. Έφαγε η μούρη του χώμα που λένε και στην πιάτσα. Κι' από την άλλη, βγαίνουν τα γνωστά λιβανιστήρια της εξουσίας με τον λιγδωμένο γιακά και την άπλυτη μούρη και λένε πως δεν τρέχει τίποτε. Τα είχαμε προβλέψει όλα, λένε. Ε, ρε θράσος που πάει χαμένο. 

Και όντως τα έχουν προβλέψει, αλλά το απίστευτο είναι άλλο: Είναι η ευκολία με την οποία αντιπαρέρχονται την ήττα τους και βαδίζουν για την... επόμενη! Την επόμενη ήττα τους. Ο Σαββίδης δεν έχει τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Πού θα βρει τόσα λεφτά για μια επιχείρηση που είναι χαμένη από χέρι; Έχει ξοδέψει ένα σωρό λεφτά για τον ΠΑΟΚ, έχει αγοράσει την ΣΕΚΑΠ, το Μακεδονία Παλλάς, πόσο μετρητό υπάρχει πια; Θέλει 150 εκ. για να στήσει κανάλι.

Θα πάει να κάνει μια γυριστή όπως και ο Καλογρίτσας, ήδη από το ότι είπε δημοσίως να πάρει Alpha και Star αυτό δείχνει. Δεν είναι μόνον ότι θα ξοδέψει για να κάνει κανάλι, είναι και η μεγάλη χασούρα τον πρώτο καιρό. Δύσκολα θα κάνει κανάλι. Πολύ δύσκολα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήδη έχασε το ΣΥΡΙΖΑ-channel στον πρώτο γύρο της αντιπαράθεσης και έχασε το ηθικό πλεονέκτημα και ακόμη την εμπιστοσύνη μιας πολύ μεγάλης μερίδας δικών της οπαδών και στελεχών. Τι άλλο μας περιμένει στον δεύτερο γύρο;

Η φθορά από αυτή τη μάχη χαρακωμάτων στην οποία μπήκει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη. Εξαντλούν το όποιο πολιτικό τους κεφάλαιο.

Π.Ν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου