Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Κολομβία. Σήκω Πάμπλο να τους δεις!


Εδώ ανατολικά της Μπογκοτά και του Μεντεγίν, στην χώρα όπου αλωνίζουν τα πληρωμένα φρικιά του Σόρος, διευθετώντας τον ισλαμικό εποικισμό, στην χώρα όπου ο αρχηγός αναρχικής ομάδας πηγαίνει για καφέ στην ΓΑΔΑ χαιρετώντας ειρωνικά στην είσοδο, στην χώρα όπου μόλις της αφαιρείται η φρουρά βάζουν βόμβα σε εισαγγελέα, στην χώρα της Τράπεζας Αττικής, του Καλογρίτσα, στην χώρα όπου η διαπλοκή απλά κάνει σκάντζα βάρδια και σε λίγο θα βγουν τα ραδιογωνιόμετρα της Κομμαντατούρ να κλείσουν κανάλια, που θα ξανανοίξουν με νέα νταραβέρια και καινούργιους νταραβεριτζήδες, ζούμε μεγάλες στιγμές. Σήκω Πάμπλο να τους δεις, δεν έπεσες άδικα κι άφησες ορφανό ολόκληρο καρτέλ.

Έβλεπα το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και δάκρυσα. Τόσο ΠΑΣΟΚ μαζεμένο έχω να δω από την εποχή που ο Μένιος κούναγε το δάχτυλο φωνάζοντας «δεν δικαιούσθε δια να (sic) ομιλείτε». Από τότε που ο Γιάννος Παπαντωνίου με το λαμέ κουστουμάκι και τις ιταλικές κάλτσες, που στοίχιζαν όσο οι custom εξατμίσεις της αμερικάνας μου, έλεγε «κι εμείς για τον σοσιαλισμό παλεύουμε σύντροφοι».

Άλλα όμως με λύγισαν και τα δάκρυα μου έγιναν ποτάμι και μούσκεψαν την «Αυγή», πάνω στην οποία έβαφα τα παπούτσια μου, που συνήθως εξηγεί γιατί κάνουν δυο βήματα πίσω για να πάνε μπρος με φόρα και γιατί τούτο το τρίτο Μνημόνιο είναι δικό τους και δικό μας και πανανθρώπινη η λευτεριά κι άμα αργήσω, φάτε.

Δυο μηνύματα εθνικής ενότητας από το βήμα του Συνεδρίου με πιάσαν στην καρδιά.

Το πρώτο το είπε ο Ακομβίωτος Στρατάρχης, που του περάσανε καμμιά 900.000 λαθραίοι κάτω από τα τροφαντά του πόδια και ψηφίζει τα Μνημόνια πιο γρήγορα κι από την σκιά του. Μόλις ακούστηκε εκείνο το «Σύντροφοι και συντρόφισσες», λευκά περιστέρια βγήκαν μέσα από την άλουστη αφάνα της Σίας Αναγνωστοπούλου, έκαναν βολ πλανέ κι αρχίσανε να κουτουλάνε το ένα το άλλο. Κι ενώ το πλήθος των ανακυκλωμένων πασόκων και των αριστεριστών χειροκροτούσε με θυμηδία το γλείψιμο αυτού που σιχαίνονται περισσότερο απ’ ότι ο φίλος μου ο Φαίδωνας τους vegan και τις μπάμιες, ο Πάνος, με πολιτικά, διότι ήτο εκτός υπηρεσίας λόγω δυσπεψίας, αμόλησε αυτό το κτίσιμο του νέου Γοργοπόταμου. Το ρίγος έγινε κύμα κι έφτασε ως την Νήσο των Μακάρων. Ο Ζέρβας κατέβηκε από το άλογο, ξούρισε το μούσι, έβαλε φουστανέλα, πήρε γκλίτσα κι έγινε κράχτης χασαποταβέρνας στα βλάχικα της Βάρης. Ο δε Μυριδάκης απλά σηκώθηκε έριξε μια ζεμπεκιά πιασμένος με τον Καραλίβανο κι ύστερα έφυγε στην Αργεντινή να γίνει γκάουτσο.

Όμως εκεί που η Ιστορία έσκυψε το κεφάλι κι έδεσε τα κορδόνια της, ήταν όταν ο σεμνός και μετρημένος Αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο άνθρωπος που παίρνει την κατσαρίδα με την εφημερίδα και την αφήνει ελεύθερη στον κήπο, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με την ΝΔ. Να συνεργαστούν είπε στο «προσφυγικό», στην αναθεώρηση του Συντάγματος και στην εξωτερική πολιτική.

Μα γιατί να μην συνεργαστούν;

Και μόνο που το αποκαλεί σκέτα «προσφυγικό» ο κ. Αντιπρόεδρος, έχετε ήδη την βάση της συμφωνίας. Όλοι «πρόσφυγες», όλοι μέσα. Άλλωστε η σημερινή ηγεσία της ΝΔ έχει διαφορά με τους τσιπραίους και μουζάλες κυρίως στο πόσο μας κοστίζει το θέμα. Οι άνθρωποι είναι μάνατζερ, όχι μπαρμπούτσαλα. Ή είσαι CEO ή δεν είσαι. Σου λέει, 12.000 ευρώ ετησίως κοστίζει έκαστος, σουνίτης συνήθως, μουσαφίρης στους Νορβηγούς, γιατί σε μας 15.000; Έχει ΦΠΑ ρε φίλε. Όλα εγώ θα τα λέω; Όμως στους μαναντζεραίους διαφεύγουν τινά. Πχ ο ισλαμικός εποικισμός. Ούτε τον μεγάλο δουλέμπορο, το κράτος συμμορία της Τουρκίας δεν κατονομάζουν, όπως κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε τις ποικιλώνυμες νομιμοφανείς συμμορίες των αλληλέγγυων βλέπουν. Ούτε τους Έλληνες που πένονται, ενώ πακτωλός χρήματος ξοδεύεται για τον ισλαμικό εποικισμό, διασπείροντας και φυτεύοντας σε όλη την Επικράτεια hot spot.

Κυρίως όμως ο κ. Αντιπρόεδρος και το αφεντικό του ΔΕΝ λένε λέξη για το οργανωμένο σχέδιο, με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διευκόλυνε τον ισλαμικό εποικισμό και τώρα δημιουργεί νέα μειονότητα, ενώ κάθε μέρα εξακολουθούν και μπαίνουν εκατοντάδες κάθε καρυδιάς καρύδι από τα σύνορα που αφήνει αφύλακτα ο Τσίπρας κι ο βοηθητικός του.

Στην αναθεώρηση θέλουν να συμφωνήσουν στο τι θα αναθεωρηθεί καταρχήν αλλά συμφωνούν στην καθαίρεση των αναφορών στο Έθνος και στην Ορθοδοξία, αυτών που υπέγραψαν οι προπάτορες μας με το αίμα τους, ώστε να γίνουμε κι επισήμως μούλτι κούλτι κουρελού.

Στην δε εξωτερική πολιτική ο ενδοτισμός και των δύο ηγετικών ομάδων θα ξεβρακωθεί σε λίγο, ελέω νέου Σχεδίου Απαρτχάϊντ, στην γη του Ευαγόρα, του Αυξεντίου, του Γρίβα – Διγενή, του Τάσου Μάρκου, στην γη που το αίμα της πότισαν αδέρφια από την Αρκαδία, την Θεσσαλονίκη, τη Θεσσαλία, την Κρήτη, την Καβάλα, την Αμμόχωστο, την Κερύνεια, την Λύση κι αλλού. Αδέρφια ξαπλωμένα δίπλα – δίπλα στην Μακεδονίτισσα και στην Λακατάμια.

Το θεωρώ απολύτως εφικτό, λογικό και το βλέπω να έρχεται. Θα συνεργαστούν και τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα λένε οι σημερινοί ξιφουλκούντες κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που περνάνε ντούκου την προσέγγιση στα κορυφαία ζητήματα.

Εδώ, ανατολικά της Μπογκοτά και νοτίως των γερμανών αφεντικών, υπάρχει μια πραγματικότητα που η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα επισημαίνει ακούραστα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αξιοποιεί την δεξιά διαρκή υποχώρηση από το 1974, επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις της παρακμής, τους «απόστολους του μαρασμού» που κατέκλυσαν το κράτος, αφού η Κεντρο-«δεξιά» τους εργοδότησε και κάθισε σούζα μπροστά τους σε όλους χώρους διαμόρφωσης δημοσίου λόγου και τους παρέδωσε τα κλειδιά της Παιδείας και ιδίως των Πανεπιστημίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με την συναυτουργία του Μητσοτάκη, έχει υποταχτεί πλήρως στην τευτονική πολιτική της σκληρής λιτότητας, της ανεργίας και της εξόντωσης ό,τι απέμεινε από παραγωγική βάση αλλά ενώ είναι στα τέσσερα, ενώ πουλάει όλη την δημόσια περιουσία πιο γρήγορα και από νεοφιλελεύθερο μάναντζερ από το Χάρβαρντ και τα Lidl και φορολογεί πιο άγρια κι από τον Σουλτάνο, εφαρμόζει την άλλη ατζέντα, αυτής της κατεδάφισης της εθνικής ταυτότητας και της εθνικής ομοιογένειας με δυο όπλα: τους ίδιους τους θεσμούς και την διοίκηση του κράτους, που έχει στα χέρια του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την δημόσια τάξη, δένοντας τα χέρια της Αστυνομίας, πιάνοντας ψιλοκουβέντα με συμμορίες που αλωνίζουν, επιβάλλοντας με πολιτικές αποφάσεις την ουσιαστική ατιμωρησία κι έχοντας σε κρίσιμες θέσεις ανθρώπους που είναι κομμάτι του παρακράτους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τους νόμους, το Σύνταγμα, την Βουλή, την συνταγματική αναθεώρηση, την διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, όλου του κράτους, για να υλοποιήσει μια μηδενιστική ατζέντα χτυπώντας τους βασικούς πυλώνες του Έθνους: το Εθνικό Σχολείο και την όλη Παιδεία, την εθνική ομοιογένεια των κατοίκων της Πατρίδας, την Εκκλησία.

Μπάζουν ασταμάτητα κατσαπλιάδες, τους διασπείρουν παντού, γεμίζουν σιγά – σιγά μαντήλες τα σχολεία, βρίζουν και συκοφαντούν ως «ρατσιστή» και «φασίστα» όποιον αντιδρά. Παράλληλα βάλλουν κατά της εθνικής ταυτότητας, αποσιωπώντας ή υποβαθμίζοντας ό,τι από τις πρώτες τάξεις του σχολείου έχτιζε την ελληνική περηφάνια και διώκοντας και συκοφαντώντας κάθε τι εθνικό κι όποιον αντιστέκεται.

Σε λίγο δεν θα είμαστε απλά φτωχοί. Θα είμαστε φτωχοί και με την εθνική μας ταυτότητα διωκόμενη στην ίδια μας την Πατρίδα, την οποία ξεχαρβαλώνουν ιδεοληπτικοί «προοδευτικοί», τα δίκτυα του Σόρος και «χρήσιμοι ηλίθιοι» που παριστάνουν τους κεντρο-«δεξιούς». Κι όπως μεγαλώνει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας κι ο ισλαμικός εποικισμός, μια μέρα θα γίνουμε ανεπιθύμητη μειονότητα στην γη των πατέρων μας.

Απείθεια κι αντίσταση στον ανθελληνισμό.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου