Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο "καταληψίας" Αλέκσης ακόμα παραμένει…

Του Δημήτρη Γερογιάννη*

Ο καταληψίας Πρωθυπουργός, παραμένει στην εξουσία με 152 βουλευτές όπου όλο και πιο συχνά απαιτούν κάποιο ειδικό «μασάζ δαχτύλων» πριν ψηφίσουν ναι στα πάντα. Ύστερα δηλώνουν ότι θα τα πάρουν όλα πίσω με την επιστροφή στην ανάπτυξη από τις «επενδύσεις» σε HOT-SPOTS, βοσκοτόπια και ΜΚΟ… Για να μαζεύει όμως και το λουρί των πιστών του, ο κ. Τσίπρας, ξαμολάει τον «λυσσασμένο» κατά της Ορθοδοξίας και της εθνικής παιδείας, υπουργό, κ. Φίλη.

Από την άλλη, ο από κούνια «αντιστασιακός» κολεγιόπαις, πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ηγέτης του δικού του κόμματος κατόπιν της «επιβλητικής» του επικράτησης με 52% στις προεδρικές εκλογές , περιμένει απλά ως «κληρονόμος» να του παραδώσουν την πρωθυπουργία στα χέρια. Βέβαια όσο οι μήνες κυλούν, οι αντιμισθίες συνεχίζουν να «πέφτουν» στην «έκδηλα» μαχητική Κ.Ο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη που δείχνει να έχει θέληση και αντοχές μέχρι το 2019…

Στημένα σκηνικά και ραμμένα κοστούμια με ατάκες από Καρανίκες και τέως συντροφικά καλογρίτσια payroll της οδού Πειραιώς και γωνία ποτάμι… κυριαρχούν, ενώ οι Έλληνες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής και ανοχής στα εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά και εργασιακά θέματα. Τα σόου μεταξύ των δύο προεδρικών συστημάτων δίνουν και παίρνουν στο κοινοβούλιο. Το μεγάλο όμως θα δοθεί στην εκτός ημερησίας συζήτηση για τη διαπλοκή, όπου εκεί οι πολιτικοί αρχηγοί θα δώσουν ή καλύτερα θα… δηλώσουν τα ρέστα τους.

Την ώρα όπου οι «αμόρφωτοι» και «τεμπέληδες» δημόσιοι λειτουργοί της κας Θεανούς της χαλούν τη συνταγή των «γεμιστών» για τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Την ώρα όπου οι συνταξιούχοι καταδικάζονται να επιβιώσουν στο CUT-SPOT Katrougalos και βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων. Την ώρα όπου η ανεργία σπάει ρεκόρ και τα λουκέτα στις επιχειρήσεις μπαίνουν σε ρυθμούς πανδημίας. Την ώρα όπου Έλληνες ζουν ως ελεύθεροι πολιορκημένοι των HOT-SPOTS και των ΜΚΟ και τα σχολεία μας μετατρέπονται σε NO BORDER CAMP.

Την ίδια αυτή ακριβώς ώρα, οι δύο τελικά δίδυμοι πολιτικοί αρχηγοί στην ουσία αλλά τόσο διαφορετικοί στη βιτρίνα, «παίζουν» ως κακομαθημένοι, το παιχνίδι της εξουσίας σακατεύοντας το μέλλον της πατρίδας. Όσο και να αλλάζουν παραθυρόφυλλα και ονόματα στα κουδούνια, το ανακαινισμένο μεν αλλά ετοιμόρροπο και προς κατάρρευση πολιτικό οικοδόμημα δεν θα διασωθεί, διότι θα διαλυθεί εκ των θεμελίων του. Μόνο με γερά και υγιή θεμέλια, από νέα υλικά προερχόμενα από την ίδια τη βάση της κοινωνίας, θα χτίσουμε την νέα ελληνική εστία και ακριβώς αυτή την παραδοσιακή ελληνική εστία δομούμε λίθο – λίθο στη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.
____________________
* Ο κ. Γερογιάννης είναι εκπρόσωπος τύπου της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου