Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Έργα και Ημέρες των "φιλοξενούμενων" τριτοκοσμικών λαθρο-εποίκων


H μαζική εισβολή τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες έχει οδηγήσει, πέραν όλων των άλλων παρενεργειών, σε ραγδαία διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης και σε δραματική έξαρση της εγκληματικότητος κάθε είδους, ιδίως δε της βαριάς εγκληματικότητος (φόνοι, βιασμοί, ένοπλες ληστείες, κλπ). Ωστόσο, τα συστημικά μ.μ.ε., απανταχού της Ευρώπης, ακολουθούν την ένοχη τακτική της συστηματικής αυτολογοκρισίας και παραπληροφορήσεως του κοινού, αποσιωπώντας, συγκαλύπτοντας ή υποβαθμίζοντας τις ειδήσεις εκείνες που επιτρέπουν την ανάδειξη του θέματος, προσπαθώντας να αμβλύνουν το μέγεθος, τις διαστάσεις και τις αρνητικές επιπτώσεις της μεταναστευτικής μάστιγος, που πλήττει το σύνολο των λαών της Ευρώπης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό, να τους κρατήσουν βυθισμένους στον λήθαργο της αμεριμνησίας, ενόσω οι πατρίδες τους δέχονται μία πρωτοφανή στην ευρωπαϊκή ιστορία μεταναστευτική πλημμυρίδα αφρικανών και ασιατών.

Πρόσφατο συγκλονιστικό παράδειγμα από τον ευρωπαϊκό χώρο, αποτελεί ο φρικώδης φόνος, κατόπιν βιασμού, μίας νεαρής Γερμανίδος (φωτο) στο Φράιμπουργκ (η οποία μάλιστα προσέφερε εθελοντική υπηρεσία, ως ιατρός, σε «προσφυγικό» καταυλισμό), από νεαρό, «φιλοξενούμενο» σε σπίτι (!), Αφγανό αλήτη λαθροέποικο – σαν αυτούς που περιγράφονται ως «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα», σύμφωνα με την τρέχουσα «ορθοπολιτική» ορολογία των μ.μ.ε… Αν και η είδηση ανακυκλώνεται πλέον μέσω των διαφόρων ιστολογίων, τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών στην Ελλάδα δεν ανέφεραν ούτε κουβέντα για το συγκλονιστικό συμβάν!!! Την ίδια τακτική ακολουθούν εν γένει τα εγχώρια μ.μ.ε. όσον αφορά τα αλλεπάλληλα γεγονότα που αφορούν φόνους, βιασμούς ή απόπειρες βιασμών που συστηματικώς συγκαλύπτονται ή αποσιωπώνται, ιδίως όταν συμβαίνει οι δράστες να είναι αλλόφυλοι μετανάστες. Εξαίρεση γίνεται μόνο οσάκις είναι αδυνατόν να αποσιωπηθούν πλήρως, όπως στην περίπτωση της Μυρτούς που έλαβε μεγάλη δημοσιότητα – η οποία Μυρτώ συνεχίζει να δίνει σκληρό αγώνα για τη ζωή της εδώ και χρόνια (μετά από σειρά χειρουργείων εισήχθη και πάλι χθες σε νοσοκομείο για ακόμη μία επέμβαση), έπειτα από την απίστευτα άγρια κακοποίηση που υπέστη το 2012 από τον Πακιστανό Άχμετ Βάκας στην Πάρο (δείτε εδώ). 

Η φρικτή δολοφονία της Γερμανίδος φοιτήτριας στο Φράιμπουργκ, για να επιστρέψουμε σ’ αυτήν, έχει και μία άλλη αξιοσημείωτη πτυχή. Οι γονείς της άτυχης νέας, μετά την αποκάλυψη ότι δράστης του εγκλήματος – βιαστής και δολοφόνος – ήταν ένας Αφγανός λαθρομετανάστης, φέρονται να έκαναν έκκληση στον κόσμο ώστε να κατατεθούν, στην μνήμη της κόρης τους, δωρεές σε οργανώσεις που προσφέρουν αρωγή στους λαθρομετανάστες (που συρρέουν κατά χιλιάδες καθημερινώς στην Γερμανία), λαθρομετανάστες σαν και αυτόν που δολοφόνησε την κόρη τους!!! Διαβάζετε σωστά. Είναι προφανές ότι πρόκειται για αρρωστημένα φανατικούς, πωρωμένους ιδεοληπτικούς υπερασπιστές του «πολυπολιτισμικού χωριού», τους οποίους ακόμη και η θέα του πτώματος της κόρης τους στο ποτάμι του Φράιμπουργκ, όπου την πέταξε το υπάνθρωπο τέρας, αφού πρώτα την βίασε και κατόπιν σκότωσε, δεν ήταν ικανή να τους αφυπνίσει. Δυστυχώς, καθώς φαίνεται, η πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί, συνιστά νόσο ανήκεστο.

Είναι θλιβερή η μοίρα μίας νεαρής λευκής κοπέλας, όμορφης και προικισμένης όπως το συγκεκριμένο θύμα, η οποία πλήρωσε με τη ζωής της το τίμημα της αυτοκτονικής ηλιθιότητος, τόσο της ιδίας, όσο και των «προοδευτικών»-αντιρατσιστών γονέων της και κυρίως της εγκληματικής ηλιθιότητος που πλήττει μία ολόκληρη κοινωνία που άγεται και φέρεται, ευνουχισμένη και λοβοτομημένη, από την προπαγάνδα του Συστήματος (δείτε εδώ & εδώ)

Ειδικώς στην Γερμανία, ο αρρωστημένος αυτοευνουχισμός έχει λάβει διαστάσεις εκπληκτικές, όπως φανερώνει μία συναφής, σχεδόν απίστευτη, είδηση, σύμφωνα με την οποία οργανώνονται σεμινάρια με τίτλο «How to fall in love in Germany», τα οποία παρακολουθούν κυρίως Σύροι και Αφγανοί «πρόσφυγες» και μετανάστες, με σκοπό να μάθουν πώς να φλερτάρουν και να προσεγγίζουν σεξουαλικώς τις Γερμανίδες!!! Υποτιθέμενος στόχος των σεμιναρίων είναι η πρόληψη των σεξουαλικών επιθέσεων των τριτοκοσμικών εποίκων, που έλαβαν διαστάσεις μαζικής επιδημίας (ξεκινώντας από μαζικούς βιασμούς και τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία οι οποίες επαναλήφθηκαν σε πολλές άλλες πόλεις της Γερμανίας και όχι μόνον), στην πραγματικότητα όμως, μόνον ηλίθιοι δεν θα αντιλαμβάνονταν ότι τέτοιου είδους «επιμόρφωση» μάλλον εξάπτει την επιθετικότητα των σεξουαλικώς πεινασμένων και ακορέστων βρωμιάρηδων…(δείτε εδώ). 


Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι παρόμοια, αν όχι χειρότερα, δεδομένης της σωρείας των σεξουαλικών επιθέσεων που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινώς, για τις οποίες ευθύνονται τριτοκοσμικοί λαθροέποικοι, από τους, απροσδιορίστου πλήθους, σεξουαλικώς πεινασμένων βαρβάρους τους οποίους κουβάλησε στην πατρίδα μας η ανθελληνική αριστερίστικη πανώλη που ασκεί την εξουσία. Συνήθως τα περισσότερα περιστατικά μένουν ωστόσο στην αφάνεια. Πριν λίγες μέρες, επί παραδείγματι, συνέβη στην Λέσβο απόπειρα βιασμού φοιτήτριας, από Αλγερινό λαθροέποικο, η οποία επίσης αποσιωπήθηκε από τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών καναλιών (δείτε εδώ).

Και όταν όμως τα μ.μ.ε. αδυνατούν να αποσιωπήσουν τα συμβάντα που συνδέονται με την εγκληματικότητα των αλλοφύλων, σπεύδουν είτε να τα υποβαθμίσουν είτε να τα διαστρέψουν, συνήθως συγκαλύπτοντας την καταγωγή των δραστών ή διαλέγοντας για τα δημοσιεύματα τίτλους οι οποίοι βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τα αναφερόμενα γεγονότα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, περί της εξαρθρώσεως ενός τεραστίου κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών στην Αθήνα.


Στα τέλη Νοεμβρίου, λοιπόν, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε συλλήψεις 145 ατόμων που σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών. Ακούγοντας ή αναζητώντας κανείς την (ελάχιστη) κάλυψη του θέματος από τα κύρια πανελλαδικά δίκτυα των μ.ε.ε. θα απεκόμιζε την εντύπωση ότι επρόκειτο για σύλληψη που αφορούσε κυρίως Έλληνες και Αλβανούς και ολίγους ίσως Αφρικανούς. Χαρακτηριστικώς, σε δημοσίευση της εφημερίδας «Έθνος» (δείτε εδώ) η λέξη Αφρική δεν απαντάται ούτε μία φορά! Πέρα από πολίτες Ευρωπαϊκών χωρών, γίνεται αναφορά αορίστως σε «δίκτυο διακινητών», δίχως την παραμικρή αναφορά στην καταγωγή της πληθώρας εξ αυτών που σχεδόν για τα 2/3 της συμμορίας ήταν από την Αφρική!!!

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας, στις 3 Δεκεμβρίου, η οποία είναι προσβάσιμη στον κάτωθι ιστότοπο της Αστυνομίας, βρίσκονται πληροφορίες περί της καταγωγής, της ηλικίας, καθώς και φωτογραφίες των συλληφθέντων (τις οποίες δεν δημοσιεύουμε σεβόμενοι την ψυχική ηρεμία των αναγνωστών μας στην θέα τερατομόρφων υπανθρώπων): (δείτε εδώ).

Τα στοιχεία που προκύπτουν από απλή στατιστική ανάλυση των δεδομένων είναι λίαν διαφωτιστικά ως προς την φύση του προβλήματος, από ανθρωπολογικής απόψεως, αν και τα αποτελέσματα μάλλον δεν προκαλούν καμία εντύπωση σε όσους έχουν βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας κατά τα τελευταία έτη καθώς και σε όσους διαθέτουν την ελαχίστη αναγκαία ικανότητα διακρίσεως και παρατηρήσεως της ραγδαίας μεταμορφώσεως που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία υπό το βάρος του αφοασιατικής λαθροποικιστικής πλημμυρίδος των τελευταίων ετών.

Από τους 145 συλληφθέντες, μόνο οι 12 είναι Έλληνες, αποτελώντας μόλις το 8,2%του συνόλου των συλληφθέντων! Από λοιπές χώρες της Ευρώπης οι δράστες είναι μόλις 39 κατά βάσιν βαλκάνιοι (Αλβανοί, Βούλγαροι και Ρουμάνοι). Αθροιστικώς οι Έλληνες μαζί με τους βαλκάνιους δεν ξεπερνούν το 35,2%, μεταξύ των συλληφθέντων!

Οι Αφρικανοί όμως αποτελούν το 61,3% του συνόλου! Αν μάλιστα συμπεριληφθεί και ένας Αφροαμερικανός καθώς και οι μιγάδες (με Αφρικανό γονέα), το ποσοστό ανέρχεται στο 64,8% του συνόλου!

Οι μιγάδες αυτοί αποτελούν ασφαλώς τις ζωντανές διαψεύσεις της πολυφυλετικής φαντασιώσεως καθώς και της συναφούς θεωρίας περί της δυνατότητος «ένταξης στον κοινωνικό ιστό», την οποία τόσο επικαλούνται οι λάτρεις του «πολυπολιτισμού». Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το πλήθος των (89) Αφρικανών συλληφθέντων – τυπικές «μαύρες φιγούρες» που εδώ και χρόνια περιφέρονται στις βρωμερές γωνιές των πλατειών του παρηκμασμένου αθηναϊκού κέντρου (Ομόνοιας, Κάνιγγος και Αμερικής), αναμένοντας την πελατεία τους για να σερβιρουν τον θάνατο. Αυτές οι συλλήψεις (για τις οποίες αξίζουν συγχαρτήρια στα στελέχη της Αστυνομίας που τις πραγματοποίησαν) ουδόλως συνεπάγονται τον καθαρισμό της Αθήνας ή την επίλυση του προβλήματος.

Με δεδομένο των αριθμό των περιφερομένων Νιγηριανών και των λοιπών Αφρικανών, για τους οποίους το εμπόριο ναρκωτικών αποτελεί, ως γνωστόν, ειδικότης και κυρία «επαγγελματική» ενασχόληση, η αποτελεσματικότης μίας τέτοιας αστυνομικής επιχειρήσεως είναι περίπου ανάλογη με το αποτέλεσμα που θα είχε το σκούπισμα εν μέσω αμμοθύελλας… Κατά τα λοιπά, οι σανοφάγοι ραγιάδες παραμυθιάζονται με τον «μύθο» του πολυδιαφημισμένου από τα μ.μ.ε. (ακριβώς επειδή αποτελεί το τέλειο προπαγανδιστικό αντιστάθμισμα των παραβατικών ομοεθνών του), Νιγηριανού μπασκετικού «αστέρος», Αντετοκούμπο…

Ενδιαφέρουσα παράμετρος αποτελεί επίσης η ηλικία των συλληφθέντων καθώς ο μέσος όρος, βάσει της ανακοινωθείσας από την αστυνομία ημερομηνίας γεννήσεως (για δύο εκ των συλληφθέντων δεν έχει ανακοινωθεί η ηλικία), δείχνει άτομα στην αρχή της δεκαετίας των ‘30 ενώ υπάρχουν και αρκετά νεότεροι, ακόμα και 20χρονοι. Επίσης οι μόνοι ηλικίας κάτω των 20 είναι ένας 18χρονος από την Νιγηρία και δύο 19χρονοι από το Κονγκό και την Σιέρα Λεόνε οι οποίοι φαίνεται ότι βρίσκονται στην αρχή της εγκληματικής «σταδιοδρομίας» τους…

Ως προς το φύλο είναι όλοι άρρενες πλην τεσσάρων γυναικών οι οποίες είναι Ευρωπαίες.
Ο κάτωθι πίνακας παρουσιάζει συνοπτικώς τα στατιστικά στοιχεία των συλληφθέντων. Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους. Προς γνώσιν και αφύπνισιν!

ΚαταγωγήΣυλληφθέντεςΠοσοστόΜ.Ο. Ηλικίας
Ελλάδα128,3%30,5
Υπόλοιπη Ευρώπη3926,9%29
Αφρική8961,3%31,5
Αμερική (Αφροαμερικανός)10,7%36
Μιγάδες (….Αφροέλληνες)42,8%44
Σύνολο145100%32

Παρατίθεται κάτωθι η αναλυτική λίστα ανά χώρα καταγωγής των συλληφθέντων:

Αφρική (89)
Νιγηρία 49
Γκάνα 7
Τανζανία 6
Σιέρα Λεόνε 5
Ρουάντα 5
Κονγκό 4
Γουινέα 3
Σομαλία 3
Μαρόκο 1
Ερυθραία 1
Μαυριτανία 1
Μπουρκίνα Φάσο 1
Καμερούν 1
Σενεγάλη 1
Σουδάν 1
Αμερική (1)
ΗΠΑ  1  (αφροαμερικανός)
Ευρώπη (51)
Αλβανία 32
Ελλάδα 12
Βουλγαρία 5
Ρουμανία 2
Μιγάδες Αφρικής-Ευρώπης (4)
Η πρώτη χώρα είναι αυτή του πατέρα
Ελλάδα-Κονγκό 1
Ελλάδα –Τανζανία 1
πιθανώς Ελλάδα – Κονγκό 1
Νιγηρία –πιθανώς Ελλάδα 1

armahellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου