Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Αγαπητοί μου αγρότες…

Σέβομαι τα δίκαια αιτήματά σας, αλλά όσον αφορά το κλείσιμο των δρόμων θα με βρείτε απέναντί σας.
Πριν παρατάξετε τα τερατώδη μηχανοκίνητα εργαλεία σας (που έχετε επιδοτηθεί για την αγορά τους) καταμεσής των δρόμων, σκεφθείτε πόση ζημιά προκαλείτε σε άλλες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε οριακό σημείο χάριν της άθλιας πολιτικής που εφαρμόζουν τα εγχώρια ανθελληνικά μιάσματα που εμείς (κι’ εσείς) οι ίδιοι στείλαμε να μας κυβερνήσουν.
Αδέρφια, δεν το ‘χετε αυτό το δικαίωμα…
Κλείσανε κάποιοι δρόμοι εξ αιτίας του πρόσφατου χιονιά, κι’ όλη η Ελλάδα παραμιλούσε και περίμενε μια κουβέντα από τους μετεωρολόγους για το πότε θα εκλείψει αυτό το φαινόμενο…
Κι’ έρχεστε τώρα εσείς ελαφρά τη καρδία, να αποκόψετε εθνικούς, περιφερειακούς, επαρχιακούς δρόμους, ακόμη και τα μονοπάτια.
Να με σχωρνάτε αδέρφια αλλά δεν είναι μορφή κινητοποίησης αυτή. Ούτε καν διαμαρτυρίας.
Θέλετε να ‘ρθω κι’ εγώ στον αγώνα σας;
Πολύ ευχαρίστως, και θα είμαι και μπροστάρης σας.
Πάρτε όμως αυτά τα θωρηκτά εργαλεία σας από τους δρόμους και πηγαίνετέ τα στα υπουργεία, στις περιφέρειες, στις εφορίες, στις τράπεζες, στα σπίτια των κυβερνητικών ανδρείκελων, στου Μαξίμου, στη Βουλή, στο Προεδρικό Μέγαρο και όπου αλλού γουστάρετε.
Όχι όμως στους δρόμους. ΟΧΙ.
Υπάρχουν συμπολίτες μας που κάνουν ίσαμε δύο ή τρία λειψά μεροκάματα τη βδομάδα. Κι’ έρχεστε τώρα εσείς να τους τα στερήσετε κι’ αυτά;
Δεν το πιστεύω!
Βάλτε μπροστά τη λογική κι’ ύστερα βάλτε μπρος στα θωρηκτά σας.
Με πολύ αγάπη για σας και πολύ συμπάθεια για τον κλάδο σας.

ΥΓ:
Κι’ ο πατέρας μου αγρότης ήτανε… Πλιζ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου