Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ο Τσίπρας της ανθρώπινης συμφοράς

Η προσβλητικότερη μεταχείριση που επιφυλάχθηκε στα εφτά χρόνια της κρίσης στους ταλαιπωρημένους έλληνες πολίτες, φέρει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή, όλων εκείνων των «προοδευτικών» που έχουν τα λόγια εύκολα και …αλλάζουν τον κόσμο με διακηρύξεις και καλές προθέσεις. Ωστόσο, η ανάλγητη πολιτική που εφαρμόζουν απέναντι στις «ανθρώπινες ψυχές» – όπως τις χαρακτήριζαν με τον γνωστό …ποιητικό οίστρο της Αριστεράς – λαμβάνει διαστάσεις τραγωδίας, κυρίως λόγω της ανεύθυνης πολιτικής του πρωθυπουργού κύριου Τσίπρα.

Όπως πολλές «προσωπικότητες» της κυβέρνησης, έτσι και ο επικεφαλής της τείνει να αναδειχθεί σε πρωταθλητή ανικανότητας – η οποία στην σκληρή πραγματικότητα μεταφράζεται σε μια από τις ιστορικά χειρότερες περιόδους ανθρώπινης δυστυχίας στην χώρα μας.

Ο κύριος Τσίπρας αναδεικνύεται σε φαινόμενο, σκληρότητας και επιπόλαιας πολιτικής απέναντι στους αδύναμους συμπολίτες μας που συρρέουν κατά δεκάδες χιλιάδες στον ΟΑΕΔ και έρχονται αντιμέτωποι με μια κατάσταση περισσότερο επώδυνη κι από αυτήν που ζουν τα τελευταία χρόνια: με την απάθεια του πρωθυπουργού και με τις απαράμιλλης προκλητικής συμπεριφοράς… πολιτικές του δηλώσεις!

«Τα πράγματα πάνε τόσο καλά… που θ’ αναγκαστώ να βάλω και γραβάτα»… Αν στον «τακτικιστή και αποτελεσματικά διαπραγματευόμενο» πρωθυπουργό μας έχει απομείνει ίχνος πολιτικής σοβαρότητας, ας σταματήσει επιτέλους να ειρωνεύεται τους πολίτες κι ας ζητήσει από τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κόψουν τα μπουζούκια, τα πάρτι και τα ακριβά ψώνια… γιατί τα όρια υπομονής και ψυχραιμίας στην κοινωνία εξαντλούνται.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου